Previzualizare foto – fotografie originală aici

View by Donath Park
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Pădurii, cartier Grigorescu, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Pădurii (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil
Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Pădurii, cartier Grigorescu, Cluj-Napoca (Bloc 4)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil
Faza construcție
str. Pădurii (Bloc 3)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

View by Donath Park pe hartă Cluj-Napoca

str. Pădurii, cartier Grigorescu, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe, locuri de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termica, incalzire in pardoseala
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcareterestră și garaje
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitatecale de acces pazită și barieră
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe57–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ideală cu vedere irepetabilă

Ansamblul rezidențial „View by Donath Park” este localizat pe strada Pădurii, în zona cartierului Grigorescu din orașul Cluj – Napoca.

Imobilele se află foarte reușit poziționate și oferă posibilitatea de a face plimbări plăcute, antrenamente sportive la aer curat, oferă confort sufletesc și o plină fuziune cu natura datorită vecinătății cu pădure. În imediata apropiere de apartamente se află market-ul Mega Image și sunt 2 km până la supermarket-ul Profi, iar până la hipermarket-ul „Cora” sunt de parcurs circa 3 km și în jur la 4 km până la centrul comercial „Vivo”. Nu departe de locuințe se află Spitalul Clinic de Copii, este clubul de tenis „Transilvania”, sunt bănci și magazine.

Către ansamblul de locuințe există amenajate drumuri de acces atât din cartierul Grigorescu cât și din comuna Florești. Distanța de la complexul locativ „View by Donath Park” până în centrul orașului Cluj – Napoca este de 6,2 km prin Bulevardul 1 Decembrie 1918. Până la Gara Centrală este de parcurs o distanță de 6,5 km și Aeroportul Internațional „Avram Iancu” se află la 23,9 km.

Amenajare, structură și caracteristica complexului rezidențial

Complexul de imobile „View by Donath Park” este compus din patru blocuri de apartamente cu aspecte elegante și moderne, toate cu regimuri mici și egale de înălțime și fiecare cu câte un Parter și plus 2 Etaje locative.

Structura de rezistență a blocurilor rezidențiale este realizată din cadre din beton armat și pereți exteriori și interiori din zidărie de cărămidă termică și fonică Siceram Sighișoara termobloc T30 cu pardoseli din sape semiuscate elicopterizate. Și tâmplăria exterioară, ce este instalată la imobile dispune de trei rânduri de geam termopan float cu acoperire low-e plus Love Solar și cu pachet de 40 mm grosime instalat în profil PVC Rehau euro 70 de culoare gri - antracit. Fațadele blocurilor sunt finisate cu tencuială decorativă mecanizată pe bază de ciment var de tip Baumit.

În complexul rezidențial sunt prevăzute diverse locuri de joacă modern echipate pentru petrecea plăcută a copilăriei micuților locatari în siguranță și veselie imediat lângă blocurile locative. Și curtea complexului rezidențial este păzită inclusiv și calea de acces și la intrare este instalată barieră de acces.

Pentru parcarea transportului personal al rezidenților în incinta ansamblului de locuințe sunt prevăzute suficiente locuri supraterane de parcare cât și garaje, toate sunt păzite.

Apartamente, finisaje și utilități

Proiectul rezidențial „View by Donath Park” prezintă unități locative ideal compartimentate cu scheme cu 2 și 3 camere luminoase și cu suprafețele cuprinse între 57 mp – 80 mp. În vânzare există apartamente cu grădini personale mari și sunt locuințe cu balcoane simpatice (finisate cu gresie de exterior) și fiecare unitate locativă beneficiază de boxe de depozitare.

Finisate - la cheie sunt prezentate toate apartamentele, unde sunt montate toate instalațiile electrice (inclusiv cu tablouri generale și sonerie), instalațiile sanitare și instalațiile termice, ce sunt conduse prin pardoseală și conectate la centralele termice, ce sunt instalate individuale pentru fiecare locuință. Toate pardoselile sunt turnate cu sapă elicopterizată, tavanele și toți pereții sunt tencuiți și finisați cu glet. Accesul în apartamente se face prin ușă de acces cu nivel înalt de antiefracție, ce este instalată la intrare în fiecare locuință. Acestea au instalate detectoare de gaze și dispun de pregătiri de racordare la mașina de spălat rufele. În locuințe sunt instalate doze de curent slab pentru TV și sunt racordări la toate utilitățile generale.

Neapărat trebuie de menționat faptul, că din ferestrele locuințelor complexului rezidențial „View by Donath Park” se deschid vederi superbe asupra orașului Cluj - Napoca și comunei Florești.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „View by Donath Park” este compania „Donath Park”, care pune pe primul loc preferințele viitorilor locatari și vine în întâmpinare cu prețuri negociabile (în dependență de metoda de plată) și sunt diverse modalități flexibile de plată acceptate inclusiv cu consultanță financiară și susținere documentară. Compania de construcții funcționează cu succes pe piața construcțiilor rezidențiale și are o experiență vastă de peste 15 ani și rezultate superbe cu apartamente excepționale și cu multiple mulțumiri din partea locatarilor satisfăcuți.

O vizionare la blocurile locative poate fi programată de pe site-ul web al complexului rezidențial „View by Donath Park”, unde sunt afișate toate schemele apartamentelor, disponibilitatea acestora, mai multe detalii de finisare și toate contactele directe către managerii de vânzare a Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct de pe pagina noastră imediat pe site-ul web al complexului locativ.

Acest proiect mai este numit și Donath View.

Unde se află View by Donath Park?

str. Pădurii, cartier Grigorescu, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare View by Donath Park?

Bloc 3, Bloc 4, Bloc 1, Bloc 2, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în View by Donath Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul View by Donath Park din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul View by Donath Park este – Donath Park.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC