Previzualizare foto – fotografie originală aici

King House
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Barzava, Giroc, Timișoara

King House pe hartă Timișoara

str. Barzava, Giroc, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupermarket,
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitateda
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Suprafața locuințe257 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „King House” se află situat pe strada Barzava, într-o zonă foarte liniștită din Giroc din orașul Timișoara. Locatarii din acest complex locativ facilită de stațiile cu mijloace de transport în comun din apropiere. Copiii rezidenților au posibilitatea de a frecventa nu departe de casă - școala generală. Precum și casele se află în apropiere de Shopping City Mall și de Carrefour market.

Descrierea ansamblului

Complexul locativ „King House” dispune de case private construite cu parter și un etaj. Imobilele sunt realizate cu o structura de rezistență din beton armat și au pereții zidiți din cărămidă porotherm robust portantă Wienerbergher. Polistirenul utilizat pentru izolația termică exterioară este de densitate 80 și plăcile au grosimea de 10 cm. Iar învelitoarea acoperișului este efectuată din țiglă. Tâmplăria exterioară este montată și este realizată din lemn cu o garanție de 10 ani. Pentru fiecare gospodar sunt oferite câte două locuri de parcare deschise și curtea caselor este amenajată cu gazon. (dezvoltatorul oferă posibilitatea pentru cumpărători de a comanda un „carport”). Terenul individual pe care sunt construite casele are suprafața de 400 mp. Căile de acces spre complex sunt asfaltate. Casele sunt dotate cu interfoane. În curtea complexului privat accesul este complet securizat.

Prezentarea caselor

Casele proiectului rezidențial „King House” sunt proiectate cu 5 camere și sunt construite cu suprafața utilă de 203 mp și cu suprafața total construită de 257 mp. Locuințele au planimetrii proiectate la parter cu un hol de primire, un birou, o bucătărie cu debara și o cameră de baie cu duș, chiuvetă și vas wc, iar la etaj se află două dormitoare, un birou, o cameră de baie mare cu vas wc, bideu, cadă și chiuvetă. Și toate casele au câte două balcoane și două terase, una din terase este cu ieșire de la parter și este acoperită, iar terasa doi este cu acces din ambele dormitoare, aceasta la fel este acoperită și are o suprafață de 30 mp. Interiorul caselor este finisat cu materiale de calitate premiul. Pardoselile din holuri, băi și bucătărie sunt placate cu gresie iar în dormitoare este placaj cu parchet din lemn - stejar. Pereții sunt zugrăviți cu vopseli lavabile de culoare albă. Ușile interioare sunt instalate și sunt efectuate din lemn precum și ușa de la intrare la fel este montată și la fel este din lemn. Casele se încălzesc prin sistem individual de încălzire, care are o garanție de 25 de ani - Purmo și prin centrală termică proprie de firma Imergass cu o garanție de 6 ani și sunt dotări cu termostate de ambient. Este branșament la gaz, apă, canal și curent plus contoare individuale și apometre. Este internet prin fibră optică.

Toți doritorii de a cumpăra o casă în ansamblul rezidențial „King House” sunt invitați să viziteze pagina web a dezvoltatorului „Goya Residence” pentru a vedea toate detaliile și facilitățile locuințelor de vis din Timișoara.

Acest proiect mai este numit și King House Residence.

Unde se află King House?

str. Barzava, Giroc, Timișoara.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în King House în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul King House din Timișoara?

Dezvoltătorul King House este – Goya Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC