Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Viva City Residence
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Aleea Profesor Valeriu Bologa, 3, zona Între Lacuri, Cluj - Napoca

Schițe și prețuri în Viva City Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
vandute
de la 50 m2totul e vândut
3 camere
de la 66 m2totul e vândut

Viva City Residence pe hartă Cluj-Napoca

Aleea Profesor Valeriu Bologa, 3, zona Între Lacuri, Cluj - Napoca

Etape dezvoltare

bloc 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2010
bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2015
bloc 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2016
bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţigrădiniţă şi şcoală privată, parc, locuri joacă copii, sală de sport, săli de petrecere, terenuri squash, sală fitness, teren de baschet
Încălzire
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente103
Număr clădiri4
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeP+7E
Structură rezistențăstâlpi, diafragme și plăci din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduri BCA
Сurte închisămonitorizată video 24/24

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente62,27–90,76 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Complexul locativ „Viva City Residence” are o așezare privilegiată în cartierul Gheorgheni din orașul Cluj-Napoca. În apropiere de Rezidență se află Iulius Business Center, sunt centre medicale, hipermarketuri, școli, grădinițe și se află o stație de transport public.

Descrierea imobilului

Ansamblul Rezidențial „Viva City Residence” are un teritoriu dezvoltat la maxim și dispune de mai multe imobile, dar la moment merge vorba de un bloc de apartamente construit simpatic cu parter și cu 7 etaje locative. În clădire sunt proiectate un număr total de 103 de unități locative. Casa este construită pe o fundație continuă cu plăci din beton și cu diafragme din beton armat, iar structura construcției este cu stâlpi, plăci și diafragme din beton armat. Pereții exteriori sunt efectuați din blocuri BCA de 25 cm lățime, iar compartimentările au grosimea de 15 cm. Fațada casei este placată cu panouri din polistiren cu grosimea de 10 cm, plăcile și pereții despărțitori dispun de termo și fonoizolare. Ascensoarele dotate în bloc sunt echipate cu apel de urgent, au uși telescopice și circulă inclusiv până la nivelul garajului subteran. Complexul Rezidențial dispune de o parcare foarte spațioasă – subterană, precum și există organizate și locuri terestre pentru parcare. Pe teritoriul Ansamblului funcționează o piscină climatizată, este o sală de fitness și în plus sunt două săli de petrecere. De asemenea în incinta Complexului locativ se află un lac frumos, sunt organizate zone de relaxare și spații special amenajate pentru copii. De asemenea funcționează o grădiniță și este o școală privată. Paza Complexului este 24 din 24 (pază umană) și intrarea pe teritoriu este controlată prin bară de acces și prin cartele de acces de securitate și este organizat sistemul de supraveghere video. Și sistemul de video interfon este conectat în fiecare apartament.

Despre apartamente

Apartamentele din acest bloc locativ sunt proiectate cu două și trei camere cu suprafața de la 50 – 52 pentru locuințele cu 2 odăi și suprafața apartamentelor cu trei camere este de 60-62 mp. Cumpărătorii primesc apartamente complet finisate în versiune „la cheie”, unde pereții sunt prelucrați, zugrăviți și finisați cu vopsea lavabilă netedă de culoare albă, pereții din băi sunt placați cu faianță, pardoselile sunt placate cu ceramică și parchet. Sunt instalate ușa de la intrare și ușile interioare. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. În dormitoare și camerele de locuit sunt montate radiatoare de tip panouri din tablă de oțel și locuințele au instalate termostate special pentru controlul și reglarea temperaturii din apartament.

Pentru a afla mai multe informații utile despre apartamente și despre Complex, accesați site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Viva City Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Viva City Residence?

Aleea Profesor Valeriu Bologa, 3, zona Între Lacuri, Cluj - Napoca.

Termen de finalizare Viva City Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Viva City Residence.

Cine este dezvoltatorul Viva City Residence în Cluj-Napoca?

Dezvoltator Viva City Residence – Viva City.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC