Previzualizare foto – fotografie originală aici

Stejeriș
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Dealul Spirii, zona Prund Schei, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
str. Dealul Spirii, zona Prund Schei, Brașov (C1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Stejeriș pe hartă Brașov

str. Dealul Spirii, zona Prund Schei, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare, interfon, parc, spațiu de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică, sistem de încălzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente82
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcare80 locuri subterane şi 38 de locuri supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere,4‑camere,duplex, penthouse
🟧 Suprafața locuințe81.05–511.4 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ideală și exclusivistă ca în poveste

Ansamblul rezidențial „Stejeriș” are o amplasare de minune, într-o zonă veche a centrului istoric din orașul Brașov. Fiind situat pe strada Aleea Dealul Spirii, la numărul 27, complexul are acces din strada Drumul Poienii spre Poiana Brașov și se află poziționat la mijloc între străzile Piscului și Aleea Dealul Spirii. De la poarta complexului sunt doar 5 minute până la Parcul Central, Piața Sfatului și până la Biserica Neagră. Pentru iubitorii de sport până la pârtiile de schi sunt de mers doar 15 minute. Piața Unirii se află la o distanță de 1,6 km. Iar până la Poiana Brașov sunt aproximativ 9,0 km.

Complex imobiliar modern de Premium clasă

Ansamblul rezidențial „Stejeriș” se compune din opt clădiri locative individuale, ce sunt realizate cu un mic regim de înălțime de subsol plus parter și plus trei etaje. Fiecare imobil este construit într-un stil arhitectural contemporan și extrem de modern și finisat în culori albe, bej, gri și maro, ce ideal se combină deoarece finisajele exterioare sunt naturale din lemn și piatră, cărămidă aparentă și plus acoperișuri verzi. Pentru finisarea fațadei imobilelor sunt folosite panourile HPL și materiale durabile

Structura complexului constă în amplasarea logic gândită a tuturor imobilelor ce sunt amplasate în jurul unui spațiu verde. Aici pe acest spațiu verde se află organizate diverse locuri de relaxare, pentru copii este organizat un loc de joacă și este proiectată o zonă ce permite vizionarea spectaculoasă a Centrului Vechi din Brașov.

Accentul principal al complexului rezidențial este pus pe fuziunea locatarilor cu natura, și anume din acest punct de vedere în complex sunt foarte multe spații verzi, acoperișuri plantate cu plante, zone de relaxare private și comune toate înverzite, printre care sunt amenajate alei pietonale interioare pentru plimbări plăcute. Mai mult de o jumătate a terenului de amplasare a complexului este acoperită cu vegetație. Și tot complexul rezidențial este înconjurat de verdeață.

Complexul locativ dispune de un bazin special pentru colectarea apelor pluviale, care sunt folosite la irigarea spațiilor verzi de pe teritoriul ansamblului rezidențial. Ce ține de locurile de parcare din complex, acestea sunt proiectate în subteran, pentru a păstra ambientul natural, pentru a oferi un nivel mai înalt de securitate și pentru a proteja transportul rezidenților de precipitații și fenomene ale naturii. Dar și la exterior pentru oaspeți sau pentru parcarea de scurtă durată este prevăzut un număr de 38 de locuri de parcare supraterane. Pentru parcarea subterană a fost proiectat un număr de 80 de locuri și plus în subteran la dispoziția locatarilor sunt oferite și boxe de depozitare.

Comunitatea de locuințe „Stejeriș” facilită de acces controlat în incintă. Este pază. Este instalat sistem de supraveghere video și întreg complexul facilită de serviciu de administrare.

Apartamente de invidie cu vederi irepetabile

Proiectul ansamblului locativ „Stejeriș” cuprinde un număr total de 82 de unități locative funcțional compartimentate cu 2, 3, 4 și cu 5 camere, precum și dispune de duplex-uri și penthouse-uri eficiente. Duplexurile se evidențiază cu grădinile sale private și beneficiază de acces individual, iar Penthouse-urile sunt amplasate pe două etaje locative, la fel acestea pot avea acces separat și pot fi finisate în stil „loft” cu o dublă înălțime a spațiilor ce poate atinge 6 metri. Apartamentele de la parter la fel facilită de grădini personale și sunt amenajate cu dale din piatră sau din lemn, precum și cu vegetație și arbori.

Dar locuințele de la etaje beneficiază de terase însorite sau de balcoane spațioase și pline de lumină. Apartamentele cu 2 și cu 3 camere sunt proiectate cu spații vitrate mari și au geamuri largi pe toată lungimea pereților din dormitoare sau din camerele de zi.

La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite în vânzare unități locactive cu suprafața ce începe de la 99,9 mp pentru locuințele cu 2 camere. Între 99,8 mp și 141 mp sunt proiectate apartamentele cu 3 camere. Unitățile locative cu 4 camere au scheme cu suprafața de 141 mp. Suprafața Penthouse-lor este cuprinsă între 145,5 mp și 321,2 mp. Duplex-urile sunt proiectate cu suprafața de la 126,05 mp și 217,9 mp. Terasele apartamentelor sunt prevăzute cu suprafața de la 6 mp până la 78 mp, iar suprafața grădinilor apartamentelor situate la parter variază între 13 mp și 106 mp. Terasele Penthouse-lor sunt proiectate cu suprafețe de 52 mp – 246 mp. Suprafața grădinilor aferente duplex-urilor este mai mare, de la 80 mp până la 220 mp.

La finisarea absolut a tuturor unităților locative sunt folosite materiale, finisaje, utilități și dotări doar de calitate de clasă „Premium”. Gresie, faianță, parchet, lavabil, obiecte sanitare - toate sunt de cea mai înaltă calitate și de la cei mai renumiți furnizori. Sistemele de încălzire ale locuințelor sunt instalate prin pardoseli. Toate instalațiile electrice, sanitare și termice sunt cu o mare grijă montate și sunt alese de calitate superioară cu o lungă durată de folosire. Toate unitățile locative beneficiază de apă, curent electric, canalizare, TV și internet.

Locuințele sunt orientate către partea de Sud, sunt umplute la maxim cu lumină naturală și din ferestrele acestora se deschid vederi către centrul vechi al Brașovului, asupra Muntelui Tâmpa și Vârful Postăvarul. Dezvoltatorul imobiliar „Ladvise” prezintă complexul locativ „Stejeriș”. Compania REDESIGN REAL ESTATE are o experiență de mai mult de opt ani în domeniul proiectărilor arhitecturale rezidențiale. Din anul 2005 compania a funcționat în calitate de birou de arhitectură, și în anul 2013 compania a lansat pe piața imobiliarelor noi din Brașov primul proiect imobiliar. Și cu succes îmbină la construcțiile sale unice, modernismul, durabilitatea și calitatea superioară a obiectelor construite.

Cu mult drag, toți doritorii de a achiziționa o locuință cu adevărat fantastică situată în inima naturii ca în poveste, sunt invitați să viziteze site-ul web al complexului rezidențial „Stejeriș”, unde sunt arătate mult mai multe poze, tipuri de design pentru finisarea unităților locative, este un tur virtual, sunt arătate schemele apartamentelor și sunt afișate adresa și contactele directe ale Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Stejeriș Residence.

Unde se află Stejeriș?

str. Dealul Spirii, zona Prund Schei, Brașov.

Termen de finalizare Stejeriș?

C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Stejeriș în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Stejeriș din Brașov?

Dezvoltătorul Stejeriș este – Iadvise.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC