Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

La Gloire Parc du LAC
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Câmpul Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

șos. Alexandriei, 306, Bragadiru
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

La Gloire Parc du LAC pe hartă Voluntari

str. Câmpul Pipera, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiieșire la lac
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente47
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitatevideointerfoane cu monitorizare și sistem de alarmă
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe65.89–149.68 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație

Ansamblul rezidențial „La Gloire Parc du Lac” se află așezat pe malul lacului Valea Șaulei în zona Băneasa/Pipera, în apropiere de Pădurea Băneasa. În vecinătate cu complexul locativ se află Aleea Privighetorilor și nu departe este Grădina Zoologică. Blocul locativ este amplasat într-un cartier verde și foarte liniștit cu vile și case private. Fiind localizat în nordul orașului complexul oferă acces rapid către toate obiectele de interes așa ca: Băneasa Shopping City, Academia de Poliție, Jollie Ville, Aeroportul Otopeni și zonele de birouri „Aviației” și „Pompeiu”. Accesul la complex se face din strada Erou Iancu Nicolae.

Informații generale despre ansamblu

Ansamblul rezidențial „La Gloire Parc du Lac” are un concept rezidențial de tip boutique, unde se află locuințe confortabile, moderne, spațioase și foarte frumoase. Blocul locativ este construit într-un stil arhitectural modern cu o structură de rezistență antiseismică și cu un regim de înălțime cu subsol plus parter și plus 4 etaje locative. În complex este prevăzută doar parcare cu locuri subterane, care este construită în două nivele și este echipată cu sistem de ventilație și cu rampă de acces degivrată. Până la parcarea subterană este acces rapid și direct imediat din blocul locativ (de la etajul respectiv al locuinței Dvs) prin două ascensoare moderne, fiabile și extrem de silențioase. La imobil sunt instalate ferestre cu profil german PVC și cu geam tripan. În ansamblul locativ sunt plantate spații verzi pe o suprafață de mai mult de 60%.

Locuințele și finisajele

În complexul rezidențial „La Gloire Parc du Lac” sunt propuse spre vânzare în total un număr de 47 de apartamente confortabile cu 2 camere (6 apartamente), cu 3 camere (32 de apartamente) și cu 4 camere (9 apartamente), cu suprafața de la 65 mp până la 150 mp. Locuințele sunt proiectate cu scheme moderne și cu spații generoase și toate dispun de terase cu suprafețe super mari de la 15 mp până la 110 mp, care oferă posibilitatea de a organiza o grădină personală cu arbuști și plante decorative chiar acasă. Apartamentele sunt finisate cu cele mai bune materiale: cu gresie și faianță de proveniență din Spania și Italia, cu parchet stratificat de stejar și cu obiecte sanitare de calitate „Premium”, dotate pentru camerele de baie. Ușile interioare și ușa de la intrare sunt instalate și sunt de calitate italiană. Sistemul de încălzire în apartamente este energetic efectiv, deoarece este efectuat prin pardoseală. Pentru controlul consumului energiei electrice, gazului și apei în fiecare apartament sunt instalate contoare și apometre individuale, de asemenea apartamentele sunt dotate cu instalații electrice, sigur că sunt racordate la toate utilitățile. Și sunt montate la locuințe aparate de aer condiționat multisplit. Toate unitățile locative au instalate videointerfoane și beneficiază de sistem de alarmă.

Arhitectura ansamblului rezidențial „La Gloire Parc du Lac” este propusă de compania „CUB Architecture”.

Pentru a achiziționa un apartament modern din zona de nord a capitalei și a vedea informații depline despre locuințe, vă rugăm să vizitați pagina web a ansamblului rezidențial „La Gloire Parc du Lac”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și La Gloire, La Gloire Voluntari, complex rezidential parc lac cu gloire.

Unde se află La Gloire Parc du LAC?

str. Câmpul Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare La Gloire Parc du LAC?

șos. Alexandriei, 306, Bragadiru – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în La Gloire Parc du LAC în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul La Gloire Parc du LAC din Voluntari?

Dezvoltătorul La Gloire Parc du LAC este – La Gloire.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC