Previzualizare foto – fotografie originală aici
  Ansambluri rezidenţiale București

Ronda Residence
în Otopeni

Duplex-uri
de la ‍240 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 143 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
23 August, Otopeni

Schițe și prețuri în Ronda Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 9 mai 2024
Duplex-uri 5 camere
210 m2
de la ‍1 143 € +TVA / m2de la ‍240 000 € +TVA

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţigrădiniţe, şcoli, supermarketuri, cafenele, magazine, restaurante, benzinărie, farmacie
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseala
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri12 vile
🟧 Parcare2 locuri de parcare in curte
🟧 Regim inalțime P+1E+M
🟧 Securitateacces securizat, curte individuala
🟧 Tip imobilduplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduri caramida

Despre apartamente

🟧 Finisaje la cheie
🟧 Număr camereduplex
🟧 Suprafața locuințe210 m² ( totala)

Despre ansamblu rezidențial

Ansamblul imobiliar „Ronda Residence” reprezintă o mică comunitate de case dublate, care sunt inedit proiectate într-un stil arhitectural de clasică modernă și corespund celor mai înalte standarde de confort.

Facilitățile vilelor

 • Cartierul de case este perfect amplasat într-o zonă ferită de gălăgie și în apropierea punctelor de interes pentru toate nevoile unei familii.
 • Amplasarea reușită oferă locatarilor acces la punctele de interes din partea de Nord a capitalei și casele se află nu departe de pădure.
 • Complexul locativ dispune de un număr limitat de case, unde fiecare vecin se cunoaște cu toți locatarii.
 • Schemele caselor sunt inteligent gândite , imobilele au balcoane și terase și dispun de finisaje calitative și moderne.

Amplasarea caselor

Cartierul locativ „Ronda Residence” se găsește dezvoltat pe strada Intrarea Mesteacănului, numărul 16 N, zona 23 august, în partea de Sud a orașului Otopeni, județul Ilfov. Vă invităm pa Korter.ro pentru a vizualiza amplasarea imobilelor pe hartă.

Puncte de interes din apropierea caselor noi

 • Primăria orașului Otopeni se află la 2,6 km.
 • Până la Pădurea Tunari este o distanță de aproximativ 2 km.
 • Până la Grădina Zoologică din București sunt circa 6 km.
 • Supermarket-uri: LIDL este un kilometru, până la Penny și Profi market este o distanță de 1,2 km, iar până la piața din Otopeni sunt 2,7 km.
 • Educație și învățământ: Grădinița germană Engel Bengel (1,6 km), Grădinița Maya și Prietenii Otopeni (1,8 km), Liceul Teoretic Ioan Petruș (2,9 km).
 • Restaurante: la o distanță de 2,8 km funcționează restaurantul Mode-Otopeni și restaurantul La Iancu, restaurantul Tatu Bar & Grill este la 2,9 km.
 • Sport și relaxare: sala de fitness World Class Otopeni (2,8 km), salonul Lotus SPA Otopeni (1,2 km), Complexul Sportiv de Natație (2,7 km) și sunt circa 7 km până la Water Park Otopeni.
 • Sectorul de Poliție din Otopeni este la 2,5 km.
 • Biserica Sfântul Nicolae este la 1,2 km față de complexul de locuințe.

Costul unui bun imobiliar în primul rând depinde de amplasarea acestuia la fel ca și confortul vieții, care depinde de localizare, de distanța până la locul de munca sau până în centrul orașului. Pentru a vă ajuta să faceți o alege bună mai ușor, am selectat pe harta Korter.ro pentru Dumneavoastră și alte oferte de imobile noi accesibile în vânzare în această zonă.

Infrastructura de transport și puncte cheie

 • Stația de autobuze cu ruta Nr. 403 se află la o distanță de 750 m;
 • Până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 19,4 km prin Șoseaua București – Ploiești;
 • Până la Gara de Nord din capitală sunt 17,2 km;
 • Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni se află la 4,8 km;
 • Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu din Băneasa este la 10,5 km.

Descrierea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Ronda Residence” este compus din 12 case de tip Duplex. Fiecare unitate locativă este construită cu câte un Parter plus 1 Etaj și plus Mansardă. Pe pagina Korter.ro sunt prezentate pozele proiectului. Suprafața totală a terenului pentru fiecare unitate locativă este prevăzută de 300 mp

Casele sunt realizate din cărămidă și toate imobilele sunt fiabil izolate termic pe partea exterioară și sunt finisate cu tencuială decorativă. În curtea fiecărei vile sunt organizate câte două locuri de parcare. Întreg complexul locativ este îngrădit și casele sunt despărțite cu gard. Drumul interior și căile de acces către complexul locativ sunt asfaltate și iluminate.

Detaliile de proiectare și finisare a caselor

Unitățile locative din incinta complexului „Ronda Residence” sunt ingenios proiectate și au suprafața totală de la 180 mp și până la 210 mp. Casele sunt proiectate cu câte 4 sau 5 dormitoare și cu câte 3 sau 4 camere de baie. La parterul casei este proiectat un hol și living-ul, se află bucătăria și zona de dining, este un dormitor și camera de baie, plus de la parter este ieșire direct în grădină. La Etaj se află organizate 2 sau 3 dormitoare cu 2 camere de baie și la etaj se află un balcon, iar spațiul de la Mansardă este de tip Open Space, plus la mansardă este prevăzut un bloc sanitar. Pentru a vedea schemele și prețurile caselor, vă invităm să trageți cu ochiul pe pagina proiectului de pe Korter.

Fiecare casă beneficiază de un front stradal de 8 metri. Imobilele se vând complet finisate în versiune „La cheie”. Pardoselile locuințelor sunt finisate cu parchet și gresie în dependență de zonă. Pereții sunt tencuiți și vopsiți, iar pereții din camerele de baie sunt finisați cu faianță. Imobilele sunt echipate cu instalații sanitare și sistemul de încălzire este montat prin pardoseală și cu centrală termică.

Imobilele se predau în folosință cu racordare totală la utilități și fiecare casă este asigurată cu apă menajeră, cu gaze, curent electric și are branșament la sistemul de canalizare, toate utilitățile sunt individual contorizate. Accesul la internet este prin fibră optică.

Pentru a stabili o vizionare la casele noi și pentru mai multe infirmații despre proiectul locativ „Ronda Residence” vă invităm să treceți de pe pagina noastră Korter.ro direct pe site-ul Dezvoltatorului.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Ronda Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Ronda Residence Otopeni.

Unde se află Ronda Residence?

23 August, Otopeni.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ronda Residence din Otopeni?

Se oferă spre vânzare duplex-uri 5 camere.

Cât costă m² în Ronda Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 143 € +TVA.

Termen de finalizare Ronda Residence?

Vile – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC