Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Confort Nord Apartments
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd Pipera, 1, zona Pipera, Ilfov

Schițe și prețuri în Confort Nord Apartments

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 71.15 m2totul e vândut
3 camere
de la 96.7 m2totul e vândut

Confort Nord Apartments pe hartă București

bd Pipera, 1, zona Pipera, Ilfov

Etape dezvoltare

Confort Nord Apartments
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică proprie marca Habitat
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr clădiri1
Parcaresupraterana
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuinte
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet cu finisaje la alegere
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–94 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații utile despre locație și vecinătăți

Complexul rezidențial „Confort Nord Apartments” se află localizat în partea de Nord a capitalei și se găsește amplasat în zona Pipera, pe Bulevardul Pipera, la numărul 1, în orașul Voluntari din județul Ilfov.

Nu departe de locuințe se află Cubic Center și OMV Pipera. Sunt de parcurs doar 700 de metri pietonal până la fast food-ul McDonald’s și 900 de metri până la sala sportivă „World Class București Planet” și este circa un kilometru până la Penny Market.

Blocul locativ este amplasat foarte confortabil și este ușor accesibil atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun. Până la stațiile de Metrou Aurel Vlaicu și Pipera sunt de parcurs pietonal 2 - 2,2 km și lângă blocul de apartamente sunt stații de autobuz și tramvai. De la ansamblul de locuințe până în centrul Bucureștiului se ajunge în cel mult 10 minute cu mașina și până la Piața Victoriei sunt de parcurs 5,7 km. Gara de Nord se află la o distanță de 6,9 km și până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt de parcurs 12,8 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este o distanță de 3,8 km.

Prezentarea complexului locativ cu detalii tehnice

Proiectul locativ „Confort Nord Apartments” este prezentat cu o clădire de apartamente calitativ construită de un regim mediu de înălțime cu un Parter plus 4 Etaje.

Structura constructivă a blocului de apartamente este compusă din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare ale imobilului sunt clădite cu ziduri din cărămidă termic eficientă Porotherm cu grosimea de 25/30 cm, inclusiv și toate compartimentările interioare din apartamente sunt realizate din aceeași cărămidă și au grosimea de 11,5 cm. Pe partea exterioară a zidurilor perimetrale ale blocului de locuințe este aplicat calitativ un sistem de izolare termică format din polistiren cu densitatea EPS 80 cu grosimea de 100 mm. Iar fațadele imobilului sunt finisate cu tencuieli decorative de culorile alb, maro și puțin gri. Blocul de locuințe are instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de marca Veka sau Salamander și cu geam termopan. Spațiile comune interioare sunt complet finisate și la casa scării din blocul locativ este instalat ascensor de ultimă generație, de la firma Kone, cu capacitatea de transportare a maxim 8 persoane. Accesul în incinta blocului de locuințe este controlat și vizitatorii nedoriți sunt filtrați prin intermediul interfonului.

Toate locurile de parcare din complexul locativ „Confort Nord Apartments” sunt organizate supraterane.

Momente despre apartamente

Complexul de locuințe „Confort Nord Apartments” este prezentat cu garsoniere cu o cameră, cu locuințe de tip – Studio și apartamente cu 2 și 3 camere decomandate și locuințele beneficiază de balcoane deschise. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 46 mp și 94 mp și unitățile locative sunt foarte luminoase și primitoare și au scheme confortabile și logic proiectate.

În vânzare proprietățile locative se oferă complet finisate și se predau în folosință locatarilor în versiune de finisare – la cheie. Fiecare cumpărător are posibilitatea de a alege modele de gresie, faianță și parchet, ce sunt oferite în trei variante. În apartamente sunt instalate toate ușile interioare de la firma Pinum și ușile de acces la fel sunt instalate și la fel sunt alese de la firma Pinum. În fiecare apartament este instalată câte o centrală termică proprie de la Romstal de marca Habitat și sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare locuință și include calorifere. Imobilul se predă în exploatare cu toate utilitățile generale racordate și locuințele sunt branșate la sistemul de canalizare, sunt asigurate cu curent electric și apă menajeră, au gaz, și cablaj pentru TV și telefon. Și fiecare unitate locativă se contorizează separat.

Pentru mai multe detalii și informații utile despre apartamente, despre disponibilitatea locuințelor și despre metodele de plată acceptate de către Dezvoltator și contactele acestuia, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Confort Nord Apartments”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Confort Nord Apartments?

bd Pipera, 1, zona Pipera, Ilfov.

Termen de finalizare Confort Nord Apartments?

Confort Nord Apartments – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Confort Nord Apartments.

Cine este dezvoltatorul Confort Nord Apartments în București?

Dezvoltator Confort Nord Apartments – Natrom.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC