Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex NorthVille
în București
Prețul / m2
de la ‍1 446 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Șerban Cantacuzino, 59W, zona Băneasa, Ilfov

Schițe și prețuri în NorthVille

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 12 august 2022
Vile261.42–276.09 m2de la ‍1 446 € +TVA / m2de la ‍391 541 € +TVA

NorthVille pe hartă București

str. Șerban Cantacuzino, 59W, zona Băneasa, Ilfov

Etape dezvoltare

NorthVille
Elm, Pine, Maple, Oak
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2020
NorthVille
Cedar, Walnut
construit
totul e vândut
finalizat0 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţisistem Smart House, piscina, loc de joaca pentru copii, boxe depozitare
🟧 Încălzirecentrala termica individuala, incalzire in pardoseala, sistem centralizat aer conditionat marca Mitsubishi
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri31 vile duplex si insiruite
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Tip imobilvile duplex si insiruite
🟧 Сurte închisăbariera, supraveghere video

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camere 5‑camere
🟧 Suprafața apartamente261–276 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizat cu zone verzi învecinat și de aer curat înconjurat

Proiectul rezidențial „NorthVille” se află construit în partea de Nord a orașului București, în una din cele mai dinamice și moderne zone rezidențiale a capitalei și se localizează pe strada Șerban Cantacuzino, la numărul 59W, în zona Băneasa, orașul Voluntari, județul Ilfov.

Casele noi se învecinează cu Pădurea Băneasa, cu zona comercială din Băneasa și cu Ambasada Statelor Unite ale Americii. La o distanță de doar 1,1 km față de complexul rezidențial se află Grădina Zoologică și pe o rază de până la 2,9 km se află unele din cele mai prestigioase instituții de învățământ din București: Școala Internațională „Mark Twain”, Școala Gimnazială „Discovery”, International British School o Bucharest, Liceul Francez Anna de Noailles, Școala „Harmony Tree Montessori” și la doar 3 km se află Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Precum și în apropiere de complexul de locuințe funcționează saloane de înfrumusețare, saloane SPA, cluburi sportive, sunt cafenele și restaurante, funcționează centre medicale, sunt farmacii, puncte comerciale (supermarketurile Mega Image, Lidl și Carrefour) și localuri de relaxare. De la vile până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” este de parcurs o distanță de 3,7 km.

În apropiere de casele noi sunt stații de autobuz și de la vilele din cartierul „NorthVille” sunt de parcurs nu mai mult de 14 km până în centrul Bucureștiului și Gara de Nord din capitală se află la o distanță de 12 – 13 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni sunt de parcurs 8,8 km și 8,7 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului locativ cu facilități de amenajare

Ansamblul imobiliar „NorthVille” este compus din case de tip înșiruite și vile de tip – Duplex. Cartierul de case este perfect proiectat cu locuințe ideal amplasate și toate cu aspecte ultra moderne și foarte atractive. Imobilele sunt proiectate într-un stil arhitectural elegant, au un regim egal de înălțime și sunt construite cu câte un Subsol plus Parter și plus 2 Etaje. Structura constructivă constă din cadre din beton armat și la construcția vilelor au fost utilizate cele mai noi tehnologii și materiale de construcție durabile și calitative.

În incinta complexului de locuințe este amenajată o piscină exterioară, sunt organizate locuri de joacă pentru micii locatari și există un total de circa 3500 de spații verzi plantate pe unde sunt alei pietonale pavate. Teritoriul ansamblului rezidențial este păzit 24 din 7 cu pază umană și este complet sub supraveghere video CCTV. Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane și la intrare în complexul de locuințe este instalată barieră de acces (la intrarea cu autovehicule, la nivelul subsolului). Circulația cu automobilul pe teritoriul complexului locativ se face doar prin străzile de la nivelul subsolului și nu afectează liniștea și confortul rezidenților.

Despre amenajarea vilelor și despre dotările inteligente

În complexul de locuințe „NorthVille” sunt prezentate 31 de unități locative unifamiliale, excepțional compartimentate cu planimetrii cu 5 camere spațioase și cu terase generoase și zone largi vitrate. Vilele sunt proiectate cu mai multe modele de scheme și dispun de suprafețe cuprinse între 261,42 mp și 276,09 mp. Pentru imobile la subsol sunt prevăzute boxe de depozitare.

Toate casele se predau în folosință la maxim finisate și dotate cu sistem „Smart Home” de bază, la care pot fi adițional dotate și mai mute opțiuni. Imobilele au aplicate finisaje interioare de calitate superioară cu modele moderne și elegante. În case este instalată câte o centrală termică individuală și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală. Și toate casele beneficiază de sistem centralizat de aer condiționat.

Pentru mai multe informații amănunțite despre casele ideale din incinta carterul locativ, vă invităm să treceți direct pe pagina oficială a complexului rezidențial „NorthVille”, unde sunt afișate toate schemele, detaliile, pozele și toate contactele Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial NorthVille?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla NorthVille?

str. Șerban Cantacuzino, 59W, zona Băneasa, Ilfov.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în NorthVille în București?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în NorthVille?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1446 € +TVA.

Termen de finalizare NorthVille?

NorthVille – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC