Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vernescu Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Sfinții Voievozi, 52-54, zona Victoriei, sector 1, București

Vernescu Residence pe hartă București

str. Sfinții Voievozi, 52-54, zona Victoriei, sector 1, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală
Liftlift Schindler
Număr apartamente36
Număr clădiri1
ParcareKlaus parcare
Ziduricărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere 4‑camere
Suprafața apartamente62 mp – 207 mp
Tavane270 cm

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Vernescu Residence” se află amplasat ăn centrul Bucureștiului, pe strada Sfinții Voievozi, nr. 52-54, la secunde numărate până la Calea Victoriei.

Facilitățile localizării

Complexul Locativ „Vernescu Residence” este așezat în centrul Capitalei în apropiere de muzee, galerii, monumente și palate istorice.

În vecinătate sunt Parcurile: Nicolae Iorga, Gării de Nord, Kiseleff, Cișmigiu, Operei și Parcul Grădina Icoanei.

De asemenea în acest cartier se găsesc multe instituții de învățământ și puncte de interes cotidian pentru toată familia cu magazine, terase și restaurante.

Distanța până la Piața Unirii este de 4,3 km. Gara de Nord se situează chiar în vecinătate la numai 1,3 km de la imobil. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 15,1 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de până la 7 km. Și sunt doar 900 de metri până la Stația de Metrou „Gara de Nord”.

Caracteristici constructive a Complexului Rezidențial

Clădirea cu un design de excepție este proiectată cu Parter plus 5 etaje locative.

Fațada casei locative este neobișnuit decorată cu plasă metalică și dispune de un sistem de termoizolație la cel mai înalt nivel, care este efectuat din capace de exterior care sunt combinate cu panouri de aluminiu și sticlă perforate și vopsite. În construcție sunt prevăzute fațade retrase pentru a forma o terasă circulabilă din toate părțile clădirii. Blocul de apartamente este echipat cu ascensor modern cu capacitatea de ridicare a 8 persoane, de marcă Schindler.

Complexul locativ dispune de un sistem avansat de parcare de tip Klaus, unde sunt prevăzute spații largi pentru parcarea automobilelor cu lungimea de 5,90m, cu lățimea de 2,60 m și înălțimea de 2,05m.

Rezidențe are un hol finisat cu gust unde este amplasată recepția. Complexul dispune de o sală de sport privată cu utilizare comună.

Despre apartamente

Există 36 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere cu 18 tipuri de compartimentări confortabile și bine gândite. Locuințele se predau cmplet finisate cu materiale moderne și calitative, fiind dotate cu obiecte sanitare de la Ideal Standard și cu baterii Grohe.

Locuințele au tâmplărie de la Schuco cu geamuri de dimensiuni mari, sticle termoizolante low-e și cu profil din aluminiu de culoare gri. Ușile interioare au înălțimea de 240 cm și sunt albe lucioase la culoare, efectuate din lemn, de marcă Filomuro. Ușile de la intrare de asemenea au înălțimea de 2,4 m și dispun de un nivel înalt de securitate, fiind cu finisaje speciale de culoare venghe din exterior și albe din interior. Parchetul din camere este multistratificat, băile sunt placate cu piatră naturală Travertin sau cu ceramică specială, gresie și faianță de la Marazzi. Iar terasele sunt placate cu piatră artificială cu grosimea de 2 cm și cu un sistem flotant.

În apartamente sunt instalate apometre, contoare pentru electricitate și aparate de aer condiționat Mitsubishi

Funcționează sistemul inovativ de „Casă Inteligentă”.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Vernescu Residence” este Compania„Metropolitat Development”, care este deținută de Compania „Euromall”. Proiectantul clădirii Vernescu Residence este Compania „Westfourth Arghitecture”.

Mai multe informații despre locuințele noi și despre toate metodele de achitare și achiziționare direct de la Dezvoltator, citiți pe site-ul web Ansamblului Rezidențial „Vernescu Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Vernescu Residence?

str. Sfinții Voievozi, 52-54, zona Victoriei, sector 1, București.

Termen de finalizare Vernescu Residence?

Vernescu Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Vernescu Residence.

Cine este dezvoltatorul Vernescu Residence în București?

Dezvoltator Vernescu Residence – Euromall.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC