Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex La Gloire Parc du LAC
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str Câmpul Pipera, zona Băneasa, sector 1, București

Schițe și prețuri în La Gloire Parc du LAC

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 125.21 m2totul e vândut
4 camere
de la 146.79 m2totul e vândut

La Gloire Parc du LAC pe hartă București

str Câmpul Pipera, zona Băneasa, sector 1, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiieșire la lac
Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală
Lift2 lifturi
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente47
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeS+P+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăvideointerfoane cu monitorizare și sistem de alarmă

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente65,89–149,68 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre locație

Ansamblul rezidențial „La Gloire Parc du Lac” se află așezat pe malul lacului Valea Șaulei în zona Băneasa/Pipera, în apropiere de Pădurea Băneasa. În vecinătate cu complexul locativ se află Aleea Privighetorilor și nu departe este Grădina Zoologică. Blocul locativ este amplasat într-un cartier verde și foarte liniștit cu vile și case private. Fiind localizat în nordul orașului complexul oferă acces rapid către toate obiectele de interes așa ca: Băneasa Shopping City, Academia de Poliție, Jollie Ville, Aeroportul Otopeni și zonele de birouri „Aviației” și „Pompeiu”. Accesul la complex se face din strada Erou Iancu Nicolae.

Informații generale despre ansamblu

Ansamblul rezidențial „La Gloire Parc du Lac” are un concept rezidențial de tip boutique, unde se află locuințe confortabile, moderne, spațioase și foarte frumoase. Blocul locativ este construit într-un stil arhitectural modern cu o structură de rezistență antiseismică și cu un regim de înălțime cu subsol plus parter și plus 4 etaje locative. În complex este prevăzută doar parcare cu locuri subterane, care este construită în două nivele și este echipată cu sistem de ventilație și cu rampă de acces degivrată. Până la parcarea subterană este acces rapid și direct imediat din blocul locativ (de la etajul respectiv al locuinței Dvs) prin două ascensoare moderne, fiabile și extrem de silențioase. La imobil sunt instalate ferestre cu profil german PVC și cu geam tripan. În ansamblul locativ sunt plantate spații verzi pe o suprafață de mai mult de 60%.

Locuințele și finisajele

În complexul rezidențial „La Gloire Parc du Lac” sunt propuse spre vânzare în total un număr de 47 de apartamente confortabile cu 2 camere (6 apartamente), cu 3 camere (32 de apartamente) și cu 4 camere (9 apartamente), cu suprafața de la 65 mp până la 150 mp. Locuințele sunt proiectate cu scheme moderne și cu spații generoase și toate dispun de terase cu suprafețe super mari de la 15 mp până la 110 mp, care oferă posibilitatea de a organiza o grădină personală cu arbuști și plante decorative chiar acasă. Apartamentele sunt finisate cu cele mai bune materiale: cu gresie și faianță de proveniență din Spania și Italia, cu parchet stratificat de stejar și cu obiecte sanitare de calitate „Premium”, dotate pentru camerele de baie. Ușile interioare și ușa de la intrare sunt instalate și sunt de calitate italiană. Sistemul de încălzire în apartamente este energetic efectiv, deoarece este efectuat prin pardoseală. Pentru controlul consumului energiei electrice, gazului și apei în fiecare apartament sunt instalate contoare și apometre individuale, de asemenea apartamentele sunt dotate cu instalații electrice, sigur că sunt racordate la toate utilitățile. Și sunt montate la locuințe aparate de aer condiționat multisplit. Toate unitățile locative au instalate videointerfoane și beneficiază de sistem de alarmă.

Arhitectura ansamblului rezidențial „La Gloire Parc du Lac” este propusă de compania „CUB Architecture”.

Pentru a achiziționa un apartament modern din zona de nord a capitalei și a vedea informații depline despre locuințe, vă rugăm să vizitați pagina web a ansamblului rezidențial „La Gloire Parc du Lac”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla La Gloire Parc du LAC?

str Câmpul Pipera, zona Băneasa, sector 1, București.

Termen de finalizare La Gloire Parc du LAC?

La Gloire Parc du LAC – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul La Gloire Parc du LAC.

Cine este dezvoltatorul La Gloire Parc du LAC în București?

Dezvoltator La Gloire Parc du LAC – La Gloire.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC