Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Velvet Residence
în Sibiu

Prețul / m2
de la ‍1 173 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Ogorului, 5, zona Turnișor, Sibiu

Schițe și prețuri în Velvet Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 5 aprilie
1 camerede la 38.35 m2de la ‍1 173 € +TVA / m2de la ‍45 000 € +TVA
3 camere53.81–61.7 m2de la ‍1 180 € +TVA / m2de la ‍63 900 € +TVA
Penthouse-uride la 40.81 m2prețul se clarifică

Velvet Residence pe hartă Sibiu

str. Ogorului, 5, zona Turnișor, Sibiu

Etape dezvoltare

Velvet Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Velvet Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente26
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente38–61 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare perfectă

Ansamblul locativ „Velvet Residence” se află dezvoltat într-o zonă înverzită și liniștită, ferită de agitație și aglomerație. Locuințele noi sunt localizate pe strada Ogorului, la numărul 5, în zona Turnișor, din orașul Sibiu. Și se învecinează cu Centrul de sănătate, relaxare și sport „ARIA Sibiu”, ce se află la doar 1,1 km față de locuințele noi. Sunt de parcurs 500 de metri până la supermarketul Profi și 550 de metri până la Good Market, un kilometru până la magazinul Metro Cash & Carry, sunt 1200 de metri până la LIDL și 1,4 km până la supermarketul Kaufland. În apropierea complexului rezidențial funcționează sucursale bancare, cafenele, restaurante, sunt farmacii și cabinete medicale. Copiii rezidenților pot frecventa organizațiile educaționale și instituțiile de învățământ din apropiere: sunt 650 de metri până la Școala Tehnică Transcon, 850 de metri până la Școala Gimnazială nr. 10 și 2 km până la Școala Finlandeză „ERI Sibiu”, Școala Gimnazială Nr. 1 și Grădinița de copii „26”.

În proximitatea complexului locativ „Velvet Residence” sunt stații de autobuze și sunt de parcurs circa 5 km până la Gara din Sibiu, iar până în centru orașului este o distanță de 4,7 km.

Avantajele proiectului rezidențial

Proiectul locativ „Velvet Residence” prezintă o clădire rezidențială modernă pe piața imobiliarelor noi din Sibiu. Blocul de apartamente este proiectat profesionist cu un grad înalt de rezistență seismică și cu un regim mic de înălțime, având un Subsol plus Parter și plus 3 Etaje de apartamente, ce are o singură scară locativă. Imobilul este construit responsabil din materiale de clasă Premium și tehnologii inovaționale, cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare, blocul de apartamente este realizat la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și structura de rezistență a clădirii de apartamente constă din cadre din beton armat, iar toate închiderile exterioare, pereții interiori despărțitori ai apartamentelor și compartimentările sunt zidite din cărămidă. Cu profil PVC și geam termopan este instalată tâmplăria exterioară, ce protejează locuințele de praf și zgomot și eficient păstrează temperatura în incintă. La intrareîn bloc este instalat sistem cu interfon și spațiile de uz comun se predau complet finisate.

Complexul locativ „Velvet Residence” dispune de 22 de parcări subterane poziționate la subsolul clădirii și există organizate și locuri de parcare deschise (exterioare).

Facilitățile apartamentelor

În total în blocul locativ „Velvet Residence” sunt concepute 26 de unități locative luminoase, toate inteligent proiectate în mai multe modele de compartimentări eficiente și funcționale. În vânzare sunt prezentate apartamente cu o cameră și cu trei camere decomandate, precum și locuințe de tip – Penthouse. Suprafața utilă a locuințelor începe de la 38 mp și ajunge până la 61 mp utili și toate apartamentele dispun de câte o terasă proprie, iar locuințele situate la Parterul imobilului beneficiază de grădini proprii. Se livrează imobilele în versiune de finisare – „La alb” și în toate apartamentele pardoselile sunt turnate cu sape egalizatoare iar toții pereții sunt tencuiți mecanizat și au aplicat un strat de tinci. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal. Sistemul termic este autonom cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament și cu instalațiile termice conduse prin pardoseală. Se predau locuințele în folosință cu racordare completă la utilitățile generale și apartamentele sunt asigurate cu electricitate, cu gaze naturale, sunt alimentate cu apă curentă și sunt branșate la sistemul de canalizare și este contorizare separată pentru controlul consumului de gaze, apă și curent electric.

Din ferestrele locuințelor se deschid vederi panoramice asupra împrejurimilor și chiar către Turnul Sfatului din Piața Mare.

Vă invităm să treceți pe site-ul complexului locativ „Velvet Residence” și să aflați mult mai multe informații utile despre apartamente, despre metodele de plată acceptate, despre disponibilitate și unde găsiți toate contactele directe către Dezvoltator.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Velvet Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Velvet Residence în Sibiu?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Velvet Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1173 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Velvet Residence în Sibiu?

Modalități de plata în Velvet Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Velvet Residence?

Velvet Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC