Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cartier Brătieni
în Pitești

Prețul / m2
de la ‍773 € +TVA
Adresa
or. Ștefănești, Cartier Brătieni, jud. Argeș

Schițe și prețuri în Cartier Brătieni

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 13 octombrie 2022
Vile
de la 166 m2de la ‍837 € +TVA / m2de la ‍139 000 € +TVA
Case
de la 213.44 m2de la ‍773 € +TVA / m2de la ‍165 000 € +TVA

Cartier Brătieni pe hartă Pitești

or. Ștefănești, Cartier Brătieni, jud. Argeș

Etape dezvoltare

Cartier Bratieni
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022
Faza 2
construit
finalizat2 trimestrul 2022
Faza 3https://ro.korter.work/building/index
construit
finalizat2 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Cartier Brătieni

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăfundații continue din beton armat, grinzi – stâlpi – planșee din beton armat, zidărie portantă, învăluitoare din țiglă
🟧 Facilităţiinfrastructură generoasă, spațiu comercial, toate utilitățile
🟧 Încălzirecu radiatoare sau în pardoseală
🟧 Mijloace de transportstație transport în comun la 350m
🟧 Număr clădiri20 de unități
🟧 Parcare2 locuri
🟧 Tip imobilvilă tip cuplată
🟧 Ziduricărămidă Porotherm de 30 cm grosime, termoizolată cu vată minerală bazaltică de 10 cm grosime, iar pereții de compartimentare din zidărie YTONG

Despre apartamente

🟧 Înălțime plafoane2,85 m la parter și 2,65 m la etaj
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața apartamentevila 166 mp / unitate

Informații despre Ansamblul rezidențial

Avantajos localizat

Ansamblul rezidențial „Cartier Brătieni” se află amplasat într-o zonă liniștită și curată din orașul Ștefănești, în cartierul Brătieni, județul Argeș. Locuințele noi sunt localizate în vecinătatea Centrului Cultural Brătianu (Vila Florica) și în apropierea caselor funcționează sucursale bancare, sunt zone de agrement, sală de fitness, este cabinet medical și spital, grădiniță, școală, stadion și supermarket.

Stația de transport în comun se află la doar 350 metri față de casele complexului locativ „Cartier Brătieni” și sunt de parcurs circa 6 km până în centrul orașului Pitești, iar până la Gara din Pitești sunt de parcurs 7,6 km.

Prezentare generală a proiectului rezidențial

Proiectul locativ „Cartier Brătieni” ocupă un teren cu suprafața totală de 100 000 mp și se compune din unități locative individuale și vile cuplate. Imobilele sunt construite cu un regim mic de înălțime și au câte un Parter plus un Etaj. Casele sunt fiabil construite pe fundații continue din beton armat și structura de rezistență este bazată pe cadre din beton armat cu sâmburi și grinzi, stâlpi și planșee din beton armat și zidărie portantă. Toți pereții exteriori sunt zidiți din cărămidă cu grosimea de 30 cm, iar compartimentările interioare sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat Ytong. Unde pereții perimetrali sunt izolați termic pe exterior cu un strat de vată minerală bazaltică de 10 cm grosime. Acoperișurile caselor sunt de tip șarpantă realizată din lemn și imobilele sunt acoperite cu țiglă. Fațadele imobilelor sunt armate cu plasă din fibră de sticlă și sunt finisate cu tencuială decorativă. Ferestrele instalate la case sunt cu profil din PVC și au geam termopan, instalate sunt și toate glafurile, pentru exterior din aluminiu, iar glafurile interioare sunt din PVC.

Rezidenții dispun de câte 2 locuri de parcare supraterane organizate pentru fiecare unitate locativă și toate drumurile din complex sunt asfaltate, trotuarele sunt pavate și spațiile comune sunt amenajate și iluminate.

Detalii de finisare a caselor

În incinta complexului rezidențial „Cartier Brătieni” sunt prezentate unități locative inteligent compartimentate, cu scheme cu 4 camere și cu suprafețele, ce încep de la 166 mp. Vilele au tavane înalte de 285 cm înălțimea parterului și 265 cm la etaj. Fiecare casă este împrejmuită cu gard din plasă peste care poate fi îmbrăcat (opțional) cu plante agățătoare. Se vând imobilele complet finisate, au placaje cu gresie, faianță și parchet și dispun de toate ușile interioare instalate, acestea sunt furniruite, iar ușa de acces din casă este din PVC. Camerele de baie sunt complet finisate și echipate și au instalate toate obiectele sanitare (lavoar cu baterii, cadă de duș și cadă de baie cu baterii, vas wc cu rezervor), ce sunt conectate la instalațiile sanitare din PPR pentru apă caldă și rece și din PVC pentru conductele de canalizare. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare casă, cu instalații termice din polipropilenă cu distribuție inferioară, colane și radiatoare din tablă și fiecare proprietate locativă are dotată câte o centrală termică murală cu tiraj forțat și cu puterea calorică de 30 kw. Sistemul de electricitate din case este monofazic, toate instalațiile electrice sunt din cupru și sunt izolate în cuburi din PVC, toate fiind ascunse în pereți. Dotat este și tabloul electric cu întrerupătoare automate și sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele de culoare albă. Toate utilitățile sunt racordate la complexul rezidențial și fiecare casă este alimentată cu apă din rețeaua publică și curent electric din propriul post de transformare al cartierului locativ. Utilitățile sunt contorizate separat pentru fiecare casă.

Contactele managerilor de vânzări ai Dezvoltatorului, informații despre metodele de plată acceptate și alte detalii de finisare ale mobilelor sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Cartier Brătieni”, acces către care este oferit imediat din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Cartier Brătieni?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Cartier Brătieni?

or. Ștefănești, Cartier Brătieni, jud. Argeș.

Cât costă metru pătrat în Cartier Brătieni?

Metru pătrat în acest complex costă de la 773 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Cartier Brătieni în Pitești?

Modalități de plata în Cartier Brătieni: Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Cartier Brătieni?

D1, D2, D3, Faza 2, Faza 3https://ro.korter.work/building/index – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC