Previzualizare foto – fotografie originală aici

Belveo
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Stejarisului, 30J, zona Prund-Schei, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

str. Stejarisului, 30J, Brașov (Corp A)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
str. Stejarisului, 30J, Brașov (Corp B)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Belveo pe hartă Brașov

str. Stejarisului, 30J, zona Prund-Schei, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţirezervație naturală, sistem Smart House,
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, centrale termice cu boiler
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe73–113 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat

Complexul rezidențial „Belveo” se află dezvoltat pe unica cale de acces către Stațiunea Poiana Brașov și se găsește amplasat în zona Prund – Schei, pe strada Stejerișului, la numărul 30J, în orașul Brașov. Locuințele facilită de apropierea imediată față de pădure, ce se află la dor 5 metri distanță și în apropiere de Rezervația Naturală „Warthe”. Până la Livada Poștei se parcurg doar 1,9 km pe jos și sunt doar 1,6 km pietonal până la Piața Sfatului. Iar până la Stațiunea Poiana Brașov se ajunge parcurgând 9,8 km de la complexul de locuințe. Nu departe de apartamentele noi se află Muzeul Județean de Istorie din Brașov, este Colegiul Național „Andrei Șaguna” - la 1,4 km și sunt 1,6 km până la Colegiul Național „Aprily Lajos”. Complexul rezidențial „Belveo” se învecinează cu o mulțime de vile, pensiuni, cafenele, restaurante și nu departe sunt fast food-urile KFC și McDonald’s, până la Carrefour Market sunt 2,4 km și 3,6 km sunt de parcurs până la AFI Palace Brașov.

În apropiere de blocul rezidențial circulă mijloace de transport în comun și până în Centrul Civic al Brașovului sunt de parcurs 5,5 km, distanța de 5,3 km trebuie de parcurs până în Centrul Vechi, sunt 5,8 km până la Gara din Brașov și 14,3 km până la Aeroportul Internațional din Brașov.

Detalii constructive și amenajarea complexului locativ

Proiectul locativ „Belveo” este prevăzut cu două blocuri rezidențiale de un egal regim de înălțime, fiecare cu Subsol plus Parter și plus 3 Etaje. Imobilele sunt proiectate într-un stil arhitectural modern și au aspecte elegante și atractive. Structura de rezistență a blocurile locative este realizată în baza carcaselor formate din cadre din beton armat. Pentru zidăria pereților interiori și exteriori este folosită cărămidă, iar sistemul de izolație termică exterioară este complet executată din vată bazaltică. Ferestrele clădirilor au geam termopan și profil PVC. Spațiile comune din incinta blocului rezidențial, casa scării și holurile dispun de pardoseli din granit și blocurile au instalate 2 ascensoare de marca Kone cu acces direct până la nivelul parcărilor subterane. Și locurile de parcare din complex sunt organizate subterane și se află poziționate în subsolul clădirii de apartamente.

Curtea ansamblului rezidențial „Belveo” este de tip închis și are accesul controlat și în curtea interioară este amenajată o grădină în stil englez. Drumurile de acces către imobilele noi sunt asfaltate și stradal iluminate.

Apartamente rafinate pline de funcționalitate

Ansamblul rezidențial „Belveo” cuprinde un total de 30 unități locative, toate fiind eficient compartimentate și dispun de scheme funcționale cu 2, 3 și 4 camere decomandate și cu dormitoare prevăzute cu spații de dressing. Suprafața apartamentelor variază între 73 mp și 113 mp și locuințele facilită de terase ample și balcoane cochete cu placări pe pardoseli de tip deck. În vânzare locuințele se predau cu dotări și finisaje de Premium clasă și cu sistem inovativ de control a locuinței „Smart House”. Apartamentele au placaje cu parchet și gresie pe pardoseli, au placată faianță pe pereți, sunt instalate uși interioare din lemn și ușa de acces este din metal. Sistemul de încplzire dispune de toate instalațiile termice realizate prin pardoseală și are câte o centrală termică proprie de apartament cu boiler inclus și în zonele unde sunt suprafețe amplu vitrate există instalate convectoare în pardoseală. Toate locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat și au complet realizat sistemul electric. Blocurile rezidențiale sunt racordate la sistemul de gaze, au curent electric și fiecare apartament dispune de contoare separate și apometre.

Din ferestrele apartamentelor complexului „Belveo” se deschid priveliști deosebite asupra Masivului Tampa și către împrejurimile minunate.

Complexul rezidențial „Belveo” este proiectat de către cei mai buni arhitecți și profesioniști în domeniu și este dezvoltat de către compania „Eren Grup”. Vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial „Belveo” pentru a afla mai multe informații despre apartamentele noi și contactele managerilor de vânzări ai Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Belveo High End Apartments, Belveo Poenii.

Unde se află Belveo?

str. Stejarisului, 30J, zona Prund-Schei, Brașov.

Termen de finalizare Belveo?

Corp A, Corp B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Belveo în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Belveo din Brașov?

Dezvoltătorul Belveo este – Eren Grup.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC