Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Cartierul cu Cireşi
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Popasului, 52, Voluntari, Ilfov

Cartierul cu Cireşi pe hartă Voluntari

Aleea Popasului, 52, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi curte cu cireş de 6 ani pe rod
🟧 Încălzirecentrală proprie, încalzire prin pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri16 vile
🟧 Parcareterestră (28)
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilvile înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere6‑camere, 7‑camere
🟧 Suprafața locuințe159–174 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasarea cartierului

În zona Pipera - Voluntari se află poziționat ansamblul rezidențial „Cartierul cu Cireși”, pe strada Popasului, nr. 48 în orașul Voluntari din județul Ilfov. Vilele au o amplasare frumoasă între două păduri și oferă priveliști minunate și posibilitatea de a face plimbări plăcute. Precum și din acest punct de amplasare este acces rapid și ușor către zona de nord a capitalei și către zonele centrale. Copiii locatarilor din acest complex beneficiază de multiple școli, licee, grădinițe private precum și de stat. De asemenea în vecinătate sunt două păduri (Pădurea Andronache, Pădurea Boldu - Crețuleasca) și sunt câteva săli de fitness. Din punct de vedere comercial, aproape de case funcționează marketurile: Lidl, Mega Image și se află mall-ul Pipera Plaza. De asemenea în apropiere funcționează farmacii, centre medicale, sunt baruri, restaurante și cafenele.

Descrierea cartierului cu vile

Ansamblul rezidențial „Cartierul cu Cireși” este format din 16 vile superbe de tip - înșiruite, toate fiind construite cu un parter și 2 etaje. Învelitoarea acoperișului caselor este din tablă și la construcție sunt utilizate materiale de cea mai înaltă calitate. În curtea complexului este organizată o zonă de joacă pentru copii cu leagăne moderne. Este o zonă de plajă cu piscină amenajată cu șezlong-uri și gamace. În curtea caselor este proiectat un spațiu pentru grătar, precum și este oferit un spațiu special gândit pentru grădina de zarzavaturi. Între case există construit un gard de gabion de piatră. În complex sunt organizate în total un număr de 28 de locuri deschise de parcare cu suprafața de 12 mp sau 16,4 mp. Funcționează sistemul de supraveghere video. Și fiecare curte este prevăzută cu câte un pom de cireșe pe rod.

Tipuri de case

Pentru case sunt prevăzute 3 diferite tipuri de proiectări și toate acestea sunt compartimentate foarte comod cu 6 și cu 7 camere. Vilele de tip 1 sunt oferite cu orientare spre nord-vest și dispun de o suprafață utilă de 159 mp în plus au câte o terasă acoperită de 14 mp. La parterul caselor se află un hol, este bucătăria, camera de baie și living-ul din care este ieșire directă la terasă și în grădină. La etaj sunt amplasate 3 dormitoare și 2 băi. Etajul 2 găzduiește o cameră de baie, un spațiu de hobby și unul sau două dormitoare pentru oaspeți sau pentru alte necesități. Curtea pentru acest tip de case dispune de suprafața de 78 sau de 102 mp. Vilele de tip 2 sunt disponibile cu fața spre sud-est și sunt prevăzute cu suprafața utilă de 165 mp și dispun de o terasă și balcon. La parterul acestei vile se află living-ul, bucătăria, baia și holul, ieșirea la terasă se efectuează din camera de zi. La etaj sunt 3 dormitoare și 2 blocuri sanitare iar etajul 2 are unul sau două dormitoare, o baie și un spațiu de hobby. Vilele de tip 3 sunt oferite orientare spre nord-vest și au suprafața utilă de 174 mp și dispun de planimetrii asemănătoare cu vilele de tip 1 și 2. La toate casele spațiul liber de la etajul trei este oferit special pentru implementarea visurilor, este un loc pentru a organiza un cinematograf acasă, o sală sportivă personală, o zonă de odihnă cu biliard sau locul iubit al copiilor amenajat pentru joacă. Un moment important este faptul că ferestrele instalate sunt panoramice și au deschideri mari care oferă priveliști uimitoare asupra pădurii. Toate vilele se predau beneficiarilor în versiune de finisare - „la cheie” și sunt finisate cu cele mai bune și calitative materiale, precum și la momentul predării cehilor locuințele sunt racordate la toate utilitățile necesare: la apă, gaze naturale, curent electric și la sistemul de canalizare. Sunt instalate contoare pentru gaz și electricitate și sunt apometre. Casa scării este finisată, sunt placaje cu parchet, gresie, faianță și marmură. Tâmplărie exterioară este cu geam termopan și proful din aluminiu și ușa de la intrarea principală este din metal, iar ușile interioare sunt din lemn sau celulare. Sistemul de încălzire a vilelor este autonom prin centrală termică individuală cu calorifere și prin pardoseală, cu termoficare. Toate locuințele au CATV, telefon internațional (centrală telefonică), televiziune și internet prin fibră optică.

Ansamblul rezidențial „Cartierul cu Cireși” este dezvoltat de una din cele mai importante companii de arhitectură din București care funcționează în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Dacă doriți să locuiți fericit în una din casele cartierului cu cireși și sunteți interesat de mai multe informații despre sistemul constructiv și despre toate metodele accesibile de achitare a locuințelor sau doriți să faceți o programare la cartier, sunteți așteptat cu drag pe pagina web a Ansamblului Locativ „Cartierul cu cireși”.

Acest proiect mai este numit și Cartierul cu Cireşi Voluntari.

Unde se află Cartierul cu Cireşi?

Aleea Popasului, 52, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Cartierul cu Cireşi?

Cartierul cu Cireşi – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cartierul cu Cireşi în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cartierul cu Cireşi din Voluntari?

Dezvoltătorul Cartierul cu Cireşi este – SMAA.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC