Previzualizare foto – fotografie originală aici

Better Home
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mihai Eminescu, 70, zona Dumbrăvița, Timișoara

Better Home pe hartă Timișoara

str. Mihai Eminescu, 70, zona Dumbrăvița, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart Home
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2 case
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime2
🟧 Securitatealarmă
🟧 Tip imobilcase duplexli apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Remarcabil localizat cu zone de confort înconjurat

În comuna Dumbrăvița din județul Timiș, pe strada Mihai Eminescu, la numărul 70, se află excepțional localizat ansamblul de locuințe „Better Home”. Pe o rază de până la 700 de metri de la casele locative se află: stadionul Dumbrăvița, este Parcul central din Dumbrăvița, sunt magazine alimentare și este market-ul Carrefour, funcționează Oficiul Poștal și Primăria, este o piață cu materiale de construcții, se află cafenele, pizzerii, iar până la Școala Generală sunt de parcurs 550 de metri.

Până la Piața Victoriei din Timișoara sunt de parcurs circa 6 km de la locuințele „Better Home”, până la Gara de Nord din Timișoara sunt de parcurs 7,2 km, iar Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” se află la 8,8 km.

Prezentarea caselor de tip scandinav ce au un nivel înalt de intimitate

Ansamblul imobiliar „Better Home” se compune din două case de tip – Duplex, ce sunt prezentate cu un concept unic ultramodern și extrem de atractiv. Imobilele sunt construite cu un regim de înălțime cu Parter și un Etaj.

La construcția caselor sunt folosite cele mai performante materiale și utilități. Locuințele au o structură constructivă formată din beton armat și imobilele dispun de închideri exterioare din zidărie și pereți interiori și compartimentări din cărămidă eficientă termic și fonic. Tâmplăria exterioară montată este cu profil PVC și geam termopan. Fațadele caselor sunt modern finisate și au aplicat un sistem termic, care este finisat cu tencuială decorativă de culoare albă în combinație cu culoarea gri și elemente de design formate din lemn.

Locurile de parcare sunt organizate terestre și locuințele beneficiază de sisteme de alarmă.

Despre tehnologiile și materiale inovative de finisare a caselor

Ansamblul rezidențial „Better Home” este compus dintr-o societate de locuințe de tip SMART, ce sunt proiectate cu 3 camere mari, cu terase și cu balcoane finisate cu balustrade din sticlă. Casele sunt prevăzute cu geamuri mari instalate, datorită cărora locuințele facilită la maxim de lumină naturală și sunt foarte primitoare. Iar datorită dormitoarelor luminoase, living-urilor generoase și bucătăriilor mari în case este oferit confort pentru toți membrii familiei, pentru joaca veselă a copiilor, pentru gospodine la bucătării și pentru tătici lângă terasă.

Varianta de finisare a imobilelor este – „La alb”. La alegerea cumpărătorilor poate fi ales stilul de finisare interioară din cele două oferite: „Scandinav” și „Clasico-Modern”. În ambele cazuri sunt prezentate doar finisaje de ultimă generații și utilități inovative, unde eficiență este pusă pe primul plan.

Casele dispun de sistem „Smart Home”, care este o tehnologie inovativă, ce semnificativ influențează la sporirea nivelului de confort a vieții, economisind timpul. Funcția principală a sistemului Smart Home constă în oferirea posibilității de a controla casa la distanță și de a pune în funcțiune sau a opri toate sistemele prin intermediul smartphon-ului sau tabletei. Astfel, spre exemplu având instalat așa sistem, Dvs puteți din timp să porniți sistemul de climatizare în casă sau să stinge/aprindeți lumina, să închideți sau să deschideți jaluzelele, dispuneți de controlul absolut al sistemului de alarmă, sistemului termic, electric și multe alte posibilități.

Dezvoltatorul ansamblului „Better Home” are o experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor caselor și apartamentelor și oferă obiecte imobiliare de calitate superioare de o arhitectură deosebită și aspecte excepționale, cu aplicarea finisajelor și utilajelor de cea mai bună calitate și cu modele inovaționale. Din partea Dezvoltatorului sunt oferite reduceri cu mărimea de 10% pentru plata integrală a casei sau puteți profita de credit din partea companiei cu condiția de plată a 50 % din prețul locuinței și creditul poate fi achitat în 60 de plăți (rate) egale sau sunt acceptate și creditele ipotecare bancare.

Nu ratați șansa de a contacta direct cu Dezvoltatorul despre casa Dumneavoastră din viitor, treceți direct pe site-ul web „Better Home” și programați-vă cu o vizionare la locuințe, unde consultanții vă vor informa la maxim cu detalii de amenajare și cu informații despre metodele de finanțare.

Acest proiect mai este numit și Better Home Residence.

Unde se află Better Home?

str. Mihai Eminescu, 70, zona Dumbrăvița, Timișoara.

Termen de finalizare Better Home?

Casa 1, Casa 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Better Home în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Better Home din Timișoara?

Dezvoltătorul Better Home este – Better Home.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC