Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Alecu Russo 10
în București

Prețul / m2
de la ‍1 975 €
Dezvoltator
Adresa
str. Alecu Russo, 10, zona Dacia, sector 2, Bucuresti

Schițe și prețuri în Alecu Russo 10

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 martie
3 camere85–99.04 m2de la ‍2 023 € / m2de la ‍172 000 €
Penthouse-uri218–307 m2de la ‍2 308 € / m2de la ‍503 343 €

Alecu Russo 10 pe hartă București

str. Alecu Russo, 10, zona Dacia, sector 2, Bucuresti

Etape dezvoltare

Alecu Russo 10
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Alecu Russo 10

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxe, adapost ALA
Încălzirecentrala termica marca Ferolli
Lift2 lifturi marca Schindler de 8 persoane
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeS+D+P+8E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăvideo interfon, pază

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
Suprafața apartamente62–259 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Într-o zonă centrală și prestigioasă din orașul București – zona Eminescu/Dacia, pe strada Alecu Russo, la numărul 10, în sectorul 2, nu departe de Piața Romană se află amplasat ansamblul rezidențial „Alecu Russo 10”.

În apropiere de complexul de locuințe se află Ambasada Austriei, Ambasada Belgiei, sunt școli prestigioase, Universități, locuri pentru joaca copiilor, sunt centre comerciale, terase, cafenele, restaurante, magazine, terenuri sportive și spitale. În vecinătate se află Teatrul Metropolis, Teatrul de magie, Parcul IOANID, la 500 de metri se află Parcul Grădina Icoanei, este Clinica Hospital Dr. Ion Cantacuzino, sunt farmacii, saloane de înfrumusețare, este marketul Mega Image și este Piața Alimentară Gemeni. Imediat lângă blocul locativ se află Colegiul Național Cantemir Vodă, Colegiul Național „Școala Centrală”, este Grădinița „IOANID”, grădinița Nr. 257 și Școala Privată „Cambridge Shool of Bucharest”.

De la apartamentele complexului locativ „Alecu Russo 10” sunt 5 minute până la stația de Metrou Ștefan cel Mare, de asemenea în apropiere sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz și tramvaie. Este de parcurs o distanță de doar 3,4 km până la Piața Unirii, Gara de Nord se află localizată la numai 2,8 km, iar distanța până la ambele Aeroporturi Internaționale din București este relativ egală de 14,2 km - 15,2 km.

Despre Complexul locativ

Proiectul rezidențial „Alecu Russo 10” este prezentat cu un bloc elegant de apartamente de un regim de înălțime cu un Subsol + Demisol + Parter + 8 Etaje locative.

Structura imobilului constă din cadre din beton armat și cărămidă Porotherm folosită atât pentru toți pereții perimetrali cât și pentru realizarea tuturor compartimentărilor. Sistemul de termo izolație exterioară a clădirii de apartamente este de la Baumit și tâmplăria exterioară instalată are profil din aluminiu și geam tripan prelucrat cu low-e de tip „four season”. Blocul rezidențial este echipat cu două ascensoare de ultimă generație, de marca Schindler, care funcționează rapid, liniștit și sunt de un grad înalt de siguranță și dispune de capacitatea de transportare de până la opt pasageri. La intrare în blocul locativ este bine amenajat un lobby de acces cu o zonă pentru recepție organizată.

În subsolul imobilului se află amenajate boxe de depozitare și sunt organizate și locuri de parcare subterane poziționate pe două nivele. Fiind construit în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare în incinta complexului se află prevăzut și adăpost ALA.

Întreg complexul rezidențial „Alecu Russo 10” este păzit și video supravegheat. Fiecare apartament beneficiază de câte un video interfon instalat.

Finisajele și dotările apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Alecu Russo 10” dispune de trei tipuri de apartamente cu 2 camere, are cinci modele de apartamente cu 3 camere și beneficiază de locuințe cu 4 camere de tip Penthouse–uri, acestea sunt generoase și de la balcoanele cărora se deschid priveliști surprinzătoare asupra orașului. Toate locuințele sunt proiectate cu spații de la 62 mp până la 307 mp, acestea au scheme de tip Open Space, dar există posibilitatea de închidere a bucătăriilor.

Unitățile locative sunt finisate – „la cheie”, pardoselile din apartamente sunt placate cu parchet triplu stratificat, placările din băi și bucătării sunt cu materiale de la Porcelanosa și Marazzi, iar pereții sunt prelucrați cu amestec uscat și vopsiți cu lavabil. Ușile de interior instalate sunt tubulare de marca Dierre și ușile de acces din apartamente cu sistem de antiefracție, cu clasă de siguranță – 3 și cu 12 puncte de închidere, de import din Italia.

Câte o centrală termică de marca Ferolli este prevăzută pentru fiecare apartament cu instalații termice de la Rehau conduse prin pardoseală sau sistemul de încălzire pate fi și convențional.

Toate locuințele au branșament la utilitățile necesare și sunt separat contorizate la apă, gaz și curent electric.

Pe site-ul oficial al complexului de locuințe „Alecu Russo 10” sunt afișate toate contactele consultanților și managerilor de vânzare, de la care puteți afla mai multe informații și pe acest site vă și puteți programa cu o vizionare la apartamentele noi, pentru a alege unul din cel mai potrivit familiei Dvs.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Alecu Russo 10?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Alecu Russo 10 în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Alecu Russo 10?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1975 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Alecu Russo 10 în București?

Modalități de plata în Alecu Russo 10: Plata integrală, Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar.

Termen de finalizare Alecu Russo 10?

Alecu Russo 10 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC