Previzualizare foto – fotografie originală aici

Eva Tower
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Frații Golești, 54, zona Tudor Vladimirescu, Pitești

Mai detaliat despre blocul

bd. Frații Golești, 54, zona Tudor Vladimirescu, Pitești (Eva Towers)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Eva Tower pe hartă Pitești

bd. Frații Golești, 54, zona Tudor Vladimirescu, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS + P + 9E + EtTehnic
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane 2,8 – 3 m
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe49–174 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Eva Tower” se află dezvoltat în partea de Sud a orașului Pitești și blocul locativ este localizat în zona Tudor Vladimirescu, pe strada Frații Golești, la numărul 54. Zona de amplasare a blocului rezidențial este în plină dezvoltare și in apropierea apartamentelor noi sunt supermarketurile: Profi (la 800 m), Kaufland (la 1,1 km), LIDL (la 1,3 km), iar până la Piața Smârdan sunt doar 220 de metri. În proximitatea complexului locativ este Parcul Războieni, sunt cafenele, pizzerii și restaurante, este fast food-ul McDonald’s și funcționează Oficiul Poștal, sunt bănci, saloane de înfrumusețare, farmacii și se află Spitalul de Recuperare Sfântul Nicolae. În apropiere de casa de apartamente există o mulțime de instituții de învățământ: la 550 de metri este Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, 1 km până la Școala Gimnazială „Ion Minulescu” și 1,1 km până la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” și Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, sunt 1,4 km până la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, 1,7 km până la Liceul Tehnologic „Astra” și doar 700 de metri până la corpul „B” al Universității din Pitești.

În apropiere de complex este stație de autobuz și sunt 170 de metri până la Gara Feroviară din Pitești, iar până în centrul orașului se ajunge parcurgând 2 km.

Despre proiectul locativ

Ansamblul rezidențial „Eva Tower” este prezentat cu un bloc locativ modern, ce este construit pe un teren cu suprafața totală de 2000 mp. Clădirea de apartamente este construită cu un Subsol plus Parter plus 9 Etaje locative și plus dispune de un Etaj Tehnic. Imobilul este proiectat într-un stil arhitectural modern și este realizat la cele mai înalte standarde de confort și siguranță cu folosirea materialelor de calitate înaltă. Structura de rezistență a blocului constă din cadre din beton armat cu pereți și compartimentări realizate din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic Porotherm Profi cu grosimea de 30 cm pentru închiderile exterioare și cu bride antiseismice din inox. Fațadele blocului locativ sunt izolate termic cu polistiren expandat ignifugat cu densitatea de EPS 80, ce are capacități sporite de permeabilitate la transferul vaporilor, polistirenul are stratul exterior decorativ. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe are 6 camere termice și sunt instalate la ferestre rulouri exterioare (obloane electrice). Spațiile comune interioare din bloc, coridoarele și holurile sunt placate cu granit și la casa scării este instalat un ascensor electric. Accesul în blocul locativ este controlat și la intrare instalat este interfon.

În total în garajul subteran al blocului locativ sunt organizate 69 locuri de parcare și există boxe de depozitare. Curtea complexului rezidențial „Eva Tower” este amenajată, unde sunt circa 400 mp de spații verzi plantate.

Despre apartamente

59 de apartamente sunt prevăzute în blocul locativ „Eva Tower”, toate sunt luminoase și spațioase și facilită de balcoane și terase generoase. În vânzare sunt prezentate garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, ce au suprafețele de la 49 mp până la 174 mp și au înălțimea tavanelor de 2,8–3 metri. Se vând locuințele finisate cu materiale calitative și dotări de clasă Premium. Toate ușile interioare și de acces sunt instalate, toate pardoselile sunt placate cu parchet laminat multistratificat, iar pardoselile camerelor de baie sunt hidroizolate cu membrană elastică și apoi sunt finisate cu gresie. Pereții sunt tencuiți mecanizat cu compoziție clasică din var, ciment și aditivi și în băi sunt placați cu faianță. Dotate sunt obiecte sanitare de ultimă generație, cu rezervoare de tip Geberit Duofix cu clapetă cromată. Montate sunt instalațiile sanitare și electrice. Sistemul de încălzire este complet realizat cu instalații termice prin pardoseală și cu centrală termică murală, cu funcționare în condensații.

Vă invităm, să treceți direct de pe pagina noastră pe site-ul ansamblului rezidențial „Eva Tower”, unde găsiți afișate mai multe detalii.

Acest proiect mai este numit și Eva Tower Pitesti.

Unde se află Eva Tower?

bd. Frații Golești, 54, zona Tudor Vladimirescu, Pitești.

Termen de finalizare Eva Tower?

Eva Towers – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Eva Tower în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Eva Tower din Pitești?

Dezvoltătorul Eva Tower este – Top Euroserv.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC