Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Blue Residence Sebeș
în Sebeș

Prețul / m2
de la ‍773 €
pe ‍77 €
Adresa
str. Progresului, 5-7, zona Mihail Kogălniceanu, Sebeș

Schițe și prețuri în Blue Residence Sebeș

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 februarie
2 camerede la 63.17 m2de la ‍849 € / m2de la ‍47 744 €
3 camerede la 88.09 m2de la ‍850 € / m2de la ‍74 877 €
4 camere
de la 119 m2de la ‍773 € / m2de la ‍92 000 €

Blue Residence Sebeș pe hartă Sebeș

str. Progresului, 5-7, zona Mihail Kogălniceanu, Sebeș

Etape dezvoltare

Blue Residence Sebeș
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat3 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxe depozitare, spații comerciale
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeS+P+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente56–97 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare centrală

Complexul de locuințe „Blue Residence Sebeș” este poziționat într-o zonă liniștită, pe strada Progresului, la numărului 5-7, zona Mihail Kogălniceanu din orașul Sebeș, județul Alba. În proximitatea imediată a complexului de locuințe se află un supermarket, sunt magazine, cafenele și până la Piața Agroalimentară „Dacia” sunt de parcurs pietonal doar 280 de metri. Până la sala sportivă „Florin Fleșeriu Gym” este o distanță de 450 de metri. Pe o rază de până la 1500 de metri se află Școala Gimnazial Nr. 2,este Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” și Colegiul Național „Lucian Blaga”, este Grădinița cu program prelungit Nr. 3, sunt bănci, farmacii, este centrul medical „Clinica Danciu” și se află Muzeul Municipal „Ioan Raica” și Primăria municipiului Sebeș.

Nu departe de complexul de locuințe „Blue Residence Sebeș” sunt stații de mijloace de transport în comun cu rute de autobuze și până la Gara Feroviară Alba sunt de parcurs 1,2 km.

Detalii tehnice și amenajarea complexului

Proiectul rezidențial „Blue Residence Sebeș” este prevăzut cu un bloc modern de apartamente confortabile și spații comerciale. Imobilul este proiectat cu un regim mediu de înălțime, este durabil și rezistent din punct de vedere seismic și are un Subsol plus Parter și plus 3 Etaje de apartamente. La construcția blocului de locuințe sunt folosite materiale calitative și clădirea locativă este realizată cu o mare răspundere în conformitate cu toate normele și legile în vigoare, până la cele mai înalte standarde. Structura imobilului este formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare, pereții interiori și compartimentările apartamentelor zidite din blocuri din BCA (beton celular autoclavizat). Imobilul pe partea exterioară este izolat termic cu un sistem de 10 cm grosime. Tâmplăria exterioară instalată la complexul de locuințe dispune de geam termopan triplu stratificat cu acoperire anti reflexie. La parterul imobilului se află spații comerciale, spațiile comune și casa scării sunt finisate și ascensorul instalat la blocul de locuințe este foarte încăpător cu dimensiunile de 2,4 m pe 2 m și funcționează silențios. La subsolul clădirii sunt organizate boxe de depozitare și locatarii au posibilitatea de a-și alege și boxe de depozitare (cu mărimea de 2 metri pătrați) poziționate la etaj lângă apartamentul ales.

În curtea interioară a complexului de locuințe sunt plantate spații verzi și curtea proiectului imobiliar este de tip închis. Locurile de parcare sunt organizate supraterane securizate în curtea interioară a complexului de locuințe „Blue Residence Sebeș” сu intrare prin barieră de acces pusă în funcțiune prin telecomandă.

Apartamente

Complexul rezidențial „Blue Residence Sebeș” dispune de apartamente cu 2-3-4 camere, ce au suprafețele cuprinse între 56 mp și 97 mp. Locuințele sunt complet finisate și au toate tavanele și toți pereții interiori tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Pardoselile sunt placate cu parchet melaminat și gresie. În camerele de bai pereții sunt placați cu faianță și sunt conduse toate instalațiile sanitare și instalate toate obiectele sanitare (vas wc, cabină de duș și chiuvetă). Ușile de acces instalate la apartamente sunt din metal și toate uși din MDF instalate interioare. Sunt conduse toate instalațiile electrice și dotate prizele și întrerupătoarele. Centralele termice proprii și toate caloriferele sunt instalate. Blocul de locuințe are racordare la utilități, este asigurat cu curent electric, gaze naturale și are alimentare cu apă curentă. Fiecare apartament este individual contorizat și dispune de apometre și contoare de gaze și curent electric. De asemenea locuințele sunt dotate cu cablaj pentru televiziune și pentru internet.

Dragi cumpărători și viitori locatari, vă invităm cu o vizită la blocul rezidențial, pentru a vă alege ușor apartamentul dorit și pentru a vedea toate facilitățile imobilelor, pentru contacte, rezervări, programări la vizionare și achiziționare sunteți invitați pe site-ul web al complexului locativ „Blue Residence” din Sebeș.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Blue Residence Sebeș?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Blue Residence Sebeș?

str. Progresului, 5-7, zona Mihail Kogălniceanu, Sebeș.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Blue Residence Sebeș în Sebeș?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Blue Residence Sebeș?

Metru pătrat în acest complex costă de la 773 €.

Termen de finalizare Blue Residence Sebeș?

Blue Residence Sebeș – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC