Previzualizare foto – fotografie originală aici

Gardenhouse Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Cerbului 5, zona Giroc, Timiș

Mai detaliat despre blocul

str. Cerbului 5, zona Giroc, Timiș (Gardenhouse Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Gardenhouse Residence pe hartă Timișoara

str. Cerbului 5, zona Giroc, Timiș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente18
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare27 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–71 m²

Despre ansamblu rezidențial

Minunat amplasat cu natura învecinat

În zona de sud a comunei Giroc din județul Timiș, pe strada Cerbului, la numărul 5 se află construit ansamblul locativ „GARDENHOUSE RESIDENCE”. Locuințele noi se află amplasate într-o zonă liniștită și înverzită și se învecinează cu lac, până la care sunt de parcurs doar 200 de metri. La numai 170 de metri se află Stadionul Unirea și sunt de parcurs doar 1,2 km de la blocul de locuințe până la Grădinița cu program prelungit, până la Școala Gimnazială și Liceul Teoretic „David Voniga” din Giroc. Primăria comunei Giroc și Poșta Română se află la 1,7 km și pe o rază de circa 2,7 km sunt supermarketurile Profi, Carrefour și LIDL. Și sunt de parcurs 6,5 km până la centrul comercial „Shopping City Timișoara”, unde funcționează multe magazine și sunt diverse localuri distractive, este cinema și sunt restaurante și cafenele.

În proximitatea complexului locativ „Gardenhouse Residence” circulă autobuze și de la blocul locativ sunt de parcurs circa 8 km până în Piața Victoriei din Timișoara, sunt 10 km până la Gara de Nord din Timișoara și 20 km până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia”.

Detalii de amenajare și de construcție a proiectului locativ

Complexul de locuințe „GARDENHOUSE RESIDENCE” prezintă un bloc rezidențial de tip – „Boutique”, ce este construit cu un regim mic de înălțime și are un Parter plus 1 Etaj și o Mansardă. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat și clădirea locativă dispune de pereți exteriori, interiori și compartimentări din cărămidă Cemacon EvoCeramic și Wienerberger Porotherm. Acoperișul clădirii este dublu izolat cu spumă poliuretanică bicomponentă Ultrapor RG și cu vată minerală, iar sistemul termic aplicat pe partea exterioară a pereților perimetrali este compus din polistiren ignifugat cu grosimea de 10 cm peste care este aplicat stratul de finisare cu tencuială decorativă siliconică de la Baumit Silikon Tom, ce se caracterizează ca un material rezistent la pătrunderea apei și este permeabil pentru vapori. Toate ferestrele instalate la locuințe dispun de profil PVC de la firma Trocal și au 5 camere termice cu triplu geam termopan prelucrat cu low-e plus umplutura între sticle este cu gaz Argon.

Curtea complexului locativ este închisă și îngrădită, accesul în incinta clădirii se face prin sistem cu carduri și la intrare este instalat și interfon. În fața clădirii sunt organizate 27 locuri de parcare supraterane și câte un loc de parcare este inclus în prețul apartamentului achiziționat și poate fi cumparat înca un loc. Accesul către complexul de locuințe se face din drum asfaltat.

Despre Premium apartamente

În incinta ansamblului de imobile „GARDENHOUSE RESIDENCE” sunt proiectate 18 unități locative primitoare și luminoase. În vânzare sunt oferite apartamente cu o cameră de tip Studio, locuințe cu 2 și 3 camere spațioase și la mansarda blocului se află proiectat un Penthouse. Apartamentele au scheme funcționale cu suprafața utilă de la 42 mp și până la 71 mp și dispun de spații de depozitare, unele au grădini persoanele, altele beneficiază de terase și balcoane. În interior locuințele sunt finisate, au placat parchet HDF cu grosimea de 11 mm, plăcile de gresie și faianță sunt de import din Italia și camerele de baie sunt complet utilate și mobilate. Este instalată câte o centrală termică proprie pe gaz și sistemul de încălzire este complet realizat cu instalații de calitate superioară de la Tece, ce sunt conduse prin pardoseli. Inclusiv sunt montate și instalații de climatizare, sunt cabluri electrice triplu protejate, este acces la internet, cablu TV și fir de telefon. Instalate sunt contoare individuale la gaz, curente electric și apometre.

Sunteți invitați în ospeție la blocul rezidențial să vedeți ce vederi superbe se deschid din ferestrele locuințelor asupra lacului și asupra împrejurimilor. Pentru programări și alte detalii, vă rugăm să treceți din site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ „GARDENHOUSE RESIDENCE”.

Acest proiect mai este numit și Garden house Residence, Apartamente Giroc, Gardenhouse Residence Timiș.

Unde se află Gardenhouse Residence?

str. Cerbului 5, zona Giroc, Timiș.

Termen de finalizare Gardenhouse Residence?

Gardenhouse Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Gardenhouse Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Gardenhouse Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Gardenhouse Residence este – Casa Ta in Giroc.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC