Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Celeritas Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Polona, 37, zona Dorobanti, sector 1, București

Celeritas Residence pe hartă București

str. Polona, 37, zona Dorobanti, sector 1, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat 2015

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală
Lift2 lift Schindler
Număr apartamente35
Număr clădiri1
Parcaresubteran cu două nivele
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente37,90 mp – 196,80 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Celeritas Residence” este amplasat chiar în centrul Capitalei, lângă Piața Romană, pe strada Polonă, nr. 37, în sectorul 1, București.

Despre localitatea amplasării

Complexul locativ „Celeritas Residence” are un amplasament ideal în apropiere de teatre, monumente, muzee, cinematografe și săli de concerte, în apropiere de cafenele, restaurante, pizzerii, MacDonald’s, galerii și Centre comerciale. Nu departe de bloc funcționează Centre medicale și spitale, se află Billa Carrefour market și Parcul Ioanid, este grădinița Ioanid și școala „British Council”, Colegiul German Goethe, Academia de studii economice din București și multe alte instituții de învățământ.

Până la Stația de Metrou Piața Romană sunt 700 de metri iar până la Metroul Ștefan cel Mare sunt de mers 8 minute și de parcurs 750 de metri.

Distanța de la locuințe până la Piața Victoriei este de 2,3 km, iar până la Piața Unirii sunt 3,4 km. Gara de Nord se află la 2,5 km de la Ansamblul locativ. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 15,1 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 6,7 km.

Structura și descrierea Complexului Locativ

Ansamblul Rezidențial „Celeritas Residence” constituie un Bloc de apartamente construit cu un parter, cu mezanin și șapte etaje locative. Fațada imobilului este finisată cu tencuială decorativă asupra unui sistem de termo izolare performant. Tâmplăria exterioară este germană de marcă SCHUCO cu geam termopan de calitate superioară cu un nivel înalt de atenuare a zgomotului.

Imobilul este dotat cu blocuri de iluminare cu Led pentru spațiile comune și este echipat cu două ascensoare silențioase și moderne de marcă Schindler, unul dintre care circulă inclusiv până la etajul parcării.

Ansamblul rezidențial are amenajată confortabil o sală de fitness care se amplasează la subsolul imobilului.

Locurile de parcare au instalații cu LED, sunt ventilate și sunt așezate în două nivele și au acces direct din strada Mihai Eminescu și ieșirea la fel în această stradă. Din exterior accesul la etaje se face prin telecomandă, iar din interior cu liftul.

Ce ține de securitate: toate locuințele sunt conectate la sistemul de videointerfon. Sunt instalate camere de luat vedere în jurul clădirii și este pază.

Despre apartamente

Ansamblul Locativ „Celeritas Residence” conține garsoniere și apartamente cu două și cu trei camere cu spațiul de la 37,90 mp și până la 196,80 mp.

Locuințele sunt finisate cu parchet german Bembe, cu gresie și faianță italiană de la Ragno. Ușa de la intrare este instalată, este din metal și este rezistentă la antiefracție. Ușile interioare sunt din lemn.

Centrala termică încplzește complet tot blocul, este de marcă Wiesmann, iar caloruferele instalate în apartamente sunt produse în Germania de Vogel & Noot, și contorul de căldură este instalat individual pentru fiecare apartament. De asemenea sunt instalate apometre și contoare pentru gaz și electricitate individuale.

Funcționează sistemul de aer condiționat (ascuns în plafon). TV, internetul și telefonia sunt asigurate prin fibră optică.

Este sistemul de casă inteligentă, care poate fi programat și controlat prin intermediul computerului, tabletei sau smartphone-ului, unde regimul de temperatură, consumul de apă, energia electrică ș.a., sunt controlate și programate de stăpân la distanță.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Celeritas Residence” este Compania „Conadi” S. R. L.

Citește mai mult util despre apartamente, despre schițele și finisajele lor și despre cum se poate de cumpărat o locuință direct de la Dezvoltator, pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Celeritas Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Celeritas Residence?

str. Polona, 37, zona Dorobanti, sector 1, București.

Termen de finalizare Celeritas Residence?

Celeritas Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Celeritas Residence.

Cine este dezvoltatorul Celeritas Residence în București?

Dezvoltator Celeritas Residence – Conadi.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC