Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Frăsari Residence
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Frăsari, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Frăsari, Voluntari, Ilfov (Frasari Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Frăsari Residence pe hartă Voluntari

str. Frăsari, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireincălzire în pardoseală, centrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente9
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatevideo interfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe55 – 100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Deosebit localizat

Complexul de locuințe „Frăsari Residence” se amplasează pe strada Frăsari, la numărul 24, în orașul Voluntari din județul Ilfov. Fiind foarte confortabil amplasat - în zona Pipera, blocul de locuințe oferă locatarilor săi acces imediat către o mulțime de puncte de interes din partea de Nord a capitalei. În apropierea locuințelor noi funcționează multe magazine, sunt restaurante, cafenele, sucursale bancare, este oficiu poștal, este sala de fitness „World Class Atlantis”, sunt saloane de înfrumusețare și nu departe de complex se află farmacie și este Spitalul „Bio Medica Internațional”. La mici distanțe de clădirea locativă sunt supermarketurile: Mega Image, Auchan Voluntari, Carrefour Express și la o distanță de 6–8 km sunt centrele comerciale Băneasa Shopping City și Promenada Mall. În apropiere de clădirea locativă se află farmacie și este Spitalul „Bio Medica Internațional”. Complexul de locuințe se află construit în apropierea celor mai prestigioase școli și grădinițe din nordul Bucureștiului.

În apropiere de blocul de apartamente se află stație de autobuze și de la complexul locativ „Frăsari Residence” până în centrul capitalei se parcurg circa 14-15 km, distanța până la Gara de Nord din București este de 13,1 km – 13,8 km și sunt aproximativ 11 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se parcurg în jur la 8 km cu transport personal.

Prezentarea blocului locativ și detalii de amenajare a complexului

Proiectul imobiliar „Frăsari Residence” conține o clădire locativă de un aspect modern și elegant. Casa de apartamente are un grad înalt de rezistență seismică și dispune de un regim mic de înălțime cu Parter și plus 3 Etaje. Structura constructivă a casei este formată din cadre din beton armat cu umplutura închiderilor exterioare și a compartimentărilor din cărămidă. La blocul de apartamente este instalată tâmplărie cu profil PVC de la firma Gealan cu 8 camere termice și cu geam tripan termopan. Finisajele interioare și exterioare a blocului rezidențial sunt alese cu bun gust și pentru design este folosit granitul și lemnul natural. Accesul în incintă se face prin sistem cu video interfon, iar accesul auto pe teritoriul complexului rezidențial este controlat și se face prin barieră cu telecomandă.

Împrejurul imobilului sunt locuri de parcare supraterane organizate și există prevăzute și parcări pentru biciclete.

Apartamente ideale cu un grad înalt de intimitate

În incinta blocului de locuințe „Frăsari Residence” este prezentat un număr limitat de doar 9 unități locative, ce sunt excepțional proiectate și au scheme logic gândite cu 2, 3 și 4 camere spațioase. Suprafața apartamentelor de 2 camere este prevăzută de 55 mp, iar apartamentele cu 3 camere sunt proiectate cu suprafața de 100 mp. În vânzare sunt oferite apartamente cu balcoane și unele din locuințe facilită și de grădină personală. Beneficiarilor li se predau cheile de la apartamente absolut finisate, unde toate tavanele și pereții sunt tencuiți și cu vopsea lavabilă de culoarea albă vopsiți, unde sunt placate calitativ plăci de parchet de clasă Premium și plăci ceramice antiderapant tratate. Locuințele au instalații sanitare de la Grohe și sunt echipate cu câte o centrală termică proprie de marca Ariston, cu funcționare în condensații și sistem de încălzire autonom instalat prin pardoseală. Sistemul de aer condiționat este inclus în preț și apartamentele dispun de instalații electrice de ultimă generație, au conectare la utilități și se contorizează separat.

Ansamblul locativ „Frăsari Residence” este dezvoltat de către compania „CID CORPORATE CONSTRUCT”, care are o experiență de peste 12 ani de activitate.

Dacă sunteți interesați de o locuință nouă, calitativ construită și perfect amplasată, sunteți așteptați cu o vizionare la casa de apartamente și pentru programări și alte informații, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Frăsari Residence”, unde aveți acces chiar de pe pagina noastră doar cu un singur click.

Acest proiect mai este numit și Frăsari Residence Voluntari.

Unde se află Frăsari Residence?

str. Frăsari, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Frăsari Residence?

Frasari Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Frăsari Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Frăsari Residence din Voluntari?

Dezvoltătorul Frăsari Residence este – Cid Corporate Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC