Alphaville Brasov

Proiecte dezvoltator Alphaville Brasov

Construiește începând cu 2017
alphaville-arena.ro
0 proiecte
în construcție
3 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Alphaville Brasov

Alphaville a realizat deja două ansambluri imobiliare în Brașov, iar al treilea se află în plin proces de execuție. Cu o experiență de 20 de ani pe piața din România în construcția de case și apartamente, compania continuă să investească în construcția de locuințe. Astfel, reprezentanții companiei spun că obiectivul firmei este ca până în anul 2025 să construiască peste 2.000 de case și apartamente.

Cel mai nou ansamblu rezidențial este denumit Alphaville Arena și se va afla în proximitate de Stadionul Tineretului din Brașov pe o suprafață de 9.500mp. Pe această suprafață se vor ridica trei blocuri a câte 11 etaje, fiecare cu subsol. Cele trei blocuri vor adăposti 306 apartamente, dar și un afterschool. În cadrul ansamblului rezidențial vor fi realizate și 309 locuri de parcare. Toate apartamentele sunt dotate cu centrale proprii pe gaz, băi utilate cu obiecte sanitare, parchet, gresie, faianță, contorizări separate la utilități pentru fiecare apartament, senzori de gaz și senzori de inundație. Constructorul a realizat parcări subterane și supraterane, spații verzi care sunt amenajate cu arbori ornamentali și rastele pentru biciclete. De precizat și faptul că în incintă va fi ridicat și un centru comercial, lucru care va oferi un plus de dezvoltare zonei.

Locuințele situate în ansamblurile Alphaville au suprafețe cuprinse între 38mp și 118mp. Prețurile per metru pătrat diferă în funcție de ansamblul ales. Astfel un metru pătrat în ansamblul Alphaville Trei pornește de la 857 euro și poate ajunge și la 1.009 euro. Tarifele în Alphaville Arena sunt chiar mai mari, astfel că aici prețul de pornire este de 1.143 euro/mp și poate ajunge și 1.628/mp. În acest ansamblu imobiliar, un apartament de două camere cu o suprafață de 54mp are prețuri începând de la 61.745 euro. Apartamentele din cadrul ansamblurilor rezidențiale sunt decomandate și oferă spații generoase de până la 118mp pentru un confort sporit.

Dezvoltatorul imobiliar oferă mai multe opțiuni pentru plata unei locuințe: cash, prin credit imobiliar sau prin programul național de creditare „Prima Casă”.