Previzualizare foto – fotografie originală aici

Viva City Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Profesor Valeriu Bologa, 3, zona Între Lacuri, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
aleea Profesor Valeriu Bologa, 3, Cluj-Napoca (Bloc 1)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Bloc 2
aleea Profesor Valeriu Bologa, 3, Cluj-Napoca (Bloc 2)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Bloc 3
aleea Profesor Valeriu Bologa, 3, Cluj-Napoca (Bloc 3)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Viva City Residence pe hartă Cluj-Napoca

Aleea Profesor Valeriu Bologa, 3, zona Între Lacuri, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstâlpi, diafragme și plăci din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţigrădiniţă şi şcoală privată, parc, locuri joacă copii, sală de sport, săli de petrecere, terenuri squash, sală fitness, teren de baschet
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente103
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatemonitorizată video 24/24
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduri BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe62.27–90.76 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Complexul locativ „Viva City Residence” are o așezare privilegiată în cartierul Gheorgheni din orașul Cluj-Napoca. În apropiere de Rezidență se află Iulius Business Center, sunt centre medicale, hipermarketuri, școli, grădinițe și se află o stație de transport public.

Descrierea imobilului

Ansamblul rezidențial „Viva City Residence” are un teritoriu dezvoltat la maxim și dispune de mai multe imobile, dar la moment merge vorba de un bloc de apartamente construit simpatic cu parter și cu 7 etaje locative. În clădire sunt proiectate un număr total de 103 de unități locative. Casa este construită pe o fundație continuă cu plăci din beton și cu diafragme din beton armat, iar structura construcției este cu stâlpi, plăci și diafragme din beton armat. Pereții exteriori sunt efectuați din blocuri BCA de 25 cm lățime, iar compartimentările au grosimea de 15 cm. Fațada casei este placată cu panouri din polistiren cu grosimea de 10 cm, plăcile și pereții despărțitori dispun de termo și fonoizolare. Ascensoarele dotate în bloc sunt echipate cu apel de urgent, au uși telescopice și circulă inclusiv până la nivelul garajului subteran. Complexul Rezidențial dispune de o parcare foarte spațioasă – subterană, precum și există organizate și locuri terestre pentru parcare. Pe teritoriul Ansamblului funcționează o piscină climatizată, este o sală de fitness și în plus sunt două săli de petrecere. De asemenea în incinta Complexului locativ se află un lac frumos, sunt organizate zone de relaxare și spații special amenajate pentru copii. De asemenea funcționează o grădiniță și este o școală privată. Paza Complexului este 24 din 24 (pază umană) și intrarea pe teritoriu este controlată prin bară de acces și prin cartele de acces de securitate și este organizat sistemul de supraveghere video. Și sistemul de video interfon este conectat în fiecare apartament.

Despre apartamente

Apartamentele din acest bloc locativ sunt proiectate cu două și trei camere cu suprafața de la 50 – 52 pentru locuințele cu 2 odăi și suprafața apartamentelor cu trei camere este de 60-62 mp. Cumpărătorii primesc apartamente complet finisate în versiune „la cheie”, unde pereții sunt prelucrați, zugrăviți și finisați cu vopsea lavabilă netedă de culoare albă, pereții din băi sunt placați cu faianță, pardoselile sunt placate cu ceramică și parchet. Sunt instalate ușa de la intrare și ușile interioare. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. În dormitoare și camerele de locuit sunt montate radiatoare de tip panouri din tablă de oțel și locuințele au instalate termostate special pentru controlul și reglarea temperaturii din apartament.

Pentru a afla mai multe informații utile despre apartamente și despre Complex, accesați site-ul web al ansamblului rezidențial „Viva City Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și VivaCity Residence.

Unde se află Viva City Residence?

Aleea Profesor Valeriu Bologa, 3, zona Între Lacuri, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Viva City Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Viva City Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Viva City Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Viva City Residence este – Viva City.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC