Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

ZenVille
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mircea Eliade, 10, Voluntari, Ilfov

ZenVille pe hartă Voluntari

str. Mircea Eliade, 10, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri97 vile înșiruite
🟧 Parcaresupraterană proprie,
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitatebarieră acces, pază
🟧 Tip imobilvile înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din Gips Carton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe149 – 173 m²

Despre ansamblu rezidențial

Minunat poziționat cu tot ce e importat învecinat

Ansamblul de vile „ZenVille” este dezvoltat într-o zonă rezidențială liniștită și curată, retrasă de căile aglomerate și gălăgioase și locuințele se află construite în zona Pipera, pe strada Mircea Eliade, la numărul 10, în orașului Voluntari din județul Ilfov. De la casele noi se ajunge pietonal în 10 minute până la Pădurea Băneasa și este acces facil către zona de birouri Floreasca. Imediat lângă complexul rezidențial funcționează marketul Mega Image, iar pentru cumpărături mai ample la doar 6 km este centrul comercial „Băneasa Shopping City”. Pentru educația copiilor din complexul rezidențial la dispoziție sunt prezentate cele mai bune școli din capitală: British School, Olga Gudynn, American School, German School, Little London. În 16 - 20 de minute pietonal se ajunge până la Grădinițele „Dreamland” și „Universul Copiilor”.

De la case este acces facil către stațiile mijloacelor de transport cu rute de autobuz și cu mașina de la complexul rezidențial „ZenVille” până în Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 12,6 km, până la Gara de Nord sunt 11,6 km, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se parcurg circa 11 km și sunt 6,2 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea ansamblului de vile

Complexul de locuințe „ZenVille” este proiectat ca o comunitate locativă de tip închis, ce este dezvoltată pe un teren cu suprafața totală de 15 606 mp și dispune de un grup de vile de tip – „Înșiruite”. Casele sunt construite cu un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și plus o Mansardă și dispun de o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare din cărămidă și cu compartimentările interioare din plăci din gips – carton. Imobilele beneficiază de sisteme de izolare termică interioare și exterioare fiabil aplicate din materiale eficiente. La case sunt instalate ferestre cu sticlă termopană și cu profil PVC .

În curtea comună a complexului este organizat un loc de joacă pentru copii și sunt generoase spații verzi plantate. Locurile de parcare sunt proprii amenajate supraterane și există locuri de parcare prevăzute pentru vizitatori. Complexul locativ „ZenVille” este păzit, dispune de sistem de monitorizare și are instalată la intrare barieră de acces, ce este pusă în funcțiune prin telecomandă. Pentru fiecare tronson de case este prevăzută intrare prin drumuri generoase de acces.

Detalii de amenajare și structura vilelor

Proiectul locativ „ZenVille” prevede un total de 97 unități locative moderne, de un grad înalt de confort, cu aspecte plăcute și atractive. Imobilele sunt inteligent compartimentate și dispun de câte 5 camere fiecare plus casele au grădină proprie. Vilele sunt generoase și dispun de suprafețe de la 149 mp până la 173 mp. Locuințele sunt foarte primitoare și sunt perfect luminate natural, datorită spațiilor larg vitrate. Parterul caselor este proiectat ca un spațiu generos cu bucătărie deschisă și zonă pentru dining. La etajul caselor sunt proiectate trei dormitoare cu camere de baie personale și fiecare beneficiază de dressing. Și la mansarda imobilelor se află prevăzut cabinetul, ce este special proiectat pentru lucrul acasă, dar care ușor poate fi replanificat și folosit pentru hobby. În case scara interioară este amenajată și ieșirea în curtea personală se face direct din living. În vânzare casele se oferă finisate și utilate complet, cu parchet și gresie pe pardoseli, cu pereți tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă, cu uși din lemn interioare și cu ușă din metal la intrare. Sistemul de încălzite este autonom pentru fiecare proprietate locativă și acestea dispun de centrale termice propriii, unde sunt conduse toate instalațiile termice prin pardoseală. Complexul este racordat la electricitate, are gaz, apă, canal, CATV și internet.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „ZenVille”, de unde puteți contacta Dezvoltatorul proiectului.

Acest proiect mai este numit și Zen Ville.

Unde se află ZenVille?

str. Mircea Eliade, 10, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare ZenVille?

vile tip Z1, vile tip Z2, vile tip N – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în ZenVille în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul ZenVille din Voluntari?

Dezvoltătorul ZenVille este – Metav SA.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC