Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Eos Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Virgiliu, 61A, zona Știrbei Vodă, sector 1, București

Schițe și prețuri în Eos Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 81 m2totul e vândut
3 camere
de la 97 m2totul e vândut

Eos Residence pe hartă București

str. Virgiliu, 61A, zona Știrbei Vodă, sector 1, București

Etape dezvoltare

Eos Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţivideointerfon
Încălzirecentrala termica marca Ariston
Liftascensor marca Schindler
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr apartamente10
Număr clădiri1
Parcaresubterană, supraterană
Regim inalțimeS+P+5E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente53–80 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ultracentral amplasat cu toate facilitățile capitalei învecinat

Complexul locativ „Eos Residence” se află așezat pe strada Virgiliu, la numărul 61A, zona Știrbei Vodă, în sectorul 1 din orașul București. Imobilul se află între strada Plevnei și Berzei, zona de amplasare este liniștită și păzită de aglomerație și gălăgie, dar are în apropiere o mulțime de puncte istorice, muzee, este Teatrul de Operă și la mici distanțe față de blocul locativ se află localuri de relaxare, până la Parcul Eroilor sunt doar 700 de metri, la 750 de metri este Parcul Operei, Parcul Cișmigiu este la 1,4 km și parcurgând pietonal 1,5 km se ajunge până la Grădina Botanică. În proximitatea imobilului funcționează marketurile Mega Image și Carrefour Express, sunt magazine, cafenele și restaurante. Pentru copii nu departe se află Școala de Arte Nr. 3, este Liceul Teoretic „Phoenix”, Școala Medie „Uruguay” și este Facultatea de Drept.

În apropierea imobilului nou circulă autobuze și tramvaie, iar stația de Metrou Eroilor se află la o distanță de doar 700 metri față de complexul locativ „Eos Residence”, până unde se ajunge pietonal în 9 minute, sunt de parcurs doar 2 km până la Piața Victoriei și până la Gara de Nord din București sunt de parcurs în jur la 1100 de metri, până la Aeroportul Internațional Henri Coandă este o distanță de 16 km și sunt 11 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu.

Detaliile proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Eos Residence” reprezintă un bloc de locuințe de tip – Boutique, ce este construit cu un Subsol plus Parter și plus 4 Etaje locative. Clădirea de apartamente este deosebită prin design și calitate și este responsabil construită în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Casa de apartamente se bazează pe o fundație de tip radier general de un metru și are o structură constructivă formată din beton armat (cu fier de tip BST500S și beton de tip C30/37) și are toate închiderile exterioare și compartimentările interioare construite din cărămidă termică. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de locuințe dispune de profil PVC cu geam termopan, are 6 camere termice și este oferită de la firma Gealan, iar feroneria este de la Roto. La casa scării din bloc este instalat un ascensor modern de la firma Schindler, ce funcționează silențios și este foarte sigur. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Disponibile în complexul locativ „Eos Residence” sunt locuri de parcare subterane și supraterane.

Finisajele și modelele apartamentelor

În total în blocul locativ „Eos Residence” sunt construite numai 10 unități locative luminoase, acestea oferă doar confort și multă intimitate, datorită faptului că la fiecare nivel locativ se află poziționate doar câte două proprietăți locative. La alegere sunt oferite locuințe perfect proiectate cu 2 sau cu 3 camere decomandate și un Penthouse. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este de 53 mp utili, la care se adaogă încă 16 mp – suprafața terasei. Mărimea locuințelor cu 3 camere este de 80 mp utili și plus 17 metri ai terasei. În folosință apartamentele se predau finisate absolut și pe pardoseli au placat parchet triplu stratificat, sunt folosite plăci ceramice de la Kerama Marazzi și Porcelanosa Grupo și toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de la Roca, Grohe și Dalet. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă de acces de la firma Mega Door, iar toate ușile interioare instalate au culoarea albă și sunt oferite de la Porta Door. Fiecare apartament se încălzește individual și dispune de câte o centrală termică proprie de marca Ariston și întreg sistemul termic este calitativ realizat cu instalații de ultimă generație. La blocul locativ este branșament total la utilitățile generale orășenești.

Pentru achiziționări și pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați direct cu Dezvoltatorul, contactele căruia și alte detalii despre apartamente sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Eos Residence”.

Unde se afla Eos Residence?

str. Virgiliu, 61A, zona Știrbei Vodă, sector 1, București.

Termen de finalizare Eos Residence?

Eos Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Eos Residence.

Cine este dezvoltatorul Eos Residence în București?

Dezvoltator Eos Residence – Eos Apartments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC