Previzualizare foto – fotografie originală aici

GreenWard
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Junimii, 11, zona Șelimbăr, Sibiu

Mai detaliat despre blocul

str. Junimii, 11, Sibiu (GreenWard)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

GreenWard pe hartă Sibiu

str. Junimii, 11, zona Șelimbăr, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîncălzire termică prin pardoseală; centrală prin condensație marca Ariston
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime3
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemi-finisat avansat (la alb)
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe51–78 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „GreenWard Residence” se află amplasat într-o zonă liniștită, pe strada Junimii, la numărul 11, în comuna Șelimbăr din județul Sibiu. În apropiere de locuințele noi funcționează Profi Market și la o distanță de doar 2,3 km de la complexul de locuințe se află centrul comercial „Shopping City Sibiu”, unde rezidenții pot face cumpărături la supermarketurile Carrefour, Kaufland, la buticurile din incintă și la magazinele Decathlon, Leroy Merlin și JYSK. La fel în incinta centrului comercial și lângă acesta funcționează multe cafenele, restaurante și sunt fast food-urile KFC și McDonald’s.

În proximitatea complexului rezidențial sunt stații de transport public și circulă autobuze. De la apartamentele „GreenWard Residence” este de parcurs o distanță aproximativ de 5,4 – 5,6 km până în centrul istoric al orașului Sibiu și până la Gara din Sibiu, iar până la Aeroportul Internațional din Sibiu sunt 9,7 km.

Detalii tehnice și caracteristica complexului locativ

Toate imobilele din incinta complexului locativ „GreenWard Residence” sunt responsabil construite din materiale durabile. Blocurile de apartamente au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat și betonul folosit este de calitate superioară cu certificate de confirmare a calității. Toți pereții exteriori și toate compartimentările sunt construite din cărămidă eficientă Wienerberger Porotherm Robust cu grosimea de 30 cm la exterior și 25 cm pentru pereții interior despărțitori, iar grosimea compartimentărilor este de 11,5 cm. Pereții exteriori ai imobilelor sunt izolație termic cu polistiren expandat de la Adeplast, ce are grosimea de 10 cm și densitatea eps80. Fațadele clădirilor sunt finisate cu tencuială decorativă și sunt decorate cu elemente din sticlă securizată. Acoperișurile blocurilor sunt realizate de tip șarpantă din lemn tratat ignifugat cu folie anti-condesat anvelopat și cu țiglă metalică Bramac sunt acoperite. Ferestrele locuințelor sunt cu trei foi de geam termopan instalat în profil PVC cu 5 camere de la firma Veka și au feronerie Roto NT.

Complexul locativ „GreenWard Residence” are organizate toate locurile de parcare supraterane lângă blocurile locative. Spațiile interioare comune, aleile pietonale și locurile de parcare sunt pavate și accesul în curte este securizat, iar accesul în locuințe se face prin sistem cu interfon.

Despre apartamente

Ansamblul locativ „GreenWard Residence” prezintă apartamente primitoare, cu scheme eficient proiectate, ce au două și trei camere. Unitățile locative sunt funcțional gândite, au suprafețele de la 51 mp până la 78 mp și dispun de balcoane deschise. În apartamente toți pereții interiori sunt tencuiți și sunt finisați cu vopsea lavabilă de culoarea albă de la AplaLux, iar tavanele apartamentelor sunt finisate cu plăci de rigips, ce sunt eficiente fonic datorită izolației cu vată minerală de 20 cm. Toate pardoselile sunt turnate cu sape elicopterizate și sunt pregătite pentru montarea parchetului laminat. Camerele de baie sunt echipate cu instalații sanitare și țevi din Pex și blocurile sanitare sunt gândite cu toate rezervoarele îngropate și cu vasele wc suspendate. Sistemele de încălzire sunt realizate cu instalații conduse prin pardoseli și cu centrale termice individuale de marca Ariston cu puterea de 24 kw (cu funcționare în condensații) dotate pentru fiecare unitate locativă. Sistemul electric este complet realizat cu conductori pentru prize de 2,5 mm și pentru corpurile de iluminat cu grosimea de 1,5 mm, iar zonele cu nivel de risc înalt sunt protejate în tuburi din metal. Imobilele se predau în folosință cu racordare deplină la toate utilitățile generale și fiecare din acestea se contorizează individual.

Sunteți invitați să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „GreenWard Residence”, unde sunt prezentate informații complete despre apartamentele noi și unde găsiți afișate toate contactele directe către Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Green Ward Residence.

Unde se află GreenWard?

str. Junimii, 11, zona Șelimbăr, Sibiu.

Termen de finalizare GreenWard?

GreenWard – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în GreenWard în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul GreenWard din Sibiu?

Dezvoltătorul GreenWard este – Profi Concept.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC