Previzualizare foto – fotografie originală aici

Waldturm 2
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Ulmului, 36, zona Țiglari, Sibiu

Mai detaliat despre blocul

str. Ulmului, 36, zona Țiglari, Sibiu (Waldturm 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Waldturm 2 pe hartă Sibiu

str. Ulmului, 36, zona Țiglari, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spatiu de joaca pentru copii, piscină exterioară
🟧 Încălzirecentrala termică de apartament Bosch
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente22
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare16 locuri parcare subterana si 18 locuri parcare supraterana
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–90 m²

Despre ansamblu rezidențial

Facilitățile locației

Ansamblul rezidențial „Waldturm II” se află localizat pe strada Ulmului, numărul 36, cartierul Tineretului în zona Țiglari din orașul Sibiu. Blocul de apartamente se află localizat într-o zonă cu multă liniște și aer curat, aici este o zonă plină de relaxare, dar care oferă acces facil la toate punctele de interes din oraș. În apropiere de complex se amplasează și Parcul Țiglari și Lacul lui Binder. De asemenea în această zonă sunt câteva cofetării și cafenele.

  1. Școala Gimnazială Nr. 23 se află localizată la doar câteva sute de metri de la casă, unde copiii pot ajunge în 6-7 minute fără transport.
  2. De la blocul locativ până la Centrul Medical Țiglari sunt de parcurs nu mai mult de 500 de metri.
  3. Pe lângă casa cu apartamente „Waldturm II” circulă mijloace de transport în comun și până în centrul istoric al orașului Sibiu este de parcurs o distanță de doar 3,5 km de la poarta complexului rezidențial „Waldturm II”.
  4. Iar până la Aeroportul Internațional din Sibiu este de parcurs o distanță de 6,4 km.

Descrierea tehnică și amenajarea complexului

Clădirea rezidențială a proiectului „Waldturm II” este realizată cu un design unic pentru piața imobiliară din Sibiu. Și este construită cu un Subsol + Parter + 3 etaje și Etajul Patru este retras. Casa locativă este construită din cărămidă energetic eficientă Wienerberger Porotherm. Pentru sistemul termic de izolație exterioară sunt utilizate plăcile cu grosimea de 10 cm din polistiren. Fațada blocului rezidențial este aplicată cu tencuială decorativă de culoare albă. În interiorul blocului rezidențial sunt instalate cutii poștale pentru apartamente și casa scării este complet finisată. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la bloc dispune de profil PVC de la REHAU Synego cu 8 camere termice și cu 3 foi de sticlă cu termo sistem STO. Accesul la etaje se efectuează și prin intermediul ascensorului modern, ce este instalat în bloc.

Complexul locativ este proiectat cu locuri de parcare subterane și cu două rampe de acces, de asemenea există amenajate și locuri de parcare exterioare. În fața clădirii de apartamente este prevăzut un teren special amenajat pentru joaca copiilor. Precum și teritoriul adiacent blocului locativ este amenajat cu rulouri de gazon și are plantate spații verzi cu instalații de irigare. De asemenea în fața blocului rezidențial este amenajată o piscină cu apă caldă (unde apa se va încălzi printr-o pompă specială), piscina va fi amenajată cu șezlonguri și accesul la piscină va fi strict controlat prin cartele de acces. Toate spațiile verzi amenajate și piscina vor fi întreținute și îngrijite separat de către companii specializate. Strada Ulmului, pe care se află construit ansamblul locativ este complet asfaltată și dispune de iluminat public, deci accesul către casă se efectuează foarte comod. Apartamentele complexului rezidențial beneficiază de sistem cu interfoane instalate, conectate și puse în funcțiune.

Avantajele apartamentelor cu terase verzi

În ansamblul rezidențial „Waldturm II” sunt construite în total un număr de 22 de apartamente spațioase cu două și trei camere. Toate unitățile locative au proiecte de compartimentări moderne, logic gândite și foarte funcționale.

  • Cu suprafețele construite de la 45 mp până la 46,67 mp sunt oferite locuințele cu două camere;
  • Cu suprafețele construite de la 55,81 mp până la 83 mp sunt oferite locuințele cu trei camere.

Varianta de finisare interioară a apartamentelor la momentul predării cumpărător este – „la alb”, și oferă locatarilor posibilitatea de a-și personaliza apartamentul în conformitate cu gusturile, necesitățile personale și cerințele membrilor familiei. Cumpărătorii primesc cheile de la locuințe, unde pereții interiori din toate încăperile sunt nivelați, tencuiți și acoperiți cu lavabil de la Caparol. Iar toate pardoselile sunt turnate cu sapă mecanizată. Ușile din metal sunt instalate de către Dezvoltator - la intrare în fiecare apartament nou. Toate radiatoarele din apartamente sunt instalate la poziții și fiecare locuință are instalată câte o centrală termică proprie de marca BOSH. Toate instalațiile sunt montate în apartamente și toate utilitățile sunt racordate la bloc, plus contoarele pentru gaze, curent electric sunt puse pe poziții și plus apometrele la fel sunt instalate.

Fiecare locuință este proiectată cu balcon plăcut, care este ornamentat cu lemn, precum și la balcoane sunt dotate plante decorative, acestea sunt conectate la sistemul automat de irigare plus există instalați și senzori de ploaie. Compania „Gruenwald Immobilien” este dezvoltatorul complexului rezidențial „Waldturm II”. Echipa dinamică a Dezvoltatorului are o experiență în domeniul construcțiilor imobiliare rezidențiale de peste 15 ani și construiește obiecte calitative din materiale durabile, cu design-uri încântătoare și aspecte foarte atrăgătoare.

Pentru a stabili o întâlnire la bloc și pentru a obține mai multe informații detaliate, vă rugăm să contactați managerul proiectului rezidențial, contactele directe sunt afișate pe pagina web a Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Waldturm 2 Residence.

Unde se află Waldturm 2?

str. Ulmului, 36, zona Țiglari, Sibiu.

Termen de finalizare Waldturm 2?

Waldturm 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Waldturm 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Waldturm 2 din Sibiu?

Dezvoltătorul Waldturm 2 este – Gruenwald Immobilien.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC