Previzualizare foto – fotografie originală aici

Essenza Residence
în Timișoara

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Mangalia, 66-72, zona Iosefin, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

str. Mangalia, 66-72, Timișoara (Essenza Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Essenza Residence pe hartă Timișoara

str. Mangalia, 66-72, zona Iosefin, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiaproape de principalele puncte de interes din Timișoara
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Bine amplasat cu acces imediat la punctele de interes

Ansamblul locativ „Essenza Residence” se află localizat pe strada Mangalia, între numerele 66-72, în zona Iosefin din orașul Timișoara. Locuințele noi sunt construite într-o zonă ferită de aglomerația orașului, de la care este acces facil către toate punctele de interes din Timișoara. În imediata apropiere a complexului locativ este centrul medical Dr. Hrubaru N&B și Spitalul Clinic Nr. 1, sunt farmacii, funcționează bănci, sunt câteva săli de fitness și în 9 minute pe jos se ajunge până la Piața Agroalimentară Iosefin și supermarketul Profi City. Pe o rază de până la un kilometru funcționează Școala Gimnazială Nr. 12, Liceul Teoretic „Bartok Bela”, Liceul Teoretic „Dositei Obradovici, este Liceul Tehnologic al Vestului și Colegiul Național Bănățean.

În proximitatea locuințelor noi sunt stații de autobuz și de la complexul locativ „Essenza Residence” sunt de parcurs circa 3 km până în Piața Victoriei din Timișoara și nu mai mult de 2 km până la Gara de Nord și este o distanță de 14 km până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia”.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Complexul locativ „Essenza Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente ultramodern proiectat și cu o mare atenție realizat din materiale de ultimă generație cu aplicarea tehnologiilor performante și a ideilor de design inovative. Clădirea de apartamente are un aspect plăcut și este finisată într-un stil de design modern și atractiv, având o fațadă deosebit de elegantă și modernă. Imobilul are un regim de înălțime cu Parter și 5 Etaje și dispune de un grad înalt de rezistență seismică. Blocul rezidențial este construct pe cadre din beton armat și are toți pereții perimetrali zidiți din cărămidă Porotherm Wienerberger și este fiabil termo și hidro izolat. Tâmplăria exterioară instalată la imobil este cu profil PVC de la Salamander și geam termopan de un grad înalt de izolare termică și fonică. La casa scării sunt instalate lifturi de ultimă generași de la firma Otis, acestea sunt sigure și funcționează silențios.

Accesul în incinta locuințelor este securizat, este instalat sistem cu interfon. Locurile de parcare sunt supraterane acoperite poziționate la parterul clădirii și există parcări descoperite supraterane în curtea complexului.

Apartamente

În blocul locativ „Essenza Residence” sunt concepute garsoniere și apartamente cu 1,5 – 2 și 3 camere, ce au suprafața de la 37 mp și până la 73 mp. Locuințele sunt oferite în vânzare complet finisate cu finisaje moderne și elegante. Plăcile de gresie și faianță placate în camerele de baie și în bucătării sunt alese de la firma ItalCeram, pentru finisarea pardoselilor din dormitoare și living-uri sunt folosite plăcile de parchet Haro. Camerele de baie sunt complet echipate și au dotate obiecte sanitare de firma Geberit și de la Grohe sunt instalate toate bateriile sanitare. Instalată este câte o centrală termică de la Viessmann individuală pentru fiecare unitate locativă și sistemul de încălzire este montat prin pardoseală cu țevi de la Rehau și cronotermostat ambient, ce semnificativ economisește costurile facturilor și oferă mai mult loc în locuințe. Instalația electrică din apartamente este complet realizată cu cablaj și utilaje de marca Gewiss. Apartamentele beneficiază de sistem de climatizare cu aparat de aer condiționat Gree individual pentru fiecare unitate locativă. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal cu sistem antiefracție de la firma PINUM. Imobilul este complet racordat la utilități și acestea sunt separat contorizate.

Complexul locativ „Essenza Residence” este complet finalizat și este dezvoltat de către compania „MVT Investment” în colaborare cu biroul de arhitectură „StudioARCA”, care are o experiență de peste 20 de ani în domeniul proiectărilor de imobiliare.

Pentru mai multe informații constructive și alte detalii despre apartamentele noi și pentru contactele consultaților Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Essenza Residence”.

Acest proiect mai este numit și Essenza Residence Timișoara.

Unde se află Essenza Residence?

str. Mangalia, 66-72, zona Iosefin, Timișoara.

Termen de finalizare Essenza Residence?

Essenza Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Essenza Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Essenza Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Essenza Residence este – MVT INVESTMENT.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC