Previzualizare foto – fotografie originală aici

Verdi Residence
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
zona Tălmaciu, Sibiu

Verdi Residence pe hartă Sibiu

zona Tălmaciu, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţieste locul ideal pentru cei ce doresc sa locuiasca in inima naturii, dar totusi foarte aproape de oras
🟧 Încălzirecentrală termică,incalzire in pardoseala pe ambele nivele
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente54
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Suprafața locuințe119 – 470 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament exclusivist

Ansamblul locativ „Verdi Residence” se află localizate la intrare în orașului Tălmaciu din județul Sibiu. Casele noi sunt dezvoltate în inima naturii, într-o zonă verde și liniștită și totodată amplasarea reușită oferă rezidenților acces facil către toate facilitățile orășenești. Nu departe de cartierul locativ se află Școala cu clasele primare I-VIII din Tălmaciu și este Liceul Tehnologic „Johannes Lebel”, de asemenea în apropiere este supermarketul Profi și Ștrandul din Tălmaciu.

De la casele noi „Verdi Residence” este acces facil către DN1 și autostradă și sunt de parcurs aproximativ 15 kilometri până în centrul orașului Sibiu, până unde se ajunge în circa 10 minute cu mașina. Gara feroviară din Tălmaciu se află poziționată la o distanță de nu mai mult de 1,5 km față de imobile, iar până la Aeroportul Internațional din Sibiu este o distanță de 28 km.

Prezentarea cartierului locativ

Complexul rezidențial „Verdi Residence” este compus din case individuale, elegante, cu aspecte moderne și foarte atractive. Toate imobilele sunt ingenios proiectate și responsabil construite din materiale calitative și au dotări inovative. Exteriorul caselor este complet finisat, fațadele sunt vopsite și la imobile sunt instalate ferestrele cu profil PVC și 5 camere termice, ce au trei foi de geam termopan de un grad înalt de izolare termică și fonică.

Cartierul locativ „Verdi Residence” este o comunitate locativă gândită pentru a oferi confort la maxim rezidenților săi. Căile de acces către complexul locativ sunt asfaltate, drumul principal are patru benzi, iar strada pe care se află dezvoltate imobilele este complet pavată însăși de Dezvoltator.

Cum se predau în folosință căsuțele

Proiectul locativ „Verdi Residence” este prevăzut cu un total de 54 de case individuale. Fiecare dintre care se află amplasată pe un teren privat cu suprafața cuprinsă între 470 mp și 693 mp, curtea fiecărei unități locative este pregătită pentru amenajare și vă așteptă să vă implementați toate visurile. De asemenea în curtea caselor pot fi ușor organizate câte două locuri de parcare și fiecare unitate locativă este complet îngrădită și dispune de poartă instalată. Toate locuințele sunt excepțional proiectate, au scheme funcțional gândite și fiecare casă dispune de suprafața utilă de 119 mp, schemele imobilelor constau din 3 dormitoare luminoase și spațioase, casele au un living la Parter, o bucătărie, câte 3 camere de baie și sunt prevăzute cu câte un spațiu tehnic. Plus fiecare unitate locativă facilită și de câte o terasă cu mărimea de 20 mp, care este acoperită, de tip - Carport. În vânzare toate imobilele sunt oferite în stadiu semifinisate – „La gri”, unde toate pardoselile sunt turnate cu sape elicopterizate și la intrare în case sunt instalate uși cu profil din PVC. Sistemul de electricitate și sistemul sanitar sunt complet realizate cu instalații electrice și țevi de calitate superioară. Sistemul de încălzire este proiectat cu centrală termică autonomă și cu țevi conduse prin pardoseală atât pentru Parter cât și la Etaj. La case toate utilitățile generale sunt racordate și fiecare din acestea este individual contorizată, este instalat contor trifazic pentru electricitate.

Pentru persoanele interesate de o casă complet finisată „la cheie”, există posibilitatea de achiziționare a caselor în versiune de finisare – „Econom”, „Standard”, „Premium”. Contra cost Dezvoltatorul va finisa locuința cu parchet, gresie, faianță, va instala ușile interioare și toți pereții vor fi tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă.

Dezvoltatorul proiectului „Verdi Residence” este compania „New Concept Living”. Pentru mai multe informații despre construcția, finisarea și predarea caselor, despre metodele de plată acceptate și pentru alte detalii, vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Verdi Residence”, unde sunt prezentate toate contactele directe către consultanții Dezvoltatorului, nu ezitați să vă programați la o vizionare a noului cartier.

Acest proiect mai este numit și Verdi Residence Sibiu, Ansamblul Rezidential Verdi.

Unde se află Verdi Residence?

zona Tălmaciu, Sibiu.

Termen de finalizare Verdi Residence?

Case, Case - 2, Case - 3, Case - 4, Case - 5, Case - 6, Case - 7, Case - 8, Case - 9, Case - 10, Case - 11, Case - 12, Case - 13, Case - 14 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Verdi Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Verdi Residence din Sibiu?

Dezvoltătorul Verdi Residence este – New Concept Living.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC