Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vitan Plaza
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Calea Vitan, 271, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

Calea Vitan, 271, zona Vitan, Sector 3, București (Vitan Plaza)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Vitan Plaza pe hartă București

Calea Vitan, 271, zona Vitan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 FacilităţiVideointerfon, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu posibilitatea alegerii finisajelor finale
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe70–103 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Vitan Plaza” este dezvoltat în zona Vitan, pe strada Calea Vitan, la numărul 271 în sectorul 3 din orașul București. În apropiere de locuințele noi funcționează Oficiu Poștal, sunt bănci, spitale, se află hipermarketul Auchan, este Piața Bobocica, Kaufland, sunt locuri pentru distracții și relaxare, cafenele, pizzerii, se află complexul sportiv „Apollo Sports Center”, sala sportivă „Constructorul”, este cortul „Squash4all” și stadionul „Olimpia”, iar la o distanță de doar 1,9 km se află centrul comercial „București Mall”. Nu departe de blocul locativ este Parcul Tineretului și pentru copii funcționează Grădinița Nr. 255, Grădinița Nr. 24, Grădinița „Sincron”, Școala Gimnazială „Mihai Botez”, Școala Gimnazială „Mihai Botez”, Liceul Tehnologic Ilie Radu și Liceul Teoretic „Decebal”.

În proximitate sunt stații de autobuz și tramvai, iar până la stația de Metrou Mihail Bravi se ajunge pietonal în 15 minute și sunt de parcurs circa 1400 de metri. De la complexul de locuințe „Vitan Plaza” sunt de parcurs aproximativ 5 km până în centrul capitalei, Gara de Nord se află la o distanță de 8 km, sunt 21 km până a Aeroportul „Henri Coandă” și 14 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea exclusivistului complex de locuințe

Complexul de locuințe „Vitan Plaza” este prezentat cu un bloc de locuințe moderne de tip – Boutique cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 4 Etaje. Blocul rezidențial este construit în conformitate cu toate normele și standardele actuale în vigoare și dispune de carte tehnică, unde sunt înregistrate toate detaliile constructive. Pe cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi și diafragme este realizată structura de rezistență a imobilului și casa de apartamente are toți pereții exteriori, interiori perimetrali ai apartamentelor și toate compartimentările realizate din cărămidă fono și termo eficientă Porotherm. Grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm, de 20 cm a pereților interiori și respectiv cu grosimea de 12 cm sunt realizate compartimentările. Pe partea exterioară imobilul este izolat termic și are fațadele finisate ultra modern și tâmplăria exterioară instalată este cu profil din PVC și are geam termopan tripan. La casa scării din bloc este instalat un ascensor de ultimă generați cu funcționare sigură și silențioasă. În complexul locativ există organizate spații comerciale, ce se află la parterul blocului. Complexul rezidențial are instalat sistem de supraveghere video și accesul în apartamente se face prin videointerfon.

La dispoziția locatarilor disponibile în complexul locativ sunt locuri de parcare atât subterane cât și supraterane și rezidenții au telecomandă de la poarta de acces. Toate căile de acces sunt asfaltate și conectate la sistemul de iluminat public.

Detaliile apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Vitan Plaza” dispune de 16 unități locative luxoase cu suprafețe generoase. În bloc sunt proiectate apartamente cu 2 și 3 camere spațioase, ce au suprafețele de la 70 mp până la 103 mp. Locuințele sunt luminoase, au spații mari vitrate și beneficiază de terase cu balustrade instalate din sticlă securizată transparentă. Imobilele se predau în folosință complet finisate și pentru persoanele ce au reușit să-și rezerve apartamentul din primele faze a construcției dispun de posibilitatea de alegere a finisajelor interioare pentru a-și personaliza locuința în conformitate cu gusturile și preferințele sale. Toate finisaje interioare instalate în apartamente sunt de producere de import, sunt moderne, calitative și durabile în timp. Plăcile de gresie, faianță, parchet laminat, ușile interioare sunt prezentate într-o gamă variată de modele moderne. Pereții sunt tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă, ușile de la intrare în apartamente sunt din metal și ușile interioare sunt din lemn/celulare. Apartamentele au sistem de încălzire autonom și sunt dotate cu proprii centrale termice și instalațiile termice sunt complet realizate și caloriferele sunt instalate. Proprietățile locative au sistem de aer condiționat dotat.

Pentru mai multe detalii și alte informații despre locuințele noi, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru pe site-ul complexului rezidențial „Vitan Plaza”.

Acest proiect mai este numit și Vitan Plaza Residence.

Unde se află Vitan Plaza?

Calea Vitan, 271, zona Vitan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Vitan Plaza?

Vitan Plaza – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vitan Plaza în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vitan Plaza din București?

Dezvoltătorul Vitan Plaza este – Vitan Plaza.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC