Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Bucium Confort
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Trei Fântâni, 6A, zona Manta Roșie, Iași

Schițe și prețuri în Bucium Confort

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 2 februarie
1 camerede la 36 m2de la ‍1 222 € +TVA / m2de la ‍44 000 € +TVA
2 camere
de la 50 m2de la ‍1 180 € +TVA / m2de la ‍59 000 € +TVA
3 camere81–81.3 m2de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍89 430 € +TVA

Bucium Confort pe hartă Iași

str. Trei Fântâni, 6A, zona Manta Roșie, Iași

Etape dezvoltare

Faza 2
Bloc B5, Bloc B7
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2020
Faza 1
Bloc B1, Bloc B4, Bloc B6, Bloc B8
dat în exploatare
totul e vândut
vandute
finalizat 2019
Faza 2
Bloc B2, Bloc B3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Bucium Confort

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă, spații comerciale
Încălzirecentrală termică
Liftlift marca IFMA
Mijloace de transportautobuz, tren, tramvai
Număr clădiri8
Parcaresubterană și supraterană
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsupraveghere video, pază, video interfon

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente38–81 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Cartierul rezidențial „Bucium Confort” se află localizat într-o zonă liniștită și înverzită din orașul Iași și se găsește pe strada Trei Fântâni, 6A, în zona Manta Roșie din orașul Iași.

În apropierea complexului de locuințe se află o mulțime de unități de învățământ și este de parcurs o distanță doar un kilometru până la Grupul Școlar Constantin Brâncuși, este o distanță de doar 1,2 km până la Colegiul Tehnic Mihail Sturza, Grădinița „Kids Heaven” și până la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 29, sunt 1,3 km până la Colegiul Tehnic de Electronică și Telecomunicații, Școala Populară de Arte și Colegiul Tehnic Ioan C. Ștefănescu la 1,4 km, sunt 1,5 km până la Grupul Școlar „Anghel Saligny” și la 1,7 km se află Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” și Colegiul Tehnologic de Transporturi și Construcții. În imediata apropiere de locuințele noi funcționează sucursale bancare, sunt câteva restaurante, este magazinul JYSK și funcționează saloane auto și stații de alimentare cu combustibil.

Locuințele noi se află poziționate la o distanță de circa 100 de metri față de intersecția bulevardelor Poiters și Socola și foarte aproape sunt stații de autobuz și tramvai. Până în Centrul Civic al orașului Iași de la cartierul locativ „Bucium Confort” este de parcurs o distanță de 4,5 km, până la Gara Mare din Iași sunt de parcurs aproximativ 5 km, la fel și Aeroportul Internațional din Iași se află la circa 5 km.

Descrierea cartierului rezidențial

Ansamblul locativ „Bucium Confort” este compus din 8 blocuri de apartamente, toate fiind proiectate cu aspecte egal de elegante și atractive, cu regimuri egale de înălțime cu Parter și 5 Etaje. Imobilele sunt bazate pe fundații continue și au o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu pereții exteriori, perimetrali ai apartamentelor și cu compartimentările interioare zidite din cărămidă eficientă termic. Pe exterior sunt placate cu materiale de izolare termică rezistente la foc - cu polistiren de la Topterm și tâmplăria exterioară instalată la blocurile de apartamente este cu profil de la Veka și Gealan și are geam termopan calitativ și eficient termic și fonic. Corpurile imobiliare sunt echipate cu lifturi sigure și silențioase de marca IFMA. În casele locative toate holurile, coridoarele, casa scării și spațiile comune sunt complet finisate cu bun gust și au pardoselile placate cu granit de calitate superioară.

Complexul de locuințe dispune de spații comerciale și are amenajate diverse spații de joacă pentru copii. În cartierul locativ locurile de parcare sunt prevăzute subterane și supraterane, este amenajată o stație de încărcare pentru mașinile electrice. Complexul de locuințe este păzit, dispune de barieră de acces instalată la intrare și are sistem de supraveghere video și accesul în incinta locuințelor se face prin video interfon.

Apartamente

Proiectul imobiliar „Bucium Confort” este prezentat cu apartamente primitoare cu una, două, trei și patru camere spațioase și luminoase, ce dispun de peste 20 de tipuri de scheme excepționale și confortabile. Locuințele sunt gândite cu suprafețele de la 38 mp până la 81 mp și beneficiază de balcoane deschise.

Apartamentele sunt predate în folosință – „la cheie” finisate. Pe pardoselile holurilor, încăperilor sanitare și a bucătăriilor este placată gresia. Pereții camerelor de baie și parțial pereții bucătăriilor sunt placați cu faianță. Restul pereților din încăperi și toate tavanele sunt perfect tencuite și cu vopsea lavabilă de culoare albă vopsite. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal de marca Macu și în interiorul locuințelor toate ușile instalate sunt alese de la firma Pinum. Sunt instalate toate caloriferele și dotate centrale termice proprii de apartament. În locuințe este cablu TV și acces la internet prin fibră optică. Individual sunt contorizate toate locuințele și sunt instalate contoare pentru controlul consumului de curent electric (montate pe casa scării), gaze naturale (scoase pe hol ) și apometre.

Mai mult util despre apartamentele noi puteți afla de pe site-ul web al cartierului locativ „Bucium Confort”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Bucium Confort?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Bucium Confort în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Bucium Confort?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1100 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Bucium Confort în Iași?

Modalități de plata în Bucium Confort: Noua Casă (Prima casă), Plata integrală, Credit ipotecar.

Termen de finalizare Bucium Confort?

Faza 2, Faza 1 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC