Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Astoria Lux
în Iași

Prețul / m2
de la ‍903 € +TVA
pe ‍99 €
Dezvoltator
Adresa
str. Frumoasă, Lunca Cetățuii, Iași

Schițe și prețuri în Astoria Lux

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 1 februarie
1 camerede la 31 m2prețul se clarifică
2 camere31–75 m2prețul se clarifică
3 camere56–71 m2prețul se clarifică
4 camerede la 71 m2prețul se clarifică

Astoria Lux pe hartă Iași

str. Frumoasă, Lunca Cetățuii, Iași

Etape dezvoltare

Astoria 2
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020
Astoria 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2018

Modalități de achiziție a unui apartament în Astoria Lux

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, boxe depozitare
Încălzireîncălzire în pardoseală, centrala termică în condensare
Mijloace de transportautobuz, microbuz
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente31–75 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

La liniște localizat

Ansamblul rezidențial „Astoria Lux Residence” se află amplasat pe strada Frumoasă, în satul Lunca Cetățuii din comuna Ciurea, județul Iași. În apropiere de locuințele noi sunt magazine alimentare, la 750 de metri funcționează supermarketul Profi City, sunt 1,3 km până la supermarketul LIDL și 1,5 km până la PENNY. La dispoziția rezidenților din acest complex locativ este sala de fitness „Brainfit”, până la care sunt de parcurs 1,1 km și la 1,3 km se află centrul medical „Clinica N Medical”. În apropiere de locuințele noi sunt stații de mijloace de transport în comun și circulă autobuze și microbuze. De la blocurile locative din complexul „Astoria Lux Residence” sunt de parcurs aproximativ 9 km până în centrul orașului Iași și sunt circa 10 km până la Gară, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la o distanță de 15 km.

Scurtă prezentarea a proiectului locativ

Complexul rezidențial „Astoria Lux Residence” se compune din blocuri de locuințe moderne cu aspecte luminoase și regimuri mici de înălțime, fiecare cu câte un Demisol + Parter + 2 Etaje. Imobilele sunt construite din materialele calitative de ultimă generație, cu aplicarea ideilor de design performante și a tehnologiilor inteligente. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat cu dublarea armaturilor esențiale, cu pereți și compartimentări interioare din cărămidă. Termosistemul exterior al clădirilor locative este format din vată bazaltică, iar planșeele sunt izolate cu polistiren extrudat de mare densitate și tavanele sunt izolate termic cu vată minerală, astfel imobilele dispun de certificat de clasă energetică A. Ferestrele sunt de un grad superior de eficiență termică și fonică și au profil instalat de la Salamander Stream Line de 7 camere termice și geam tripan termopan Saint-Gobain Glass, plus feroneria instalată este de la Lux MacoMultiMatic. În interiorul caselor spațiile comune, coridoarele și casa scării sunt echipate cu sisteme de iluminat pe senzori cu temporizatori și în curtea complexului la fel este instalat sistem de iluminat stradal. În incinta blocurilor locative sunt prevăzute boxe de depozitare și accesul în incintă se face prin interfon.

În curtea complexului de locuințe „Astoria Lux Residence” există echipate locuri de joacă pentru copii, sunt alei amenajate cu platani, există spații verzi plantate și sunt supraterane organizate locuri de parcare.

Descrierea apartamentelor

În incinta blocului rezidențial „Astoria Lux Residence” sunt disponibile apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere, ce sunt poziționate doar cu câte 2 unități locative la fiecare etaj. Suprafața utilă a locuințelor variază între 37 mp și 75 mp și unitățile locative sunt proiectate cu 24 de modele de planimetrii, toate fiind foarte confortabile și inteligent gândite. Apartamentele dispun de balcoane solide de un grad înalt de siguranță, ce au balustrade înalte de zidărie. Și există oferite în vânzare apartamente cu grădini proprii, unde poate fi amenajată zonă cu grătar și chiar poate fi instalat un Foișor. Imobilele se livrează finisate complet cu materiale calitative și moderne. Parchetul placat are grosimea de 10-12 mm și este de trafic mediu intens, iar plăcile de gresie și faianță sunt alese din colecțiile de top și sunt importate din Spania. Pentru fiecare apartament este dotată câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații și sistemul de încălzire este instalat în pardoseală și este realizat cu instalații cu o garanție de 12 ani. În fiecare locuință sunt instalate contoare și apometre și imobilele au branșament la electricitate, gaze naturale, apă curentă și canalizare, plus în apartamente este internet de mare viteză. Opțional poate fi și sistem Smart Home.

Pentru a alege ușor locuința din visul Dumneavoastră, sunteți așteptați cu o vizită la showroom-ul Dezvoltatorului, pentru programări și alte detalii, vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Astoria Lux Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Astoria Lux?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Astoria Lux în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Astoria Lux?

Metru pătrat în acest complex costă de la 903 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Astoria Lux în Iași?

Modalități de plata în Astoria Lux: Noua Casă (Prima casă), Credit bancar, Plata integrală, Credit ipotecar.

Termen de finalizare Astoria Lux?

Astoria 2, Astoria 1 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC