Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vista Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Uliului, 99, zona Grigorescu, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Uliului, zona Grigorescu, Cluj-Napoca (Vista 1)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Vista Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Uliului, 99, zona Grigorescu, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6 vile duplex
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeD+P+1E+Terasa
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din caramidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisat
🟧 Înălțime plafoane3,3 metri
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe148–172 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Vista Residence” se află amplasat la poalele pădurii și este complet asigurat cu aer curat și la maxim aprovizionat de liniște și confort. Locuințele noi sunt localizate pe strada Uliului din zona Grigorescu al orașului Cluj – Napoca. Lângă complexul locativ ­­­se află Grădinița „Țăndărică” și Centrul Educațional „Green School”. De la casele noi pietonal se ajunge doar prin 1,2 km până la Bazinul Olimpic „Grigorescu” și până la Clubul de Tenis „Transilvania”. Hipermarketul Cora se află la o distanță de doar 1,7 km pe jos și este de parcurs doar un kilometru până la supermarketul Profi. De asemenea, la o distanță de dor 1,5 km – 2 km față de complexul locativ funcționează sucursale bancare, este Oficiu Poștal, se află Policlinica Grigorescu și Parcul cu plajă Grigorescu.

De la casele complexului locativ „Vista Residence” se parcurge o distanță de circa 6 – 7 km până în centrul orașului Cluj Napoca. Sunt de parcurs 5 km de la locuințe până la Gara Centrală și până la Aeroportul International din Cluj – Napoca „Avram Iancu” se ajunge parcurgând 13,5 km.

Prezentarea complexului locativ și caracteristici tehnice

Proiectul locativ „Vista Residence” este o mică societate imobiliară compusă din vile unice și foarte atractive. Casele locative sunt construite cu câte un Demisol plus un Parter plus un Etaj și plus o Terasă generoasă și locuințele sunt proiectate de tip – Duplex. Casele sunt construite calitativ din materiale durabile cu o structura de rezistență pe cadre din beton armat cu toți pereții exteriori perimetrali construiți din cărămidă termic și fonic eficientă, la fel ca și pereții și compartimentările interioare. Pe partea exterioară toți pereții sunt izolați termic cu un strat din vată bazaltică și toate fațadele caselor sunt finisate într-un stil arhitectural de clasică modernă și elegantă cu folosirea ideilor performate de design și cu aplicarea finisajelor exterioare moderne: cu cărămidă decorativă exterioară de culoare bej la parter și maro la etaj și parțial cu tencuială decorativă în nuanțe deschise și calde pe fonul căreia perfect se evidențiază ferestrele mari instalate, ce sunt din profil de culoare aurie și au geam termoizolant.

Vilele dispun de multe spații verzi, au oferit mult spațiu exterior pentru piscină, pentru organizarea locurilor de joacă pentru copii, unde pot fi amenajate trotuare și alei interioare personale pentru fiecare unitate locativă. Ansamblul rezidențial „Vista Residence” are toate locurile de parcare organizate în curtea fiecărei case, unde pot fi instalate lifturi auto cu sisteme de tip Klaus.

Despre cum se predau în exploatare unitățile locative

Ansamblul de locuințe „Vista Residence” este format din șase proprietăți locative cu aspecte ultra moderne. Vilele sunt excepțional proiectate, sunt foarte primitoare și au scheme logice și funcționale și dispun de 4 camere spațioase. Suprafețele proprietăților rezidențiale variază între 148 mp și 172 mp și toate locuințele sunt foarte luminoase și au spații generos vitrate și dispun de înălțimea liberă a tavanelor de 330 cm.

Toate locuințele sunt oferite în vânzare semifinisate și se predau în folosință beneficiarilor cu toți pereții nivelați, cu toate pardoselile turnate cu sapă și cu toate instalațiile inginerești montate. Toate instalațiile sanitare și termice sunt conduse cu țevi până la poziții și toate instalațiile electrice la fel sunt montate și sunt trase prin pereți. Vilele dispun de utilități și au apă, canal și curent electric.

Din ferestrele locuințelor „Vista Residence” se deschid vederi panoramice asupra orașului, nu ezitați să le vizitați și să vă convingeți personal de toate facilitățile imobilelor.

Pentru mai multe informații despre casele excepționale, despre materialele folosite la construcție, despre toate metodele de plată acceptate și pentru a vă programa cu o vizionare la locuințele noi, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului imobiliar „Vista Residence”, unde găsiți afișate și toate contactele directe către managerii de vânzare a Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Vista Residence Cluj-Napoca.

Unde se află Vista Residence?

str. Uliului, 99, zona Grigorescu, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Vista Residence?

Vista 1, Vista 2, Vista 3, Vista 4, Vista 5, Vista 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vista Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vista Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Vista Residence este – Vista Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC