Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Mesteacanului Residence
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Mesteacănului, zona Central, Otopeni, Ilfov

Mesteacanului Residence pe hartă Otopeni

str. Mesteacănului, zona Central, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiproape de noua ta casă sunt supermarket-uri, Şcoala Americană, Mall-ul Băneasa şi Mall Promenada
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală la parterul proprietăţii
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri8 case
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilcase
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Suprafața locuințe149 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Mesteacănului Residence” se află localizat pe Intrarea Mesteacănului în zona Otopeni-Tunari din județul Ilfov. Imobilele noi sunt amplasate într-o zonă numai de case, сe au un regim mic de înălțime, fără blocuri și turnuri, fără aglomerație și agitație. În apropiere de complexul locativ sunt supermarketurile: LILD, Penny, Mega Image, Profi, nu departe de case funcționează o farmacie, este clubul de tenis „Arena Otopeni” și la aproximativ 2 km se află un bazin de înot. De la casele noi este de parcurs un kilometru până la Grădinița Germană „Engel Bengel”, până la Grădinița „Maya și Prietenii” și până la Centrul Educațional „Happy Kids” este o distanță de 1,3 km și este acces facil către Școala Americană și către toate punctele de interes din partea de Nord a capitalei, către centrele comerciale Băneasa Shopping City și Mall Promenada. În proximitatea locuințelor noi sunt stații de transport public, circulă autobuze și este ușor de accesat autostrada A3 și drumul național DN1.

De la complexul locativ „Mesteacănului Residence” până la zona de business a Bucureștiului sunt de parcurs doar 8 km, sunt 19 km până în Piața Unirii din capitală și 16,7 km până la Gara de Nord din București, doar 4,5 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt aproximativ 13 km.

Caracteristica proiectului rezidențial

Complexul locativ „Mesteacănului Residence” este o comunitate socială cu un număr mic de locuințe și cu un grad înalt de intimitate, confort și siguranță. Cartierul rezidențial este compus din case de tip – Duplex, care se deosebesc printr-un design futurist, unde combinația tencuielii de culoare albă excelent se potrivește cu culoarea graffiti. Imobilele sunt construite responsabil și au o structură de rezistență realizată din cadre din beton armat, toți pereții exteriori și interiori sunt zidiți din cărămidă. Tâmplăria exterioară a caselor este cu profil PVC și geam termopan tripan, ce asigură locuințele cu liniște și cu un ambient termic confortabil.

Locuirile de parcare din incinta complexului sunt organizate supraterane, lângă case și accesul atât în incinta cartierului cât și în case este securizat.

Detaliile vilelor și informați de finisare

Ansamblul locativ „Mesteacănului Residence” conține 8 case cuplate (Duplex), respectiv în cartier sunt în total doar 16 locuințe. Fiecare unitate locativă este inteligent proiectate cu câte 5 camere și 3 băi și dispune de 149 mp, are un balcon și facilită de o terasă de 16,80 mp. La Parterul fiecărei locuințe se află camera de zi, este o zonă de dinnig legată de bucătărie, este un birou de 12,04 mp, o cameră de baie și un spațiu de depozitare, iar la Etaj sunt găzduite 3 dormitoare și 2 camere de baie, dormitorul matrimonial are mărimea de 14,79 mp dispune de spațiu dressing și facilită de cameră de baie proprie. Toate casele au deschidere stradală la șosea, care este asfaltată și fiecare imobil se poziționează pe parcele cu suprafața de 263,37 mp și plus cotă la drum.

Interioarele caselor sunt finisate cu finisaje de clasă Premium și au dotări și utilaje calitative. Camerele de baie din case sunt complet echipate cu obiecte sanitare de la firma Ideal Standard. Sistemul de electricitate este complet realizat și la parterul imobilelor sunt montate instalații termice prin pardoseală. Complexul rezidențial este complet racordat la toate utilitățile orășenești și în case este apă și sistem de canalizare, imobilele sunt asigurate cu curent electric și alimentate cu gaze naturale (individual contorizate).

Dragi vizitatori, sunteți invitați în ospeție la complexul rezidențial „Mesteacănului Residence” pentru a vedea toate facilitățile acestui cartier de case inedit proiectate și ideal amplasate. Pentru contacte, programări la vizionări și pentru mai multe informații, vă oferim posibilitatea să treceți direct de pe pagina noastră pe site-ul web al complexului „Mesteacănului Residence”.

Acest proiect mai este numit și Mesteacanului Residence Otopeni.

Unde se află Mesteacanului Residence?

str. Mesteacănului, zona Central, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Mesteacanului Residence?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7, Casa 8 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mesteacanului Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mesteacanului Residence din Otopeni?

Dezvoltătorul Mesteacanului Residence este – Mesteacanului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC