Previzualizare foto – fotografie originală aici

Trivale Park
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gazului, 12, zona Trivale, Pitești

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Gazului, 12, zona Trivale, Pitești (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
str. Gazului, 12, Pitești (Bloc 4)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Trivale Park pe hartă Pitești

str. Gazului, 12, zona Trivale, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri10
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe63–79 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație și vecinătăți

Ansamblul rezidențial „Trivale Park” este localizat într-o zonă liniștită, înverzită și plină de aer curat. Casele noi sunt dezvoltate pe strada Frasinului, la numărul 6, în zona Trivale, orașul Pitești. Se învecinează complexul rezidențial cu vile, pensiuni și hoteluri și cu locuri de odihnă pitorești. Nu departe de complexul imobiliar se află centrul comercial „Jam Trivale”, sunt doar 900 de metri pietonal de parcurs până la Piața Trivale și până la supermarketul Profi. În apropiere de locuințele noi sunt sucursale bancare, funcționează farmacii, iar la circa 3 km se află Spitalul de Pediatrie din Pitești. La distanțe ușor accesibile cu transport personal și pietonal funcționează Grădinița de copii „Motanul Încălțat”, nu departe este Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”, Școala Gimnazială „Negru Vodă” și Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă „Mihai Viteazul”.

De la complexul de locuințe „Trivale Park” sunt doar 300 de metri până la stația de autobuse și până în centrul orașului Pitești este de parcurs o distanță de 3,8 km și până la Gara din Pitești sunt de parcurs 4,8 km.

Scurtă prezentare a complexului cu detalii constructive

Complexul rezidențial „Trivale Park” este compus din cinci blocuri de apartamente moderne, ce sunt proiectate cu un mic regim de înălțime și dispun de un grad sporit de rezistență seismică. Casele locative sunt realizate cu câte un Parter plus 2 Etaje fiecare și sunt construite din materiale durabile și eficiente din punct de vedere termic. Structura de rezistență a tuturor imobilelor este responsabil realizată pe cadre din beton armat și casele au toți pereții zidiți din cărămidă Porotherm. Sistemul de izolație termică exterioară aplicat peste pereții perimetrali este format din polistiren și are grosimea de 10 cm, peste care este aplicat stratul de finisare a fațadelor imobilelor din tencuială decorativă de exterior Atlas. Fațadele clădirilor locative sunt finisate în culori și nuanțe deschise perfect combinate și casele au aspecte moderne, sunt elegante și atractive. Tâmplăria exterioară instalată la imobile dispune de profil PVC Gealan și are geam termopan plus feronerie le la Roto. Accesul în incinta fiecărui bloc este controlat și se face prin sistem cu interfon.

Ansamblul rezidențial „Trivale Park” dispune de o curte comună amenajată pentru toate blocurile locative, unde sunt organizate locuri de parcare supraterane și este câte un loc de parcare inclus în prețul fiecărei unități locative achiziționate. Străzile de acces către complexul rezidențial și drumurile interioare sunt asfaltate.

Descrierea apartamentelor

În complexul rezidențial „Trivale Park” sunt prezentate unități locative confortabile și inteligent compartimentate. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate spre vânzare apartamente cu 2 și 3 camere decomandat proiectate. Toate locuințele sunt primitoare și spațioase și dispun de suprafețe de la 63 mp până la 79 mp. Se livrează apartamentele finisate complet și au uși din metal instalate la intrare, inclusiv și sunt uși interioare din lemn și PVC. Pardoselile sunt finisate cu parchet și cu plăci ceramice de gresie, iar pereții sunt tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă și în camerele de baie pereții sunt finisați cu plăci ceramice de faianță. Blocurile sanitare sunt complet echipate și au instalate obiecte sanitare. Toate unitățile locative se vând cu instalațiile inginerești absolut realizate, cu conducte de gaze, instalații sanitare și electrice. Sistemul termic este individual și fiecare locuință are instalată centrală termică proprie și radiatoare. Complexul locativ este racordat la utilități și în fiecare apartament sunt instalate apometre, contoare de gaz și curent electric.

Apartamentele sunt disponibile pentru achiziționare atât prin plata din surse proprii cât și prin credite imobiliare, ipotecare sau prin programul guvernamental Noua Casa.

Vă oferim posibilitatea să treceți direct de pe pagina noastră pe site-ul complexului locativ „Trivale Park”, unde puteți afla mai multe informații despre apartamentele noi și unde sunt afișate toate contactele directe către Dezvoltatorul proiectului.

Acest proiect mai este numit și Trivale Park Residence, Complex Trivale Park.

Unde se află Trivale Park?

str. Gazului, 12, zona Trivale, Pitești.

Termen de finalizare Trivale Park?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Trivale Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Trivale Park din Pitești?

Dezvoltătorul Trivale Park este – Trivale Park.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC