Previzualizare foto – fotografie originală aici

Park Residence Cisnădie
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Wernigerode, zona Cisnădie, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

str. Wernigerode, zona Cisnădie, Sibiu (Bloc A)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Wernigerode, zona Cisnădie, Sibiu (Bloc B)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Park Residence Cisnădie pe hartă Sibiu

str. Wernigerode, zona Cisnădie, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareloc de parcare terestră inclus în preț
🟧 Regim inalțime3
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela gri
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare a complexului

Ansamblul de imobile „Park Residence Cisnădie” se găsește localizat pe strada Wernigerode, în orașul Cisnădie din județul Sibiu. Complexul de locuințe se află poziționat vis-a-vis de ansamblul rezidențial „Wernigerode”, într-un cartier cu mult tineret și rezidenții facilită de acces rapid către Lacul din Cisnădie.

În apropiere de locuințele complexului funcționează magazine alimentare, pizzerii, sunt centre comerciale, farmacii și centre medicale. La o distanță de circa 600 – 700 de metri se află Parcul Măgura, este Sala Polivalentă, Ștrand-ul și Patinoarul din Complexul Sportiv Cisnădie. Nu departe de blocurile locative se află Grădinița Nr. 6, Grădinița cu program prelungit Nr. 7, Grădinița cu program săptămânal Nr. 4, Școala Generală nr. 2, Școala Generală Nr. 3 și Liceul Teoretic Gustav Gundish.

Lângă complexul locativ circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până în centrul orașului Sibiu este de parcurs o distanță de 10,4 km și se ajunge prin trei căi de acces: prin Calea Cisnădioarei, Calea Cisnădiei și Calea Șelimbărului. Sunt 11,9 km până la Gara din Sibiu și Aeroportul Internațional din Sibiu se află la o distanță de 15,1 km față de complexul locativ „Park Residence Cisnădie”.

Informații generale despre blocurile rezidențiale

Ansamblul de locuințe „Park Residence Cisnădie” este prezentat cu două blocuri locative complet finalizate și intabulate. Clădirile rezidențiale au un regim de înălțime cu Parter și Două Etaje. Și ambele imobile sunt realizate cu aspecte ultramoderne și atractive, cu fațade luminoase finisate într-o combinație plăcută de culori: alb, gri și roșu.

La construcția blocurilor sunt folosite materiale calitative și clădirile dispun de o structură de rezistență realizată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare, compartimentări și pereți perimetrali ai locuințelor zidiți din cărămidă. Imobilele sunt fiabil izolate termic și dispun de geamuri termopane instalate cu profil PVC. Spațiile comune din blocurile locative sunt complet finisate și există dotate cutii poștale.

Câte un loc de parcare pentru fiecare apartament este inclus în prețul acestuia și parcarea este prevăzută cu locuri deschise (supraterane). Blocurile rezidențiale „Park Residence Cisnădie” sunt poziționate pe o stradă amenajată, cu drum asfaltat și absolut iluminat.

Detaliile de finisare a apartamentelor

În blocurile complexului locativ „Park Residence Cisnădie” sunt disponibile garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Unitățile locative sunt proiectate cu scheme logice și au spații funcționale și balcoane cochete (deschise). Suprafața garsonierelor este de 28,3 mp, apartamentele cu două camere au mărimea de la 40,04 mp până la 47,7 mp, iar locuințele cu trei camere dispun de suprafața de la 76,2 mp până la 76,3 mp.

Fiecare proprietate locativă este oferită în vânzare în versiune de finisare – „La gri”. Și în locuințe toate pardoselile sunt turnate până la nivel de sapă și toți pereții interiori sunt tencuiți. Sistemul termic pentru fiecare apartament este individual, sunt instalate toate caloriferele și este dotată câte o centrală termică de apartament. Toate instalațiile electrice sunt conduse până la nivel de doze și locuințele nu dispun de prize și întrerupătoare. Este racordare la utilitățile generale și contorizare individuală.

Ușile exterioare din metal sunt instalate și intrarea în fiecare locuință este controlată prin sistemul de interfonie.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Park Residence Cisnădie” este compania/agenția imobiliară „New Concept Living”, care activează pe piața imobiliară de peste 4 ani și acceptă ca mod de plată atât plata cash cât și achiziționarea prin creditare bancară sau puteți profita de un sistem special de plată direct de la Dezvoltator.

Vă invităm, să treceți direct pe web pagina Dezvoltatorului, unde sunt afișate mai multe informații utile și alte detalii despre apartamentele din ansamblul locativ „Park Residence Cisnădie”.

Acest proiect mai este numit și Park Residence New Concept Living, Park Residence.

Unde se află Park Residence Cisnădie?

str. Wernigerode, zona Cisnădie, Sibiu.

Termen de finalizare Park Residence Cisnădie?

Bloc A, Bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Park Residence Cisnădie în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Park Residence Cisnădie din Sibiu?

Dezvoltătorul Park Residence Cisnădie este – New Concept Living.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC