Previzualizare foto – fotografie originală aici

Veris Residence Ferdinand
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Ferdinand I, 75-77, zona Ferdinand, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

bd. Ferdinand I, 75-77, București (Veris Residence Ferdinand)
6 etaje
Indisponibil
tr. 3 2019
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Veris Residence Ferdinand pe hartă București

bd. Ferdinand I, 75-77, zona Ferdinand, Sector 2, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu pereti exteriori din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termica proprie prin condensație, Viessmann sau Ariston
🟧 Lift2 ascensoare Schindler de 4 persoane fiecare
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, troleibuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente66
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe34–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare într-o zonă cu istorie bogată

Ansamblul rezidențial „Veris Residence Ferdinand” se află localizat în zona Iancului, pe Bulevardul Ferdinand, la numărul 75-77, sectorul 2, orașul București. La o distanță absolut minimă și absolut confortabilă de la casa locativă se află toate punctele de care aveți nevoie pentru a împlini viața cu confort, servicii necesare, cumpărături, sport, relaxare, consultații/deservire medicală și organizații educaționale și instituții de învățământ. Precum și de la casă aveți acces la alte puncte importante din capitală cu mașina sau cu mijloace de transport public.

În apropierea imediată față de complex se află Muzeul Foișorul de Foc, de asemenea în această zonă sunt și alte puncte culturale: Galereia „AiurART”, Teatrul 7, Cuibul Artiștilor și Cinema Europa. Pentru plimbări și odihnă cu familia, nu departe de casă sunt parc-urile: Izvorul Rece, Obor, Tolbuhin și Grădina Icoanei.

Pentru educația copiilor în apropiere de complex funcționează: Școala Muzicală Voltaj Academy, Școala Gimnazială Nr. 56, Colegiul Național „Iulia Hașdeu”, Colegiul Național bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Economic A. I. Xenopol, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Economic Hermes, UNATC – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” și Facultatea de Inginerie a Instalațiilor.

De asemene în această zonă sunt farmacii și clinici medicale, funcționează Spitalul de Urgență Profesor Doctor Dimitrie Gerota și Spitalul Clinic de Ortopedie, iar nu departe se află și Spitalul Militar al Ministerului de Interne, ș. a. Supermarket-urile Carefour și Mega Image vă vin în ajutor pentru cumpărături și treburi zilnice. Ce ține de infrastructura de transport, casa locativă se află localizată în apropiere de Stația de Metrou Piața Iancului și are acces către liniile cu autobuze și troleibuze. Sunt doar 3,1 km de la complex până la Piața Unirii din București și 4,8 km până la Gara de Nord. Aeroportul din Otopeni se află la 16,7 km și Aeroportul din Băneasa la 8,6 km de la intrarea complexului locativ „Veris Residence Ferdinand”.

Structura, stilul, amenajarea și avantajele proiectului

Proiectul complexului rezidențial „Veris Residence Ferdinand” dispune doar de o singură clădiră, care este proiectată într-un stil arhitectural special de clasică modernă cu design unic, ce foarte bine se privește pe fonul arhitecturilor din vecinătate. Clădirea locativă are un regim de înălțime mediu și este realizată cu un Subsol plus Parter plus 6 Nivele (S+P+5 Etaje + 6 Etaj Retras).

La dezvoltarea proiectului rezidențial sunt respectate toate standardele europene și sunt utilizate cele mai inovative tendințe, materiale și tehnologii din domeniul construcțiilor. Structura de construcție a imobilului dispune de o durabilitate sporită și este realizată pe o fundație de tip – radier general, unde a fost folosit betonul impermeabil. Structura de rezistență este formată din stâlpi din beton armat și grinzi plus plăci din beton armat de calitate superioară. Pereții pentru închiderile exterioare și toți pereții din interior sunt zidiți din cărămidă Porotherm, care s-a recomanadat suprem pe piața construcțiilor imobiliare din România. Tencuiala aleasă pentru finisarea fațadei este perfect combinată în culoarea albă cu maro deschis, pe fonul căreia ideal se privește profilul tâmplăriei exterioare de culoare maro din PVC Salamander Streamline cu 7 termo camere și cu sticle reflexive de tip termopane instalate în trei rânduri. Datorită acestor ferestre amplu vitrate dar cu o eficiență sporită termică, care minimizează costurile facturilor, locatarii simt și liniștea în interiorul apartamentului și beneficiază de multă lumină naturală.

Balustradele balcoanelor sunt din fier forjat și joacă un rol important pentru finalizarea aspectului și stitului arhitectural al imobilului. În interior pentru circulația pe vertical între etaje sunt instalate două ascensoare de marca Schindler, fiecare din acestea dispune de posibilitatea de transportare a câte patru persoane. La intrare în clădirea de locuințe – în lobby sunt placate plăci din granit și holul clădirii este finisat foarte primitor cu materiale moderne. Locurile pentru parcarea transportului locatarilor sunt proiectate subterane și există organizate și parcări supraterane în curtea complexului rezidențial „Veris Residence Ferdinand”. Pentru comoditate liniște și securitate în complex este instalat și conectat sistemul de video interfonie.

Descrierea finisajelor și a dotărilor pentru apartamente

Clădirea rezidențială „Veris Residence Ferdinand” este compusă din 66 de unități locative. Locuințele sunt decomandate cu scheme perfecte cu una, două și cu trei odăi:

  • 9 apartamente de tip – Studio;
  • 38 de unități locative cu două camere;
  • 19 locuințe cu trei camere.

Spațiile tuturor apartamentelor sunt gândite în așa mod încât să permită personalizarea fiecăruia în corespundere cu nevoile și gusturile locatarilor, chiar și a celor mai exigenți rezidenți, deoarece asupra planurilor au muncit designeri și profesioniști râvniți.

Astfel au fost prevăzute spațiile obiectelor imobiliare:

  • suprafața utilă a apartamentelor cu o cameră este de: 34 mp, 35 mp și 36 mp utili;
  • suprafețele utile ale apartamentelor cu două camere sunt de: 41 mp, 44 mp, 51 mp, 53 mp și 57 mp utili;
  • suprafețele utile ale locuințelor cu trei camere sunt de: 66 mp, 67 mp, 73 mp și 80 mp utili.

Apartamentele se predau finisate cu materiale puse la alegere și la intrare în fiecare locuință sunt instalate ușile de acces de la Piinum și acestea sunt alese să aibă închideri cu 5 puncte de acces. În apartamente sunt instalate toate ușile interioare, acestea sunt laminate, au închidere cu falț și sunt alese iarăși de la bine recomandata firma Pinum, garnitura ușilor interioare este din cauciuc siliconic. Pentru încălzire sistemul termic al fiecărui apartament este autonom și este format din centrală termică proprie prin condensații de tip Viessmann sau Ariston cu puterea de 24 Kw și plus calorifere.

Pentru echiparea camerelor de baie sunt alese obiectele sanitare de înaltă calitate de la firma ROCA. Pentru finisarea pardoselilor din blocurile sanitare, din bucătării, de la balcoane și logii sunt placate plăcile ceramice de la Delta Studio sau Marazzi. Iar pardoselile din holuri, din living room și din dormitoare sunt placate cu parchet laminat cu grosimea de 10 mm, ales de la firma Egger. Toate pregătirile pentru instalarea (individual) sistemului de aer condiționat sunt efectuate.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Veris Residence Ferdinand” este compania „The Concept Real Estate Advisers”, care este o companie cu profesioniști în domeniul construcțiilor rezidențiale, care au construit obiecte imobiliare de o înaltă calitate a vieții cu confort sporit și care permanent studiază cerințele și nevoile rezidenților pentru a alege cele mai perfecte localizări și pentru a oferi cele mai desăvârșite locuințe. Pentru a solicita mai multe informații despre proiect și despre apartamentele noi, trebuie doar să treceți direct pe site-ul ansamblului rezidențial „Veris Residence Ferdinand” și să cereți de la Dezvoltator toate amănuntele de care ați rămas interesați, de asemenea pe site găsiți și contactele directe ale biroului de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Veris Ferdinand.

Unde se află Veris Residence Ferdinand?

bd. Ferdinand I, 75-77, zona Ferdinand, Sector 2, București.

Termen de finalizare Veris Residence Ferdinand?

Veris Residence Ferdinand – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Veris Residence Ferdinand în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Veris Residence Ferdinand din București?

Dezvoltătorul Veris Residence Ferdinand este – Veris Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC