Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

BelAir Lake
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Serban Cantacuzino, 59Z, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Serban Cantacuzino, Nr 59Z, Ilfov, Voluntari (Bloc A)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

BelAir Lake pe hartă Voluntari

str. Serban Cantacuzino, 59Z, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiIn apropiere sunt obiectivele importante din zona de nord a Bucurestiului – Baneasa Shopping City, Gradina Zoologica
🟧 ÎncălzireIncalzire pardoseala: Tiemme Italia Centrala: Imergas
🟧 LiftDa
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente66
🟧 Număr clădiri3
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+2+3r+4r
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriсaramida Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, duplex
🟧 Suprafața locuințe66.81–300.43 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat cu vedere spre lac asigurat

Ansamblul rezidențial „Belair Lake” are o amplasare exclusivistă și este dezvoltat în zona Iancu Nicolae chiar pe malul Lacului Saulei, în apropiere de Pădurea Băneasa și Grădina Zoologică din București, iar nu departe se află Aleea Privighetorilor. Locuințele noi se află localizate pe strada Câmpul Pipera, la numărul 13H, în orașul Voluntari din județul Ilfov. Accesul către locuințe se face din strada Erou Iancu Nicolae și de la clădirile locative este acces facil către punctele de interes din nordul capitalei și către stațiile mijloacelor de transport în comun. La mici distanțe se află centrele comerciale „Băneasa Shopping City” și „Promenada Mall”, Zona de Birouri Aviației și Zona de Birouri Pompeiu. De la blocurile locative „Belair Lake” până în centrul capitalei sunt de parcurs 14 km, până la Gara de Nord sunt 11 km și Aeroportul Internațional „Henri Coandă se află la 8,5 km, iar la doar 5 km este Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Caracteristici generale ale complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Belair Lake” se compune din 3 corpuri de imobil, toate fiind proiectate ultra modern și toate au un aspect egal și sunt construite cu un egal regim de înălțime cu câte un Demisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente, unde etajele 3 și 4 sunt construite Retrase și construcțiile obțin un aspect sofisticat și atractiv, asemănător corăbiilor călătoare. Corpurile sunt seismic rezistente și sunt realizate cu o mare atenție pe cadre din beton armat cu închideri exterioare și pereți interiori din cărămidă termic și fonic eficientă Porotherm. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative este de la Salamander/Alumil cu triplu geam termopan Shucco. Sistemul termic aplicat peste pereții exteriori ai imobilelor este format din polistiren fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior de la Baumit. Toate spațiile comune interioare sunt finisate și au instalate corpuri de iluminat de tip Led, la casa scării sunt instalate ascensoare moderne și în incinta blocurilor accesul este securizat. Toate spațiile comune exterioare la fel sunt amenajate și dispun de supraveghere video.

Pentru parcarea transportului rezidenților și a vizitatorilor în incinta complexului rezidențial sunt organizate locuri de parcare subterane și supraterane.

Despre apartamente cu vedere la lac

În total în incinta complexul rezidențial „Belair Lake” sunt concepute 66 de unități locative, câte 22 de apartamente în fiecare corp de imobil. Locuințele sunt decomandat compartimente cu scheme inteligente cu 2 și 3 camere și disponibile în vânzare există și Duplex-uri. Suprafața locuințelor este cuprinsă între 66,81 mp și 300,43 mp plus suprafețele balcoanelor și teraselor, ce sunt finisate cu balustrade din sticlă securizată. Pereții apartamentelor sunt finisați cu vopsea lavabilă, iar plăcile de gresie și faianță folosite pentru finisarea pardoselilor și pereților din băi și bucătării sunt alese de la firma Marazzi/Cezar. Pardoselile dormitoarelor, livingurilor și holurilor sunt placate cu parchet triplu stratificat. De la firma Pinum/Flossen sunt alese și instalate toate ușile interioare din apartamente, iar la intrare ușile de acces au capacități antifoc, sunt din metal și sunt de marca Ninz. Camerele de baie sunt complet echipate și utilate și au instalate obiecte sanitare Lapino. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală cu instalații de producere italiană Tiemme și sunt dotate centrale termice individuale de marca Immergas. Sistemul electric este complet realizat și în apartamente sunt instalate prize și întrerupătoare Legrand/Gewiss. Toate utilitățile sunt racordate la imobilele și acestea sunt asigurate cu electricitate, gaz, apă curentă și sunt branșate la sistemul de canalizare.

Pentru contactele managerilor de vânzări și pentru alte informații de care sunteți interesați, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul Dezvoltatorului proiectului locativ „Belair Lake”.

Acest proiect mai este numit și BelAir Lake Residence.

Unde se află BelAir Lake?

str. Serban Cantacuzino, 59Z, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare BelAir Lake?

Bloc A, Bloc B, Bloc C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în BelAir Lake în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul BelAir Lake din Voluntari?

Dezvoltătorul BelAir Lake este – BelAir.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC