Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Petra Residence
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Napoli, 39, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. Napoli, 39, Constanța (bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Napoli, 39, Constanța (bloc 2)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Petra Residence pe hartă Palazu Mare

str. Napoli, 39, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiadăpost ALA, videointerfon, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftascensor marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare10 locuri subterane și 33 locuri supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatecamere de supraveghere, barieră acces auto
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe64–100 mp

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Petra Residence” se găsește pe strada Napoli la numărul 39 în zona Tomis Plus din orașul Constanța. În vecinătatea imobilului se află supermarketul Mega Image și hipermarketul Kaufland, funcționează o frizerie, o farmacie și este parcul „La Fântâna”. Până la centrul comercial „Tom Shopping Mall” și magazinele: Brico Depot, Decathlon, Selgros, Dedeman, Lems, JYSK sunt de parcurs 2,4 km – 3 km.

Distanța de la complexul de locuințe „Petra Residence” până în centrul orașului Constanța este de circa 7 km, Gara din Constanța se află la 8,5 km și sunt de parcurs 18,7 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Informații despre construcția și amenajare complexului rezidențial

Complexul de locuințe „Petra Residence” este prezentat cu un bloc locativ proiectat într-un stil arhitectural modern și este foarte atractiv. Imobilul noi are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje de apartamente. Casa locativă este construită foarte calitativ cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare. La construcție au fost aplicate idei de design inovative și tehnologii performante, iar materialele folosite sunt alese de calitate superioară. Structura de rezistență a blocului de apartamente este realizată pe cadre din beton armat cu închiderile exterioare, interioare și cu compartimentările formate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Grosimea sistemului de izolație termică exterioară a blocului este 10 cm plus peste care este aplicat un strat de tencuială decorativă de exterior. Ferestrele instalate la clădirea locativă dispun de profil PVC de culoare gri – antracit de la firma Salamander și au geam termopan de tip „four seasons” cu acoperire low-e. Spațiile interioare comune ale imobilului sunt complet finisate și la casa scării sunt placări cu granit, sunt instalate balustrade din inox și este realizat sistemul de iluminare. Ascensorul instalat la casa scării este de un grad sporit de siguranță, este foarte confortabil și funcționează silențios, acesta este prezentat de la firma Kleemann și pornește din stația de la nivelul parcărilor subterane. În incinta complexului sunt instalate camere de supraveghere video și accesul în locuințe se face prin videointerfon, iar pentru controlul și restricționarea accesului vizitatorilor la intrare este instalată barieră pentru accesul auto. Blocul rezidențial este prevăzut cu adăpost ALA.

În total în incinta complexului locativ sunt prevăzute 43 de locuri de parcare, dintre care 33 de locuri sunt organizate supraterane și sunt 10 locuri de parcare poziționate subterane.

Curtea ansamblului de locuințe „Petra Residence” este îngrijită și are amenajat un loc de joacă pentru copii.

Prezentarea apartamentelor de un grad sporit de confort

În incinta ansamblului imobiliar „Petra Residence” sunt prezentate unități locative cu 2 și cu 3 camere decomandate. Locuințele sunt proiectate în mai multe modele de planimetrii și toate sunt spațioase și dispun de suprafețele cuprinse între 64 mp și 100 mp. Toate unitățile locative sunt primitoare și foarte luminoase datorită spațiilor extra generos vitrate, iar de la balcoanele generoase a locuințelor se deschis vederi superbe asupra orașului, Lacului Siutghiol și asupra Stațiunii Mamaia (toate balcoanele sunt de tip – deschis și sunt placate cu gresie plus au instalată sticlă securizată fumurie).

În exploatare proprietățile locative sunt oferite în versiune de finisare – „La alb”. Pe partea interioară toți pereții sunt nivelați, sunt tencuiți mecanizat și sunt finisați cu glet. Toate pardoselile locuințelor sunt turnate până la nivel de șapă. La intrare în apartamente sunt instalate uși de acces din metal antiefracție de la Pinum. Unitățile locative dispun de toate instalațiile inginerești realizate și toate instalațiile electrice montate dispun de doze modulare de la firma Gewiss. Sistemul termic este complet montat și locuințele se încălzesc prin centrală termică cu funcționare pe gaze.

Pentru alte informații despre apartamentele noi, despre disponibilitate, despre metodele de plată acceptate, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Petra Residence”.

Acest proiect mai este numit și Petra Residence Napoli.

Unde se află Petra Residence?

str. Napoli, 39, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Petra Residence?

bloc 1, bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Petra Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Petra Residence din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Petra Residence este – Petra Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC