Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Villa Park
în Sebeș

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Dorin Pavel,180, Sebeş

Schițe și prețuri în Villa Park

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 20 aprilie
Casede la 120 m2prețul se clarifică

Villa Park pe hartă Sebeș

str. Dorin Pavel,180, Sebeş

Etape dezvoltare

Villa Park
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Villa Park

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală marca Rehau
Liftnu
Număr clădiri15 case înșiruite
Parcareterestră
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilcase înșiruite
Ziduricompartimentări interioare din BCA și gipscarton
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente120 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Într-o zonă liniștită, lângă Parcul Arini se găsește localizat ansamblul de locuințe „Villa Park” pe strada Dorin Pavel, la numărul 180, în municipiul Sebeș din județul Alba.

Nu departe de case află Primăria Sebeș, este Stadionul din Sebeș, este un restaurant, un minimarket și este Spitalul Municipal Sebeș la 1,2 km și Colegiul Național „Lucian Blaga”. Și sunt de parcurs 2,5 km până la supermarket-ul LIDL.

Distanța de la complexul de vile până în centrul istoric al orașului este de 2,1 km, până la Gara Feroviară Sebeș Alba este de parcurs o distanță 2,7 km, până la Gara Glod sunt 3,8 km și Autogara se află la 2,6 km față de complexul rezidențial „Villa Park”. Cel mai apropiat aeroport este la o distanță de 58,5 km – Aeroportul Internațional din Sibiu și sunt 122 km până la Aeroportul Internațional din orașul Cluj – Napoca.

Despre cartierul cu vile contemporane

Proiectul urbanistic „Villa Park” este un ansamblu modern de case de tip – înșiruite, construite cu Parter plus Un Etaj, toate de un design modern pentru satisfacerea tuturor cerințelor și celor mai exigente gusturi.

La realizarea construcțiilor sunt folosite materiale de calitate înaltă și casele au o structură din beton armat cu închideri din BCA Ytong de clasa „A” de 40 cm grosime plus stâlpi și grinzi la etaj. Pe exterior casele sunt placate cu un termosistem fiabil și tencuială decorativă de exterior în combinație cu piatră. Pentru finisarea acoperișului caselor sunt folosite șarpantele cu lemn stratificat cu izolare termică din vată bazaltică și sunt alese învelitori de culoare maro din țiglă și beton armat și învelitoare din tablă prevopsită pentru atic. Geamurile instalate la case sunt de tip termopan, alese de la firma Evola.

În incinta ansamblului de case sunt plantate multe spații verzi de dimensiuni generoase, terenul este îndreptat și înierbat. Există alei pietonale și trotuare pavate. Întreg terenul este împrejmuit cu gard și accesul de face prin porți automatizate cu cod de acces și prin telecomande. De asemenea casele sunt echipate cu interfoane.

Locurile de parcare sunt organizate supraterane și se află localizate câte două în fața fiecărei case. Iar căile de acces către case sunt pavate de Elis Pavaje.

Prezentarea caselor

Ansamblul rezidențial „Villa Park” este format din 15 case private. Vilele sunt proiectate cu scheme cu suprafața utilă de 120 mp și beneficiază de terase cu spațiul de până la 20 mp și casele se află poziționate pe terenuri cu suprafața între 300 mp și 450 mp. La parterul vilei se află proiectat living-ul cu suprafața de 30,56 mp, bucătăria, este zona de dinning, o baie, holul de acces și ieșirea la terasă plus este un spațiu de depozitare sub scară, iar la etaj se află trei dormitoare, două băi, un hol și o logie.

Casele sunt oferite în vânzare în stadiu - complet finisat, sunt echipate și utilate, cu terase placate cu gresie. Tavanele sunt realizate din plăci de gips-carton, pereții sunt mecanizat tencuiți și vopsiți cu lavabil, sunt placaje cu faianță, gresie și parchet. Toate ușile interioare și de acces sunt instalate. Camerele de baie au montate instalațiile sanitare și au instalate toate obiectele sanitare plus mobilier de baie. Toate instalațiile electrice din locuințe sunt prezentate de la firma Schneider. Este dotată câte o centrală termică individuală pentru fiecare casă în parte și toate instalațiile sistemului de încălzire sunt de marca Rehau și sunt instalate prin pardoseli la parterul vilelor și sunt instalate radiatoarele pentru încălzirea etajului.

Complexul de locuințe are acces la toate utilitățile și există racordare la țeava de gaze, sunt alimentate cu apă potabilă, curent electric, canalizare și pentru internet este conectare la rețeaua interioară.

Dezvoltatorul cartierului locativ „Villa Park” este compania „Aqua Vision” SRL, care are o experiență de peste 20 de ani de activitate în domeniul construcțiilor imobiliare.

Pentru a cumpăra o vilă în preajma Parcului Arini și pentru a afla mai multe informații utile și detalii despre case, vă rugăm să treceți direct pe web pagina complexului locativ „Villa Park”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Villa Park?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Villa Park în Sebeș?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Villa Park?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Villa Park în Sebeș?

Modalități de plata în Villa Park: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Villa Park?

Villa Park – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC