Previzualizare foto – fotografie originală aici

Astoria Lux
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Frumoasă, Lunca Cetățuii, Iași

Astoria Lux pe hartă Iași

str. Frumoasă, Lunca Cetățuii, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe depozitare
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, centrala termică în condensare
🟧 Mijloace de transportautobuz, microbuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri11
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe31–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

La liniște localizat

Ansamblul rezidențial „Astoria Lux Residence” se află amplasat pe strada Frumoasă, în satul Lunca Cetățuii din comuna Ciurea, județul Iași. În apropiere de locuințele noi sunt magazine alimentare, la 750 de metri funcționează supermarketul Profi City, sunt 1,3 km până la supermarketul LIDL și 1,5 km până la PENNY. La dispoziția rezidenților din acest complex locativ este sala de fitness „Brainfit”, până la care sunt de parcurs 1,1 km și la 1,3 km se află centrul medical „Clinica N Medical”. În apropiere de locuințele noi sunt stații de mijloace de transport în comun și circulă autobuze și microbuze. De la blocurile locative din complexul „Astoria Lux Residence” sunt de parcurs aproximativ 9 km până în centrul orașului Iași și sunt circa 10 km până la Gară, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la o distanță de 15 km.

Scurtă prezentarea a proiectului locativ

Complexul rezidențial „Astoria Lux Residence” se compune din blocuri de locuințe moderne cu aspecte luminoase și regimuri mici de înălțime, fiecare cu câte un Demisol + Parter + 2 Etaje. Imobilele sunt construite din materialele calitative de ultimă generație, cu aplicarea ideilor de design performante și a tehnologiilor inteligente. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat cu dublarea armaturilor esențiale, cu pereți și compartimentări interioare din cărămidă. Termosistemul exterior al clădirilor locative este format din vată bazaltică, iar planșeele sunt izolate cu polistiren extrudat de mare densitate și tavanele sunt izolate termic cu vată minerală, astfel imobilele dispun de certificat de clasă energetică A. Ferestrele sunt de un grad superior de eficiență termică și fonică și au profil instalat de la Salamander Stream Line de 7 camere termice și geam tripan termopan Saint-Gobain Glass, plus feroneria instalată este de la Lux MacoMultiMatic. În interiorul caselor spațiile comune, coridoarele și casa scării sunt echipate cu sisteme de iluminat pe senzori cu temporizatori și în curtea complexului la fel este instalat sistem de iluminat stradal. În incinta blocurilor locative sunt prevăzute boxe de depozitare și accesul în incintă se face prin interfon.

În curtea complexului de locuințe „Astoria Lux Residence” există echipate locuri de joacă pentru copii, sunt alei amenajate cu platani, există spații verzi plantate și sunt supraterane organizate locuri de parcare.

Descrierea apartamentelor

În incinta blocului rezidențial „Astoria Lux Residence” sunt disponibile apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere, ce sunt poziționate doar cu câte 2 unități locative la fiecare etaj. Suprafața utilă a locuințelor variază între 37 mp și 75 mp și unitățile locative sunt proiectate cu 24 de modele de planimetrii, toate fiind foarte confortabile și inteligent gândite. Apartamentele dispun de balcoane solide de un grad înalt de siguranță, ce au balustrade înalte de zidărie. Și există oferite în vânzare apartamente cu grădini proprii, unde poate fi amenajată zonă cu grătar și chiar poate fi instalat un Foișor. Imobilele se livrează finisate complet cu materiale calitative și moderne. Parchetul placat are grosimea de 10-12 mm și este de trafic mediu intens, iar plăcile de gresie și faianță sunt alese din colecțiile de top și sunt importate din Spania. Pentru fiecare apartament este dotată câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații și sistemul de încălzire este instalat în pardoseală și este realizat cu instalații cu o garanție de 12 ani. În fiecare locuință sunt instalate contoare și apometre și imobilele au branșament la electricitate, gaze naturale, apă curentă și canalizare, plus în apartamente este internet de mare viteză. Opțional poate fi și sistem Smart Home.

Pentru a alege ușor locuința din visul Dumneavoastră, sunteți așteptați cu o vizită la showroom-ul Dezvoltatorului, pentru programări și alte detalii, vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Astoria Lux Residence”.

Acest proiect mai este numit și Astoria Lux Residence, Astoria Residence.

Unde se află Astoria Lux?

str. Frumoasă, Lunca Cetățuii, Iași.

Termen de finalizare Astoria Lux?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10, bloc 11 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Astoria Lux în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Astoria Lux din Iași?

Dezvoltătorul Astoria Lux este – Gef Abecon.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC