Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alecu Russo 10
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alecu Russo, 10, zona Dacia, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Alecu Russo, 10, București (Alecu Russo 10)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Alecu Russo 10 pe hartă București

str. Alecu Russo, 10, zona Dacia, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe, adapost ALA
🟧 Încălzirecentrala termica marca Ferolli
🟧 Lift2 lifturi marca Schindler de 8 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+D+P+8E
🟧 Securitatevideo interfon, pază
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe62–259 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Într-o zonă centrală și prestigioasă din orașul București – zona Eminescu/Dacia, pe strada Alecu Russo, la numărul 10, în sectorul 2, nu departe de Piața Romană se află amplasat ansamblul rezidențial „Alecu Russo 10”.

În apropiere de complexul de locuințe se află Ambasada Austriei, Ambasada Belgiei, sunt școli prestigioase, Universități, locuri pentru joaca copiilor, sunt centre comerciale, terase, cafenele, restaurante, magazine, terenuri sportive și spitale. În vecinătate se află Teatrul Metropolis, Teatrul de magie, Parcul IOANID, la 500 de metri se află Parcul Grădina Icoanei, este Clinica Hospital Dr. Ion Cantacuzino, sunt farmacii, saloane de înfrumusețare, este marketul Mega Image și este Piața Alimentară Gemeni. Imediat lângă blocul locativ se află Colegiul Național Cantemir Vodă, Colegiul Național „Școala Centrală”, este Grădinița „IOANID”, grădinița Nr. 257 și Școala Privată „Cambridge Shool of Bucharest”.

De la apartamentele complexului locativ „Alecu Russo 10” sunt 5 minute până la stația de Metrou Ștefan cel Mare, de asemenea în apropiere sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz și tramvaie. Este de parcurs o distanță de doar 3,4 km până la Piața Unirii, Gara de Nord se află localizată la numai 2,8 km, iar distanța până la ambele Aeroporturi Internaționale din București este relativ egală de 14,2 km - 15,2 km.

Despre Complexul locativ

Proiectul rezidențial „Alecu Russo 10” este prezentat cu un bloc elegant de apartamente de un regim de înălțime cu un Subsol + Demisol + Parter + 8 Etaje locative.

Structura imobilului constă din cadre din beton armat și cărămidă Porotherm folosită atât pentru toți pereții perimetrali cât și pentru realizarea tuturor compartimentărilor. Sistemul de termo izolație exterioară a clădirii de apartamente este de la Baumit și tâmplăria exterioară instalată are profil din aluminiu și geam tripan prelucrat cu low-e de tip „four season”. Blocul rezidențial este echipat cu două ascensoare de ultimă generație, de marca Schindler, care funcționează rapid, liniștit și sunt de un grad înalt de siguranță și dispune de capacitatea de transportare de până la opt pasageri. La intrare în blocul locativ este bine amenajat un lobby de acces cu o zonă pentru recepție organizată.

În subsolul imobilului se află amenajate boxe de depozitare și sunt organizate și locuri de parcare subterane poziționate pe două nivele. Fiind construit în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare în incinta complexului se află prevăzut și adăpost ALA.

Întreg complexul rezidențial „Alecu Russo 10” este păzit și video supravegheat. Fiecare apartament beneficiază de câte un video interfon instalat.

Finisajele și dotările apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Alecu Russo 10” dispune de trei tipuri de apartamente cu 2 camere, are cinci modele de apartamente cu 3 camere și beneficiază de locuințe cu 4 camere de tip Penthouse–uri, acestea sunt generoase și de la balcoanele cărora se deschid priveliști surprinzătoare asupra orașului. Toate locuințele sunt proiectate cu spații de la 62 mp până la 307 mp, acestea au scheme de tip Open Space, dar există posibilitatea de închidere a bucătăriilor.

Unitățile locative sunt finisate – „la cheie”, pardoselile din apartamente sunt placate cu parchet triplu stratificat, placările din băi și bucătării sunt cu materiale de la Porcelanosa și Marazzi, iar pereții sunt prelucrați cu amestec uscat și vopsiți cu lavabil. Ușile de interior instalate sunt tubulare de marca Dierre și ușile de acces din apartamente cu sistem de antiefracție, cu clasă de siguranță – 3 și cu 12 puncte de închidere, de import din Italia.

Câte o centrală termică de marca Ferolli este prevăzută pentru fiecare apartament cu instalații termice de la Rehau conduse prin pardoseală sau sistemul de încălzire pate fi și convențional.

Toate locuințele au branșament la utilitățile necesare și sunt separat contorizate la apă, gaz și curent electric.

Pe site-ul oficial al complexului de locuințe „Alecu Russo 10” sunt afișate toate contactele consultanților și managerilor de vânzare, de la care puteți afla mai multe informații și pe acest site vă și puteți programa cu o vizionare la apartamentele noi, pentru a alege unul din cel mai potrivit familiei Dvs.

Acest proiect mai este numit și Alecu Russo 10 Residence.

Unde se află Alecu Russo 10?

str. Alecu Russo, 10, zona Dacia, Sector 2, București.

Termen de finalizare Alecu Russo 10?

Alecu Russo 10 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Alecu Russo 10 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Alecu Russo 10 din București?

Dezvoltătorul Alecu Russo 10 este – Alecu Russo 10.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC