Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Avangarde Forest 7
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Matei Millo, Voluntari

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 15 blocuri în această etapă
Încă 15 blocuri
str. Matei Millo, zona Pipera, Voluntari (vila 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Avangarde Forest 7 pe hartă Voluntari

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, piscină exterioară, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală proprie, încălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente
🟧 Număr clădiri16 case
🟧 Parcareexterioară ( 2 locuri în fața casei )
🟧 Regim inalțimeP + 2 + Loft
🟧 Securitateacces securizat, paza 24/24
🟧 Tip imobilvile înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe180 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniște, confort și mult aer curat – așa este localizat

În nordul capitalei, în orașul Voluntari din județul Ilfov, pe strada Matei Millo se găsește construit ansamblul rezidențial „Avangarde Forest 7”. Pădurile Andronache și Boldu – Crețuleasca sunt unii dintre cei mai stimații vecini ai complexului locativ „Avangarde Forest 7”.

Locatarii ansamblului locativ facilită de apropierea către toate centrele comerciale, magazinele, marketurile, organizațiile medicale și instituțiile de învățământ din zona Pipera a orașului București. Stațiile cu mijloace de transport în comun se află nu departe de casele locative. Stația de Metrou Pipera este localizată la 5,1 km de la complexul rezidențial cu vile. Distanța de la case până în Centrul Vechi al Bucureștiului este de 9,7 km, Aeroportul se află la o distanță de 15,10 km, iar Gara de Nord din capitală este la 10,8 km.

Descrierea tehnică și amenajarea ansamblului locativ

Complexul locativ „Avangarde Forest 7” este format dintr-un șir de case cu aspecte atrăgătoare și contemporane. Regimul de înălțime al caselor este cu Parter cu 2 Etaje și plus un etaj LOFT.

Structura constructivă a imobilelor este realizată din beton și cărămidă cu acoperire din țiglă ceramică Creaton. Izolarea termică exterioară a imobilelor est efectuată din polistiren expandat EPS 70, sistemul termic are grosimea de 100 mm și pentru pereții interior și acoperiș sistemul de izolare este prevăzut cu vată minerală și este închis cu plăci din gips carton în straturi duble. Iar tâmplăria este cu profil de la Salamander și cu 6 camere cu geam tripan. În curtea ansamblului locativ se află amenajată o piscină, sunt zone de relaxare, spații verzi și SPA.

Pentru copiii locatarilor din complex este prevăzut un loc de joacă, funcționează o grădiniță și este afterschool. Locurile de parcare sunt prevăzute supraterane și se amplasează în fața caselor. Casele au pază 24/24 și curte cu acces securizat. La intrare pe teritoriul complexului este instalată bară de acces cu telecomandă. Accesul este prin străzi amenajate și iluminate.

Case perfecte și ideal compartimentate

În total în complexul rezidențial „Avangarde Forest 7” sunt construite 16 case cu suprafața de la 180 mp până la 315 mp. Arhitectura caselor este foarte modernă cu utilizarea a celor mai performante idei și cu folosirea a celor mai durabile și calitative materiale de construcție și materiale de finisare. Suprafețele terenurilor de care facilită locatarii variază de la 218 mp până la 559 mp.

Fiecare casă este prezentată cu un design unic, care a fost proiectat de către designeri profesioniști, iar aceștia la rândul său au folosit doar materiale de calitate superioară și finisaje de lux. Schemele caselor sunt proiectate astfel: la Parter se află camera de zi, este un bloc sanitar, bucătăria, holul, un spațiu de depozitare și accesul către terasă, iar la etaj sunt amplasate două dormitoare și două camere de baie, de asemenea aici se află o încăpere pentru dressing. Și la etajul trei al caselor perfect este poziționat dormitorul matrimonial cu camera sa personală de baie, în dormitoare ferestrele sunt prevăzute panoramice, cu dimensiuni mari din pod până în pardoseală pe tot peretele.

Locuințele se vând complet finisate, dar nemobilate. Plăcile ceramice sunt importate din Spația și din Italia. Obiectele sanitare instalate în băi sunt de la firma Jacuzzi cu baterii instalate de la Grohe. Parchetul placat pe pardoselile dormitoarelor și living-urilor este de tip triplu stratificat. Pe pereții dormitoarelor, holurilor și living-ului este zugrăvită vopsea lavabilă. Pentru finisarea scărilor interioare din fiecare locuință a fost folosit lemnul masiv din stejar. Ușa de la intrare este instalată (metalică). Ușile interioare sunt din lemn Încălzirea locuințelor se efectuează prin pardosea.

Dotări: Senzori de fum, apometre, contoare de gaz, cablaj TV și cablu pentru telefon și sistem de alarmă.

Dezvoltatorul „Avangarde Forest” are construite peste 200 de vile confortabile la cele mai înalte standarde și oferă cumpărătorilor posibilitatea de achiziționare a caselor prin creditare ipotecară sau creditare imobiliară.

Pe site-ul web al Dezvoltatorului sunt arătate mai multe poze detaliate ale caselor rezidențiale, schemele și tipurile locuințelor, informații amănunțite despre finisajele imobilelor complexului rezidențial „Avangarde Forest 7”. Vă invităm să vizitați pagina web a Dezvoltatorlului „Avangarde Forest”.

Acest proiect mai este numit și Avangarde Forest Residence.

Unde se află Avangarde Forest 7?

str. Matei Millo, Voluntari.

Termen de finalizare Avangarde Forest 7?

vila 1, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10, vila 11, vila 12, vila 13, vila 14, vila 15, vila 16 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Avangarde Forest 7 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Avangarde Forest 7 din Voluntari?

Dezvoltătorul Avangarde Forest 7 este – Avangarde Green Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC