Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alfa Residence Floresti
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Subcetate, 35F, zona Florești, Cluj

Mai detaliat despre blocul

str. Subcetate, 35F, Cluj (Alfa Residence Floresti)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Alfa Residence Floresti pe hartă Cluj-Napoca

str. Subcetate, 35F, zona Florești, Cluj

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente12
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană si supraterană, loc de parcare inclus
🟧 Regim inalțimeS+P+1E+Er
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Înălțime plafoane2.7 m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre localizarea proiectului

Complexul de locuințe „Alfa Residence Florești” se află amplasata pe strada Sub Cetate, la numărul 35F, în zona comunei Florești din județul Cluj.

Complexul de locuințe se învecinează cu Parcul Poligonului (doar 350 de metri) și imediat lângă casa de apartamente se află supermarketul Mega Image (la doar 290 de metri) și supermarketul „Profi City” se află la o distanță de 650 de metri, supermarket-ul Lid se află la 2,1 km, iar până la Carrefour market pietonal sunt de parcurs în jur la 3 km. Primăria și Poliția comunei Florești se află la doar 2 km față de complexul imobiliar și sunt 2,3 km până la Oficiul Poștal. În proximitatea apartamentelor noi funcționează câteva saloane de înfrumusețare, farmacii, este stomatologia „Confidens Art, centrul medical „Mimed Preserv”, sunt pizzerii și cafenele, iar la 3 km se află fast food-ul McDonald’s din incinta centrului comercial Vivo Mall și la aceeași distanță se află magazinul Metro Cash& Carry, este magazinele Decathlon și Brico Depot. Pentru copii funcționează Creșa și Grădinița „Daniela” la o distanță de 850 de metri și până la Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai” se ajunge pe joc parcurgând circa 3 km. Și nu departe de imobil se află Complexul Sportiv „Unirea” cu teren de baschet.

În apropiere de complexul locativ sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz directe până la punctele de interes din Cluj – Napoca. De la complexul de locuințe „Alfa Residence Florești” până în centrul orașului Cluj – Napoca este de parcurs o distanță de aproximativ 9 km, până la Gara Centrală din Cluj sunt de parcurs circa 10 cm și distanța de la locuințele noi până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” este de 17 km.

Detalii tehnice și detalii de amenajare a complexului

Proiectul rezidențial „Alfa Residence Florești” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din preajma orajului Cluj – Napoca cu un bloc de apartamente de un aspect atractiv, realizat într-un stil arhitectural modern. Clădirea de apartamente este proiectată și construită cu un mic regim de înălțime și are un Subsol plus Parter plus un Etaj și plus Etajul Doi este construit retras. Imobilul este construit la cele mai înalte standarde de confort în conformitate cu toate normele, standardele și cerințele legislației în vigoare. La construcție au fost folosite doar materiale durabile și calitative, de un grad înalt de eficiență termică și fonică. Clădirea rezidențială este bazată pe o structură constructivă formată din cadre din beton armat și are termic izolați pe exterior toți pereții perimetrali plus fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă se culoare albă pe fonul căreia expresiv se evidențiază ferestrele din profil calitativ cu geam termopan.

Pentru transportul personal al rezidenților în incinta complexului de locuințe „Alfa Residence Florești” sunt disponibile locuri de parcare atât subterane cât și supraterane (câte un loc de parcare inclus în prețul apartamentului achiziționat).

Mică prezentare a apartamentelor

Complexul rezidențial „Alfa Residence Florești” este gândit ca o comunitate mică, ce oferă un nivel înalt de intimitate și confort și complexul este proiectat cu un număr limitate de doar 12 unități locative, toate fiind ergonomice cu scheme logic gândite cu 2 și 3 camere spațioase și funcționale. Suprafețe utile ale apartamentelor sunt cuprinse între 46,85 mp și 63,84 mp. Toate apartamentele sunt foarte confortabile și luminoase, au spații vitrate generos și sunt foarte primitoare. Înălțimea liberă a tavanelor din locuințe este de 270 cm, ce sporește senzația de mărire a spațiului și libertate. Blocul de imobile se predă în folosință rezidenților cu racordare completă la toate utilitățile generale și în fiecare apartament este branșament la rețeaua de curent electric, gaze naturale, la sistemele de alimentare cu apă curentă și branșament la sistemul de canalizare

Complexul de locuințe „Alfa Residence Florești” este dezvoltat de către compania SC „Alfa Imobiliare”, pe site-ul căreia sunteți invtați să treceți, pentru contacte și alte informații utile despre locuințele ansamblului locativ „Alfa Residence Florești”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Alfa Residence.

Unde se află Alfa Residence Floresti?

str. Subcetate, 35F, zona Florești, Cluj.

Termen de finalizare Alfa Residence Floresti?

Alfa Residence Floresti – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Alfa Residence Floresti în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Alfa Residence Floresti din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Alfa Residence Floresti este – Alfa Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC