Previzualizare foto – fotografie originală aici

Transalpina Residence
în Sebeș

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Str. G. Schweighofer, Sebeș

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
Str. G. Schweighofer, Sebeș (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Transalpina Residence pe hartă Sebeș

Str. G. Schweighofer, Sebeș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc de joacă pentru copii, boxe depozitare, spații comerciale
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală cu centrală termică propire
🟧 Liftda
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2 blocuri și 5case duplex
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus în preț
🟧 Regim inalțimeP+1E / P+3E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri și case duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu mobilier de baie inclus
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse-uri, case duplex
🟧 Suprafața locuințe70–138 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „TransAlpina Residence Sebeș” se află dezvoltat într-o zonă liniștită și ușor accesibilă și este construit pe strada G. Schweighofer, în municipiul Sebeș din județul Alba. Ansamblul rezidențial este ușor accesibil și la distanțe mici de locuințele noi se află diverse puncte de interes: Spitalul Municipal Sebeș se află la o distanță de 1,5 km și la 1,8 km este Colegiul Național „Lucian Blaga”, iar până la Grădinița cu program prelungit Nr. 3 este de parcurs o distanță de 2,8 km de la imobile.

Complexul de locuințe „TransAlpina Residence Sebeș” se află localizat la o distanță de doar 2 km față de Piața Primăriei și sunt de parcurs 2,7 km până la Parcul Arini, Stadionul Sebeș și Primăria Municipiului Sebeș, iar până la Gara Sebeș Alba sunt circa 2 – 2,2 km. Până la Alba-Iulia sunt de parcurs 15 km și la aproximativ 55 km se află Aeroportul Internațional din Sibiu.

Date generale de construcție și amenajarea complexului rezidențial

Complexul imobiliar „TransAlpina Residence Sebeș” este compus din două blocuri locative moderne și din case private de tip Duplex. Ambele blocuri de apartamente au un egal regim de înălțime și sunt prevăzute cu câte un Parter plus 3 Etaje, iar casele individuale dispun de câte un Parter și un Etaj.

Imobilele sunt calitativ construite, cu o mare răspundere și cu atenție la toate detaliile și sunt realizate cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Casele locative și blocurile rezidențiale dispun de structuri constructive durabile, realizate pe carcase din cadre din beton armat și au toate compartimentările interioare și închiderile exterioare zidite din blocuri BCA (beton celular autoclavizat) plus pe partea exterioară sunt fiabil izolate termic. Pentru păstrarea unui ambient termic confortabil în interiorul locuințelor, la bloc sunt instalate ferestre cu profil PVC și geam termopan, ce protejează încăperile de pătrunderea prafului, au un grad sporit nu numai termic dar și fonic. La ambele blocuri de apartamente sunt instalate ascensoare de ultimă generație, cu funcționare sigură, lifturile funcționează fără zgomot și nu afectează liniștea locatarilor. Toate spațiile comune din blocuri sunt finisate și la subsol se află prevăzute boxe de depozitare, iar la parterul imobilelor se află organizate spații comerciale.

În curtea complexului de locuințe „TransAlpina Residence Sebeș” este sădit un parc amplu și sunt amenajate cu echipamente moderne locuri de joacă pentru copii.

Complexul rezidențial dispune de suficiente locuri de parcare și câte un loc de parcare este inclus în prețul fiecărui apartament achiziționat.

Informații despre locuințe și tipuri de apartamente

În complexul rezidențial „TransAlpina Residence Sebeș” sunt prezentate unități locative individuale și apartamente primitoare cu scheme logic gândite cu 2 și 3 camere decomandate, de asemenea în blocurile rezidențiale sunt prevăzute și locuințe de lux de tip Penthouse.

În vânzare toate proprietățile locative sunt prezentate complet finisate cu finisaje moderne și cu toate instalațiile inginerești montate. În interior sunt placaje cu parchet laminat și cu plăci de gresie și faianță. Toate tavanele sunt nivelate și pereții sunt tencuiți și vopsiți. Instalațiile de gaze naturale, instalațiile sanitare, termice și electrice sunt trase până la poziții. În fiecare casă și în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică proprie și toate instalațiile sistemului de încălzire sunt conduse prin pardoseli. Și întreg complexul de locuințe „TransAlpina Residence Sebeș” este complet racordat la toate utilitățile generale și fiecare proprietate locativă dispune de apă curentă, are gaze naturale, curent electric și branșament la sistemul de canalizare.

Pentru mai multe informații utile despre locuințele noi, despre finisajele utilizate, despre toate metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă rugăm, să accesați direct de pe site-ul nostru pe pagina web a complexului rezidențial „Transalpina Residence Sebeș”.

Acest proiect mai este numit și Transalpina Residence Sebeș.

Unde se află Transalpina Residence?

Str. G. Schweighofer, Sebeș.

Termen de finalizare Transalpina Residence?

Bloc 1, Bloc 2, casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Transalpina Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Transalpina Residence din Sebeș?

Dezvoltătorul Transalpina Residence este – Istkon Village, Transalpina Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC