Previzualizare foto – fotografie originală aici

Eos Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Virgiliu, 61A, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Virgiliu, 61A, București (Eos Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Eos Residence pe hartă București

str. Virgiliu, 61A, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 Încălzirecentrala termica marca Ariston
🟧 Liftascensor marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente10
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană, supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ultracentral amplasat cu toate facilitățile capitalei învecinat

Complexul locativ „Eos Residence” se află așezat pe strada Virgiliu, la numărul 61A, zona Știrbei Vodă, în sectorul 1 din orașul București. Imobilul se află între strada Plevnei și Berzei, zona de amplasare este liniștită și păzită de aglomerație și gălăgie, dar are în apropiere o mulțime de puncte istorice, muzee, este Teatrul de Operă și la mici distanțe față de blocul locativ se află localuri de relaxare, până la Parcul Eroilor sunt doar 700 de metri, la 750 de metri este Parcul Operei, Parcul Cișmigiu este la 1,4 km și parcurgând pietonal 1,5 km se ajunge până la Grădina Botanică. În proximitatea imobilului funcționează marketurile Mega Image și Carrefour Express, sunt magazine, cafenele și restaurante. Pentru copii nu departe se află Școala de Arte Nr. 3, este Liceul Teoretic „Phoenix”, Școala Medie „Uruguay” și este Facultatea de Drept.

În apropierea imobilului nou circulă autobuze și tramvaie, iar stația de Metrou Eroilor se află la o distanță de doar 700 metri față de complexul locativ „Eos Residence”, până unde se ajunge pietonal în 9 minute, sunt de parcurs doar 2 km până la Piața Victoriei și până la Gara de Nord din București sunt de parcurs în jur la 1100 de metri, până la Aeroportul Internațional Henri Coandă este o distanță de 16 km și sunt 11 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu.

Detaliile proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Eos Residence” reprezintă un bloc de locuințe de tip – Boutique, ce este construit cu un Subsol plus Parter și plus 4 Etaje locative. Clădirea de apartamente este deosebită prin design și calitate și este responsabil construită în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Casa de apartamente se bazează pe o fundație de tip radier general de un metru și are o structură constructivă formată din beton armat (cu fier de tip BST500S și beton de tip C30/37) și are toate închiderile exterioare și compartimentările interioare construite din cărămidă termică. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de locuințe dispune de profil PVC cu geam termopan, are 6 camere termice și este oferită de la firma Gealan, iar feroneria este de la Roto. La casa scării din bloc este instalat un ascensor modern de la firma Schindler, ce funcționează silențios și este foarte sigur. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Disponibile în complexul locativ „Eos Residence” sunt locuri de parcare subterane și supraterane.

Finisajele și modelele apartamentelor

În total în blocul locativ „Eos Residence” sunt construite numai 10 unități locative luminoase, acestea oferă doar confort și multă intimitate, datorită faptului că la fiecare nivel locativ se află poziționate doar câte două proprietăți locative. La alegere sunt oferite locuințe perfect proiectate cu 2 sau cu 3 camere decomandate și un Penthouse. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este de 53 mp utili, la care se adaogă încă 16 mp – suprafața terasei. Mărimea locuințelor cu 3 camere este de 80 mp utili și plus 17 metri ai terasei. În folosință apartamentele se predau finisate absolut și pe pardoseli au placat parchet triplu stratificat, sunt folosite plăci ceramice de la Kerama Marazzi și Porcelanosa Grupo și toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de la Roca, Grohe și Dalet. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă de acces de la firma Mega Door, iar toate ușile interioare instalate au culoarea albă și sunt oferite de la Porta Door. Fiecare apartament se încălzește individual și dispune de câte o centrală termică proprie de marca Ariston și întreg sistemul termic este calitativ realizat cu instalații de ultimă generație. La blocul locativ este branșament total la utilitățile generale orășenești.

Pentru achiziționări și pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați direct cu Dezvoltatorul, contactele căruia și alte detalii despre apartamente sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Eos Residence”.

Acest proiect mai este numit și Eos Residence Virgiliu.

Unde se află Eos Residence?

str. Virgiliu, 61A, Sector 1, București.

Termen de finalizare Eos Residence?

Eos Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Eos Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Eos Residence din București?

Dezvoltătorul Eos Residence este – Eos Apartments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC