Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aviator Popisteanu 45-47
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Aviator Popisteanu 45–47, zona 1 Mai, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

zona 1 Mai, București (Aviator Popisteanu)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Aviator Popisteanu 45-47 pe hartă București

str. Aviator Popisteanu 45–47, zona 1 Mai, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces rapid catre centre comerciale, școli, spitale
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton armat şi din cărămidă Porotherm Profi

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe58 – 140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ansamblul rezidențial de tip Boutique „Aviator Popișteanu 45-47” îmbină eleganța clasică cu un stil modern de viață într-un loc extraordinar de amplasare.

Facilitățile complexului locativ

 • Amplasament perfect în nordul capitalei cu o mulțime de puncte de interes și stații de transport public în proximitate.
 • Locuințe cu planuri inteligente, design original și finisaje moderne.
 • Locuri de parcare acoperite, prevăzute la parterul blocului.
 • Teren închis, accesul în incinta complexului de locuințe este securizat.
 • Apartamentele sunt echipate cu sistem Smart Home.

Adresa imobilului

În partea de Nord a orașului București, în zona 1 Mai, pe strada Aviator Popișteanu, între numerele 45-47, se află localizat ansamblul de locuințe „Aviator Popișteanu 45-47”. Pe harta de pe pagina noastră Korter.ro găsiți amplasarea imobilelor noi.

Vecini și puncte importante din apropiere

 • Pietonal este o distanță de 2,8 km până la Parcul Herăstrău și 850 m până la Parcul Dendrologic al Institutului Agronomic.
 • Magazine: la 260 m se află Mega Image Shop & Go, sunt 650 m până la Piața Chibrit, la 750 m se află Piața Domenii și la 850 m Piața Mureș, sunt 950 m până la supermarketul LIDL, iar până la centrul comercial Băneasa Shopping City cu mașina se ajunge parcurgând 5,9 km.
 • Pe o rază de la 350 m până la 1,3 km se află următoarele organizații educaționale și instituții de învățământ: Grădinița de copii Kluge Kinder, Grădinița Steaua, Grădinița nr. 43, Grădinița Nr. 222, Grădinița Innababy, Clubul Copiilor sectorul 1 Cireșarii, Colegiul Tehnic Mircea cel Bătrân, Școala Gimnazială Sf. Nicolae, Colegiul Național Aurel Vlaicu, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Liceul Teoretic Nicolae Iorga, Universitatea Romano-Americană, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină.
 • Centre medicale: 220 m până la stomatologia Nord Vest Dental, 350 m până la clinica Q-Dent, la 750 m se află Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, 1,1 km clinica Polimed și 1,3 km până la Complexul Multifuncțional Caraiman.
 • Restaurante: GARDEN PUB (300 m), restaurantul Kunnai (650), restaurantul ApetEat (800 m), la 850 m este Agora (bucătărie românească) și Sabatini Pizza & Restaurant Domenii.
 • Sport: Baza sportivă Cireșarii (450 m), sala de sport LevelUpFitClub (750 m), Rugby Club Grivița (850 m).

La alegerea locuinței unul dintre criteriile principale este localizarea acesteia, este distanța până în centrul orașului, până la muncă, până la școala sau grădinița copilului, dar și anume de localizare depinde mult prețul locuinței. Vă prezentăm pe harta noastră Korter.ro și alte variante de imobile noi din această zonă ce se vând direct de la dezvoltator, nu ezitați să le vedeți.

Stații de transport în comun și distanțe până la punctele importante

Ansamblul rezidențial „Aviator Popișteanu 45-47” se amplasează în partea de Nord a capitalei, de unde este acces facil către alte zone din București.

 • la 60 m de la locuințe este stația de tramvaie Nr. 24 și 45;
 • sunt 140 m până la stația de autobuze Nr. 381 și 113;
 • până la stația de metrou 1 Mai este o distanță de 750 m.
 • De la casa de apartamente până în Piața Uniri sunt de parcurs 8,2 km, Gara de Nord se află la 3,9 km, Aeroportul Internațional Henri Coandă – 12,3 km, Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu – 4, 3 km.

Detalii constructive despre complex

Proiectul imobiliar „Aviator Popișteanu 45-47” reprezintă un bloc de apartamente cu un regim redus de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje. Structura constructivă este realizată pe cadre din beton armat cu o arhitectură sofisticată, iar fațadele blocului sunt izolate termic cu un sistem din vată minerală

Scara imobilului are instalate ascensoare moderne. La parterul clădirii rezidențiale sunt organizate locuri de parcare acoperite și unde sunt prevăzute stații rapide de încărcare. Terenul complexului rezidențial este îngrădit și accesul în curte este securizat.

Prezentarea apartamentelor

În blocul rezidențial „Aviator Popișteanu 45-47” sunt prezentate unități locative cu 2, 3 și 4 camere, ce sunt proiectate cu suprafețele de la 58 mp până la 140 mp. Schemele și prețurile apartamentelor noi le găsiți afișate pe site-ul nostru Korter.

Locuințele noi se predau în folosință complet finisate în versiune „la cheie” și în plus facilită de sistem Smart House. Asupra interioarelor apartamentelor au muncit designeri profesioniști, care au folosit finisaje de lux: marmură și sticlă, plăci ceramice și inserții din lemn. Pentru o izolare acustică mai bună, pereții interiori sunt dublu placați cu plăci de gips-carton. Sistemul de încălzire din locuințe este proiectat cu instalații montate în pardoseală. Camerele de baie sunt complet finisate și au instalate obiecte sanitare de calitate Premium de la firma ROCA.

Dezvoltator

Ansamblul locativ „Aviator Popișteanu 45-47” este dezvoltat de către compania City Construct Group, care funcționează cu succes din anul 2008 și are construiți peste 200 000 mp.

Dacă doriți să vă programați la o vizionare a complexului locativ, vă oferim posibilitatea de a trece direct de pe site-ul Korter pe pagina Dezvoltatorului, unde vă puteți programa și unde găsiți și alte informații utile despre apartamentele noi din complexul rezidențial „Aviator Popișteanu 45-47”.

Acest proiect mai este numit și Popisteanu Residence.

Unde se află Aviator Popisteanu 45-47?

str. Aviator Popisteanu 45–47, zona 1 Mai, Sector 1, București.

Termen de finalizare Aviator Popisteanu 45-47?

Aviator Popisteanu – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aviator Popisteanu 45-47 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aviator Popisteanu 45-47 din București?

Dezvoltătorul Aviator Popisteanu 45-47 este – City Construct Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC