Previzualizare foto – fotografie originală aici

Transalpina Residence Alba Iulia
în Sebeș

Preț
la cerere
Adresă
str. Alcala de Henares, zona Tolstoi, Alba Iulia

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Alcala de Henares, zona Tolstoi, Alba Iulia (Bloc 1)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Faza construcție
str. Alcala de Henares, zona Tolstoi, Alba Iulia (Bloc 2)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare
Faza construcție
str. Alcala de Henares, zona Tolstoi, Alba Iulia (Bloc 4)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Transalpina Residence Alba Iulia

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 18 ianuarie 2024
3 camere
83.11–99.19 m2
preț la cerere
Penthouse-uri
58.32–95.61 m2
preț la cerere

Transalpina Residence Alba Iulia pe hartă Sebeș

str. Alcala de Henares, zona Tolstoi, Alba Iulia

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare, spații comerciale, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală cu centrală termică propire
🟧 Lift2 ascensoare pe scară
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente476 în total dintre care 168 de apartamente construite în tronson 1
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubetarnă, loc de parcare suprateran inclus în preț
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu finisaje la alegere
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse-uri
🟧 Suprafața locuințe46–95 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul de locuințe „Transalpina Residence Alba Iulia” se află poziționat pe strada Alcala de Henares, în municipiul Alba Iulia din județul Alba. Blocurile locative sunt poziționate în zona Bazinului Olimpic și de la apartamentele noi sunt de parcurs distanțe mici până la punctele de interes din oraș. Pe o rază de până la 900 de metri funcționează supermarketurile Kaufland, Profi, Selgros, este magazinul Dedeman și nu departe funcționează clinici medicale, saloane de înfrumusețare, sunt bănci, școli și licee.

De la complexul rezidențial se ajunge până în centrul orașului parcurgând o distanță de aproximativ 2 km și până la Gara CFR sunt 3,8 km.

Prezentarea proiectului imobiliar

Proiectul de locuințe „Transalpina Residence Alba Iulia” este o comunitate de locuințe moderne și confortabile formată din cinci blocuri de apartamente de un regim de înălțime cu câte Subsol + Parte + 7 Etaje locative. Casele locative sunt proiectate într-un stil arhitectural modern și sunt prezentate cu aspecte elegante și atractive. Imobilele sunt construite la cele mai înalte standarde de confort, cu o mare atenție la fiecare detaliu și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Structura de rezistență a fiecărui imobil este bazată pe carcase din cadre din beton armat și fiecare clădire de apartamente este construită cu închideri exterioare din blocuri din beton celular autoclavizat BCA și are toți pereții interiori realizați din astfel de blocuri. Pe partea exterioară a clădirilor locative este aplicat fiabil sistemul termic și fațadele sunt finisate cu tencuieli decorative de exteriori într-o combinație excepțională a culorilor: alb, maro și venghe, iar culoarea profilului tâmplăriei exterioare instalată se încadrează laconic în fonul general al caselor de apartamente. Fiecare scară locativă este echipată cu câte două ascensoare de ultimă generație, acestea sunt de un grad superior de siguranță și funcționează silențios. În incinta blocurilor locative sunt prevăzute spații de depozitare la subsol. La parterul imobilelor se află proiectate spații comerciale și în curtea complexului rezidențial sunt plantate peisagistic diverse spații verzi amenajate cu mobilier urban, sunt organizate alei pietonale, este instalat sistem de iluminat exterior și sunt modern amenajate locuri pentru joaca copilașilor în siguranță.

Ansamblul rezidențial „Transalpina Residence Alba Iulia” este prevăzut cu locuri de parcare subterane și locuri de parcare supraterane, unde este inclus în prețul apartamentului achiziționat câte un loc de parcare suprateran.

Prezentarea unităților locative

Complexul de locuințe „Transalpina Residence Alba Iulia” include 476 de unități locative primitoare și confortabile. În vânzare sunt oferite locuințe cu p cameră de tip – Studio, apartamente cu două și trei camere și proprietăți rezidențiale de tip –Penthouse. Toate apartamentele sunt perfect proiectate și dispun de scheme logic gândite cu spații funcționale și suprafețe de la 46 mp până la 95 mp, unde trebuie de adăugat și suprafața balcoanelor (de tip deschis). Toate apartamentele sunt foarte luminoase și dispun de spații larg vitrate.

Absolut finisate sunt prezentate toate apartamentele în vânzare și pentru fiecare cumpărător este oferită posibilitatea de personalizare a locuinței cu finisaje dintr-o gamă largă de modele moderne și calitative. În apartamente este complet realizat sistemul de gaze, la care este conectată centrala termică proprie și prin pardoseală sunt conduse toate instalațiile termice, astfel că sistemul termic este autonom pentru fiecare unitate locativă. Instalațiile electrice și sanitare la fel sunt conduse și puse la poziții și locuințele se oferă în folosință cu racordare la toate utilitățile generale, au apă, canal, curent și gaze și fiecare utilitate se contorizează separat prin contoare și apometre.

Pentru mai multe informații detaliate despre amenajarea blocurilor, despre finisajele apartamentelor, pentru informații utile despre rezervare, achiziționare, disponibilitate și pentru contactele directe ale managerilor de vânzări ai Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Transalpina Residence Alba Iulia”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Transalpina Residence Alba Iulia?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Transalpina Residence.

Unde se află Transalpina Residence Alba Iulia?

str. Alcala de Henares, zona Tolstoi, Alba Iulia.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Transalpina Residence Alba Iulia din Sebeș?

Se oferă spre vânzare 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă m² în Transalpina Residence Alba Iulia?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Transalpina Residence Alba Iulia?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC