Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Gardenhouse Residence
în Timișoara

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Cerbului 5, zona Giroc, Timiș

Schițe și prețuri în Gardenhouse Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
1 camere
de la 43 m2totul e vândut

Gardenhouse Residence pe hartă Timișoara

str. Cerbului 5, zona Giroc, Timiș

Etape dezvoltare

Gardenhouse Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente18
Număr clădiri1
Parcare27 locuri de parcare supraterane
Regim inalțimeP+1E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente42–71 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Minunat amplasat cu natura învecinat

În zona de sud a comunei Giroc din județul Timiș, pe strada Cerbului, la numărul 5 se află construit ansamblul locativ „GARDENHOUSE RESIDENCE”. Locuințele noi se află amplasate într-o zonă liniștită și înverzită și se învecinează cu lac, până la care sunt de parcurs doar 200 de metri. La numai 170 de metri se află Stadionul Unirea și sunt de parcurs doar 1,2 km de la blocul de locuințe până la Grădinița cu program prelungit, până la Școala Gimnazială și Liceul Teoretic „David Voniga” din Giroc. Primăria comunei Giroc și Poșta Română se află la 1,7 km și pe o rază de circa 2,7 km sunt supermarketurile Profi, Carrefour și LIDL. Și sunt de parcurs 6,5 km până la centrul comercial „Shopping City Timișoara”, unde funcționează multe magazine și sunt diverse localuri distractive, este cinema și sunt restaurante și cafenele.

În proximitatea complexului locativ „Gardenhouse Residence” circulă autobuze și de la blocul locativ sunt de parcurs circa 8 km până în Piața Victoriei din Timișoara, sunt 10 km până la Gara de Nord din Timișoara și 20 km până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia”.

Detalii de amenajare și de construcție a proiectului locativ

Complexul de locuințe „GARDENHOUSE RESIDENCE” prezintă un bloc rezidențial de tip – „Boutique”, ce este construit cu un regim mic de înălțime și are un Parter plus 1 Etaj și o Mansardă. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat și clădirea locativă dispune de pereți exteriori, interiori și compartimentări din cărămidă Cemacon EvoCeramic și Wienerberger Porotherm. Acoperișul clădirii este dublu izolat cu spumă poliuretanică bicomponentă Ultrapor RG și cu vată minerală, iar sistemul termic aplicat pe partea exterioară a pereților perimetrali este compus din polistiren ignifugat cu grosimea de 10 cm peste care este aplicat stratul de finisare cu tencuială decorativă siliconică de la Baumit Silikon Tom, ce se caracterizează ca un material rezistent la pătrunderea apei și este permeabil pentru vapori. Toate ferestrele instalate la locuințe dispun de profil PVC de la firma Trocal și au 5 camere termice cu triplu geam termopan prelucrat cu low-e plus umplutura între sticle este cu gaz Argon.

Curtea complexului locativ este închisă și îngrădită, accesul în incinta clădirii se face prin sistem cu carduri și la intrare este instalat și interfon. În fața clădirii sunt organizate 27 locuri de parcare supraterane și câte un loc de parcare este inclus în prețul apartamentului achiziționat și poate fi cumparat înca un loc. Accesul către complexul de locuințe se face din drum asfaltat.

Despre Premium apartamente

În incinta ansamblului de imobile „GARDENHOUSE RESIDENCE” sunt proiectate 18 unități locative primitoare și luminoase. În vânzare sunt oferite apartamente cu o cameră de tip Studio, locuințe cu 2 și 3 camere spațioase și la mansarda blocului se află proiectat un Penthouse. Apartamentele au scheme funcționale cu suprafața utilă de la 42 mp și până la 71 mp și dispun de spații de depozitare, unele au grădini persoanele, altele beneficiază de terase și balcoane. În interior locuințele sunt finisate, au placat parchet HDF cu grosimea de 11 mm, plăcile de gresie și faianță sunt de import din Italia și camerele de baie sunt complet utilate și mobilate. Este instalată câte o centrală termică proprie pe gaz și sistemul de încălzire este complet realizat cu instalații de calitate superioară de la Tece, ce sunt conduse prin pardoseli. Inclusiv sunt montate și instalații de climatizare, sunt cabluri electrice triplu protejate, este acces la internet, cablu TV și fir de telefon. Instalate sunt contoare individuale la gaz, curente electric și apometre.

Sunteți invitați în ospeție la blocul rezidențial să vedeți ce vederi superbe se deschid din ferestrele locuințelor asupra lacului și asupra împrejurimilor. Pentru programări și alte detalii, vă rugăm să treceți din site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ „GARDENHOUSE RESIDENCE”.

Unde se afla Gardenhouse Residence?

str. Cerbului 5, zona Giroc, Timiș.

Termen de finalizare Gardenhouse Residence?

Gardenhouse Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Gardenhouse Residence.

Cine este dezvoltatorul Gardenhouse Residence în Timișoara?

Dezvoltator Gardenhouse Residence – Casa Ta in Giroc.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC