Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Podgoria Residence
în Pitești

Prețul / m2
de la ‍889 € +TVA
Adresa
str. Coasta Câmpului, zona Valea Mare Podgoria, Pitești

Schițe și prețuri în Podgoria Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
Casede la 145 m2de la ‍828 € +TVA / m2de la ‍120 000 € +TVA

Podgoria Residence pe hartă Pitești

str. Coasta Câmpului, zona Valea Mare Podgoria, Pitești

Etape dezvoltare

Podgoria Residence
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Podgoria Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata eșalonată

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în cateva tranșe direct de la dezvoltator.

Dacă sunteți interesat  - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică, încalzirea prin pardoseală
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri15
Parcaresupraterană proprie
Regim inalțimeP+Pod
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilcase
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente145 mp
Tavane 280 cm

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizat

Complexul locativ „Podgoria Residence” se află dezvoltat într-o zonă foarte liniștită și înverzită. Casele noi sunt construite pe strada Coasta Câmpului în zona satului Valea Mare - Podgoria, Ștefănești, județul Argeș, în imediata apropiere de orașul Pitești. În proximitatea cartierului locativ funcționează grădinițe și sunt școli, nu departe este stadionul „Dacia” și se află supermarketuri, este Sector de Poliție, Oficiu Poștal, parc și spital. Iar până la centrul comercial „Vivo Mall” este de parcurs o distanță de aproximativ 2 km, unde se află o mulțime de puncte de interes comercial, localuri de retail și divertisment. În apropiere de casele noi circulă autobuze și până în centrul orașului Pitești sunt de parcurs circa 5 km cu transport personal și aproximativ 7 km sunt de parcurs până la Gara din Pitești.

Descrierea caselor și caracteristicile tehnice ale cartierului locativ

Complexul de locuințe „Podgoria Residence” este compus dintr-un grup de case individuale de un regim mic de înălțime cu Parter plus Pod, fiecare. Imobilele sunt responsabil proiectate și sunt realizate într-un stil arhitectural modern în baza designului Retro. La construcția imobilelor au fost utilizate doar materiale durabile și calitative și au fost aplicate tehnologii inovative. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat cu planșee turnate peste parter și cu pereți și compartimentări din cărămidă eficientă din punct de vedere fonic și termic. Tâmplăria instalată la case este foarte calitativă, ferestrele sunt mari și din plin asigură locuințele cu multă lumină naturală. Fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă într-o combinație perfectă a nuanțelor maro și bej aplicate pe un fon alb.

Toate locurile de parcare din incinta cartierului locativ sunt prevăzute supraterane și se află amenajate în curtea fiecărei locuințe (câte 2 locuri), ce este prevăzută să fie îngrădită și închisă. Accesul în incinta cartierului rezidențial „Podgoria Residence” este limitat și se face prin porți cu telecomandă.

Echiparea și finisajele caselor

Rezidenții cartierului locativ „Podgoria Residence” dispun de intimitate și confort, datorită numărului mic de imobile, astfel în incinta complexului sunt concepute numai 15 case. Fiecare având câte 4 camere la parter, dintre care sunt 3 dormitoare și un living spațios (de 26 mp), ce poate fi unit cu bucătăria de 14 mp, imobilele dispun de câte 2 blocuri sanitare și au câte 2 terase cu mărimea de 14 mp (placate cu gresie). Toate casele sunt luminoase, au ferestre mari, iar înălțimea tavanelor este de 280 cm. Suprafața total construită a locuințelor este de 145 mp și 108 mp utili, fiecare imobil dispune de 370 mp de teren personal, ce este plantat cu gazon și unde sunt sădiți copaci ornamentali. Imobilele sunt finisate absolut și se livrează fiecare casă în versiune – la cheie. Pereții sunt tencuiți și vopsiți, este placat parchet din lemn stratificat special compatibil cu sistemul de încălzire prin pardoseală. Camerele de baie sunt echipate și dispun de vasele de wc suspendate și au toate rezervoarele instalate, pentru camera de baie de lângă dormitorul matrimonială este prevăzută cadă, iar camera de baie secundară are duș cu scurgere în podea. Instalată este câte o centrală termică proprie pentru fiecare proprietate locativă și instalațiile sistemului de încălzire sunt montate prin pardoseală. Imobilele dispun de utilități racordate și fiecare casă este separat contorizată. Cartierul locativ este înconjurat de dealurile Ștefăneștilor și din ferestre se deschi priveliști minunate.

Sunteți așteptați să accesați pagina web a complexului locativ „Podgoria Residence”, de pe care vă puteți programa la o întâlnire cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului și de la care puteți să obțineți mult mai multe informații utile despre proiect și despre minunatele case de vis. Nu ratați șansa să treceți din site-ul nostru doar cu un click direct pe pagina web a complexului locativ.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Podgoria Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Podgoria Residence în Pitești?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Podgoria Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 889 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Podgoria Residence în Pitești?

Modalități de plata în Podgoria Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Plata eșalonată, Credit bancar.

Termen de finalizare Podgoria Residence?

Podgoria Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC