Previzualizare foto – fotografie originală aici

Fortuna Park Miercurea Ciuc
în Miercurea Ciuc

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Fortuna Park, a/701, zona Tudor Vladimirescu, Miercurea Ciuc

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Miercurea Ciuc, Aleea Fortuna Park A/701 (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Fortuna Park Miercurea Ciuc pe hartă Miercurea Ciuc

Aleea Fortuna Park, a/701, zona Tudor Vladimirescu, Miercurea Ciuc

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc joaca
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftlift marca Otis
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime6
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe48.83–117.03 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Fortuna Park Miercurea Ciuc” se află amplasat pe Aleea Fortuna Park, la numărul a/701, zona Tudor Vladimirescu în orașul Miercurea Ciuc. Localitatea aleasă pentru construcția proiectului este una ce îmbină perfect apropierea facilităților urbane cu liniștea pădurilor de brazi din preajma complexului de locuințe.

La o distanță de doar câteva sute de metri față de locuințele noi funcționează Grădinița Cimbora, este Colegiul Național Octavian Goga, sunt cafenele și magazine, iar la doar 700 de metru se află Spitalul Județean de Urgență și sunt de parcurs numai 900 de metri până la Castelul Mikó. De la complexul de locuințe sunt căi de acces ușoare către centrul orașului Miercurea Ciuc și la o distanță de doar 1,7 km se află Gara Feroviară din oraș.

Caracteristici tehnice și prezentarea generală a comunității locative

Proiectul rezidențial „Fortuna Park Miercurea Ciuc” este societate de locuințe proiectată în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort, unde este bine gândit fiecare detaliu. Complexul locativ este compus din trei clădiri rezidențiale, toate au aspecte moderne și sunt foarte primitoare și atractive. Imobilele au aspecte asemănătoare și dispun de regimuri de înălțime egale, fiecare fiind construit cu câte un Parter plus 5 Etaje locative și plus al 6-lea Etaj este prevăzut Retras. Blocurile de apartamente sunt realizate în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare din materiale de construcții calitative de un grad superior de durabilitate și eficiență termică. Carcasa imobilelor este compusă din cadre din beton armat și toate clădirile sunt rezistente din punct de vedere seismic. La blocurile de apartamente este instalată tâmplărie exterioară formată din profil PVC și geam termopan tirpan, culoarea profilului este gri antracit, ce perfect se combină cu culoarea tencuielilor aplicate pe fațadele imobilelor. Fațadele caselor sunt finisate cu maro și bej, unde sunt perfect evidențiate ferestrele, balcoanele și intrarea în bloc cu linii drepte și cu un joc în contrast al culorilor. Toate scările locative sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație cu funcționare sigură și silențioasă, lifturile sunt alese de la firma cu renume OTIS.

În curtea complexului de locuințe sunt plantate multe spații verzi și pentru copilași este organizat modern un spațiu de joacă cu echipamente sigure și luminoase. De asemenea pe teritoriul complexului sunt pavate alei pietonale și sunt asfaltate căile de acces către casele locative. În incinta complexului rezidențial „Fortuna Park Miercurea Ciuc” sunt organizate locuri de parcare supraterane și la dispoziția rezidenților sunt oferite în total 274 de parcări.

Apartamente

Este prevăzut un număr total de 264 unități locative în incinta blocurilor „Fortuna Park Miercurea Ciuc”. Toate locuințele sunt primitoare, luminoase și oferă rezidenților un nivel de confort la superlativ. În blocurile locative sunt proiectate apartamente cu una, două și trei camere spațioase și logic gândite, cu spații ergonomice și funcționale. Suprafețele construite totale ale locuințelor variază între 48,83 mp și 117,03 mp și toate proprietățile locative dispun de balcoane de diferite dimensiuni, toate fiind echipate cu balustrade din sticlă securizată. Cumpărătorilor locuințele sunt predate în folosință absolut finisate – la cheie și complet racordate la toate utilitățile generale.

Ansamblul rezidențial „Fortuna Park Miercurea Ciuc” este dezvoltat de către una din mai cele mai mari companii de construcții din județul Harghita – compania „Fortuna Park” SRL, care construiește cu succes obiecte imobiliare pe o perioadă de mai mult de 10 ani.

Pentru informații despre metodele de plată acceptate de către Dezvoltator, pentru mai multe detalii despre finisajele interioare ale apartamentelor, pentru scheme și mai multe poze, vă rugăm, să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Fortuna Park Miercurea Ciuc”, unde sunt afișate și toate contactele directe către managerii de vânzare ai companiei „Fortuna Park” SRL.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Proiecte în apropiere de Fortuna Park Miercurea Ciuc
Alte proiecte ale dezvoltatorului G Sudio
Acest proiect mai este numit și Fortuna Park Csíkszereda.

Unde se află Fortuna Park Miercurea Ciuc?

Aleea Fortuna Park, a/701, zona Tudor Vladimirescu, Miercurea Ciuc.

Termen de finalizare Fortuna Park Miercurea Ciuc?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Fortuna Park Miercurea Ciuc în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Fortuna Park Miercurea Ciuc din Miercurea Ciuc?

Dezvoltătorul Fortuna Park Miercurea Ciuc este – G Sudio.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC