Previzualizare foto – fotografie originală aici

Exela Concept Ansamblul Ana Aslan
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Triajului, zona Șelimbăr, SIbiu

Exela Concept Ansamblul Ana Aslan pe hartă Sibiu

str. Triajului, zona Șelimbăr, SIbiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Bosh
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri14
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu finisaje finale la alegere
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă

Ansamblul rezidențial „Exela Concept – Ana Aslan” se află dezvoltat pe strada Triajului, în zona comunei Șelimbăr din județul Sibiu. Complexul locativ este localizat la doar 5 minute de la intrarea în orașul Sibiu și în apropierea clădirilor de apartamente se află magazine, sunt cafenele, pizzerii, restaurante, sunt fast food-urile KFC și McDonald’s, funcționează sucursale bancare și la o distanță de circa 2000 de metri se află centrul comercial „Shopping City”, unde se află hipermarketul Carrefour, sunt buticuri și magazinele JYSK, Decathlon și Leroy Merlin. La fel nu departe de locuințele noi este hipermarketul Kaufland, sunt saloane de înfrumusețare, farmacii, clinici medicale, organizații educaționale și de învățământ.

În apropierea complexului circulă autobuze și sunt de parcurs de la ansamblul rezidențial „Exela Concept – Ana Aslan” aproximativ 5 km - 6 km până în centrul orașului Sibiu, sunt circa 4 km până la Gara Feroviară și este o distanță de 9,6 km – 9,8 km până la Aeroportul Internațional din Sibiu.

Prezentarea complexului locativ

Proiectul rezidențial „Exela Concept – Ana Aslan” este compus din 14 blocuri rezidențiale, ce sunt construite cu un regim egal de înălțime, fiecare având câte un Parter și 2 Etaje locative. Clădirile rezidențiale sunt proiectate într-un stil de design unic și modern, au aspecte foarte atractive. Casele sunt construite din materiale calitative și durabile cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Imobilele au o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat cu pereți și compartimentări cu zidărie din cărămidă. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de la Ceresit de culoarea albă pentru pereți pe fonul căreia excelent sunt evidențiate balcoanele în diferite culori luminoase și vii. Ferestrele instalate la blocurile locative dispun de profil PVC de la Rehau și au geam termopan tripan. Spațiile interioare comune din blocuri sunt complet finisate, sunt placate cu gresie și au instalate la scări balustrade din inox.

Suficiente locuri de parcare sunt organizate în incinta complexului rezidențial „Exela Concept – Ana Aslan”, astfel că câte un loc de parcare este suprateran amenajat pentru fiecare apartament.

Apartamente finisate și utilate

Toate locuințele din complexul rezidențial „Exela Concept – Ana Aslan” sunt inteligent compartimentate. Disponibile în vânzare sunt apartamente cu 2 și 3 camere, ce dispun de suprafețele utile de la 55 mp până la 80 mp. Toate apartamentele, ce sunt poziționate la parterul blocurilor beneficiază de grădini proprii. Se livrează imobilele în versiune „La cheie” cu materiale de înaltă calitate, și toate finisajele interioare sunt oferite la alegerea cumpărătorilor și fiecare locatar își poate personaliza locuința sa. Pereții și tavanele sunt tencuiți și sunt finisați cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Camerele de baie au pardoselile finisate cu gresie și pe pereți este placată faianță, la fel și la bucătării sunt placări cu gresie și faianță. Pardoselile holurilor, livingurilor și dormitoarelor sunt finisate cu parchet și instalate sunt toate ușile interioare de firma Naturen, iar la intrare în fiecare apartamente este instalată ușă din metal. Sistemul termic pentru fiecare unitate locativă este autonom și în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică proprie de marca Bosh, iar în camere sunt instalate calorifere. Instalațiile electrice interioare sunt realizate și sunt dotate prize și întrerupătoare de la Legrand. Locuințele au racorduri la utilități (apă, gaz, canal și curent electric) toate acestea sunt contorizate individual.

Complexul rezidențial „Exela Concept – Ana Aslan” este dezvoltat de către compania „Exela Concept”, care cu succes funcționează pe piața imobiliară o perioadă de mai mult de 15 ani și realizează proiecte rezidențiale la cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Vă invităm să treceți direct pe site-ul Dezvoltatorului pentru mai multe informații.

Acest proiect mai este numit și Exela Concept, Exela Ana Aslan.

Unde se află Exela Concept Ansamblul Ana Aslan?

str. Triajului, zona Șelimbăr, SIbiu.

Termen de finalizare Exela Concept Ansamblul Ana Aslan?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12, Bloc 13, Bloc 14 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Exela Concept Ansamblul Ana Aslan în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Exela Concept Ansamblul Ana Aslan din Sibiu?

Dezvoltătorul Exela Concept Ansamblul Ana Aslan este – Exela Concept.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC