Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Fortuna Park Sfântu Gheorghe
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Sporturilor, Sfântu Gheorghe

Fortuna Park Sfântu Gheorghe pe hartă Brașov

str. Sporturilor, Sfântu Gheorghe

Etape dezvoltare

Fortuna Park Sfântu Gheorghe
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiștrand, centru de recreere
Liftda
Mijloace de transporttren
Număr clădiri3
Parcareterestră
Regim inalțime7
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
Suprafața apartamente48.83–123.58 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea complexului rezidențial

În municipiul de reședință al județului Covasna, în localitatea Sfântu Gheorghe se găsește localizat Complexul rezidențial „Fortuna Park Sfântul Gheorghe”, pe strada Sporturilor. Blocurile ansamblului rezidențial sunt înconjurate de spații verzi și facilită de apropierea nemijlocită a unui ștrand modern. Nu departe se află market-urile: AMK, Profi și LIDL, este un magazin cu mărfuri pentru casă, funcționează un centru medical și sunt câteva farmacii.

Structura și caracteristica generală a complexului

Complexul rezidențial „Fortuna Park Sfântul Gheorghe” este dezvoltat pe un teren cu suprafață de 5 300 mp. În total în complex sunt proiectate trei blocuri de locuit. Toate imobilele sunt construite cu parter și cinci etaje de apartamente, etajul 6 este construit retras cu o terasă generoasă și verde. Toate cele trei clădiri au un stil arhitectural modern și sunt finisate absolut asemenea una altei, culorile tencuielilor decorative exterioare sunt perfect combinate în nuanțe maro și bej. La construcția blocurilor locative dezvoltatorul a folosit cela mai calitative și contemporane materiale de construcții cu utilizarea a celor mai inovative tehnologii. Precum și cele mai moderne sisteme de termo izolare și ferestre cu profil PVC de calitate superioară cu geamuri termopane.

Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și sunt delimitate.

Apartamente, suprafețe și informații utile

În total în ansamblul locativ „Fortuna Park Sfântul Gheorghe” sunt construite 93 de apartamente și acestea sunt împărțite câte 31 de unități locative pentru fiecare din cele trei blocuri rezidențiale. Schemele locuințelor sunt proiectate cu suprafața de la 60,12 mp până la 123,58 mp și au una, două sau trei camere. Beneficiarii facilită de apartamente primitoare cu planimetrii funcționale și logic gândite.

Sistemul de încălzire este autonom și toate imobilele au racordare la utilitățile necesare, este branșament la apă, canalizare, la rețeaua de curent electric și țeava de gaze naturale. Firma Fortuna Park S. R. L. este compania de dezvoltare a proiectului rezidențial „Fortuna Park Sfântul Gheorghe”, iar proiectantul general al complexului locativ este compania „G STUDIO”, care a fost înființată în anul 1999 și pe lângă servicii de proiectare oferă și servicii de consultanță în construcție.

Mai multe informații de care sunteți interesați despre apartamentele proiectului rezidențial „Fortuna Park Sfântul Gheorghe” o puteți afla direct de la Dezvoltator, iar contactele dezvoltatorului le găsiți prezentate pe site-ul web al companiei „Fortuna Park” S. R. L.

Unde se afla Fortuna Park Sfântu Gheorghe?

str. Sporturilor, Sfântu Gheorghe.

Termen de finalizare Fortuna Park Sfântu Gheorghe?

Fortuna Park Sfântu Gheorghe – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Fortuna Park Sfântu Gheorghe.

Cine este dezvoltatorul Fortuna Park Sfântu Gheorghe în Brașov?

Dezvoltator Fortuna Park Sfântu Gheorghe – G STUDIO.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC