Previzualizare foto – fotografie originală aici

Velvet Residence
în Sibiu

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Ogorului, 5, zona Turnișor, Sibiu

Mai detaliat despre blocul

str. Ogorului, 5, Sibiu (Velvet Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Velvet Residence pe hartă Sibiu

str. Ogorului, 5, zona Turnișor, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente26
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–61 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă

Ansamblul locativ „Velvet Residence” se află dezvoltat într-o zonă înverzită și liniștită, ferită de agitație și aglomerație. Locuințele noi sunt localizate pe strada Ogorului, la numărul 5, în zona Turnișor, din orașul Sibiu. Și se învecinează cu Centrul de sănătate, relaxare și sport „ARIA Sibiu”, ce se află la doar 1,1 km față de locuințele noi. Sunt de parcurs 500 de metri până la supermarketul Profi și 550 de metri până la Good Market, un kilometru până la magazinul Metro Cash & Carry, sunt 1200 de metri până la LIDL și 1,4 km până la supermarketul Kaufland. În apropierea complexului rezidențial funcționează sucursale bancare, cafenele, restaurante, sunt farmacii și cabinete medicale. Copiii rezidenților pot frecventa organizațiile educaționale și instituțiile de învățământ din apropiere: sunt 650 de metri până la Școala Tehnică Transcon, 850 de metri până la Școala Gimnazială nr. 10 și 2 km până la Școala Finlandeză „ERI Sibiu”, Școala Gimnazială Nr. 1 și Grădinița de copii „26”.

În proximitatea complexului locativ „Velvet Residence” sunt stații de autobuze și sunt de parcurs circa 5 km până la Gara din Sibiu, iar până în centru orașului este o distanță de 4,7 km.

Avantajele proiectului rezidențial

Proiectul locativ „Velvet Residence” prezintă o clădire rezidențială modernă pe piața imobiliarelor noi din Sibiu. Blocul de apartamente este proiectat profesionist cu un grad înalt de rezistență seismică și cu un regim mic de înălțime, având un Subsol plus Parter și plus 3 Etaje de apartamente, ce are o singură scară locativă. Imobilul este construit responsabil din materiale de clasă Premium și tehnologii inovaționale, cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare, blocul de apartamente este realizat la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și structura de rezistență a clădirii de apartamente constă din cadre din beton armat, iar toate închiderile exterioare, pereții interiori despărțitori ai apartamentelor și compartimentările sunt zidite din cărămidă. Cu profil PVC și geam termopan este instalată tâmplăria exterioară, ce protejează locuințele de praf și zgomot și eficient păstrează temperatura în incintă. La intrareîn bloc este instalat sistem cu interfon și spațiile de uz comun se predau complet finisate.

Complexul locativ „Velvet Residence” dispune de 22 de parcări subterane poziționate la subsolul clădirii și există organizate și locuri de parcare deschise (exterioare).

Facilitățile apartamentelor

În total în blocul locativ „Velvet Residence” sunt concepute 26 de unități locative luminoase, toate inteligent proiectate în mai multe modele de compartimentări eficiente și funcționale. În vânzare sunt prezentate apartamente cu o cameră și cu trei camere decomandate, precum și locuințe de tip – Penthouse. Suprafața utilă a locuințelor începe de la 38 mp și ajunge până la 61 mp utili și toate apartamentele dispun de câte o terasă proprie, iar locuințele situate la Parterul imobilului beneficiază de grădini proprii. Se livrează imobilele în versiune de finisare – „La alb” și în toate apartamentele pardoselile sunt turnate cu sape egalizatoare iar toții pereții sunt tencuiți mecanizat și au aplicat un strat de tinci. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal. Sistemul termic este autonom cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament și cu instalațiile termice conduse prin pardoseală. Se predau locuințele în folosință cu racordare completă la utilitățile generale și apartamentele sunt asigurate cu electricitate, cu gaze naturale, sunt alimentate cu apă curentă și sunt branșate la sistemul de canalizare și este contorizare separată pentru controlul consumului de gaze, apă și curent electric.

Din ferestrele locuințelor se deschid vederi panoramice asupra împrejurimilor și chiar către Turnul Sfatului din Piața Mare.

Vă invităm să treceți pe site-ul complexului locativ „Velvet Residence” și să aflați mult mai multe informații utile despre apartamente, despre metodele de plată acceptate, despre disponibilitate și unde găsiți toate contactele directe către Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Velvet Residence Sibiu.

Unde se află Velvet Residence?

str. Ogorului, 5, zona Turnișor, Sibiu.

Termen de finalizare Velvet Residence?

Velvet Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Velvet Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Velvet Residence din Sibiu?

Dezvoltătorul Velvet Residence este – Velvet Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC