Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Modern Rezidence
în Pitești

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Dumitru Brătianu 24, cartier Tancodrom, Pitești

Modern Rezidence pe hartă Pitești

str. Dumitru Brătianu 24, cartier Tancodrom, Pitești

Etape dezvoltare

Modern Rezidence
bloc 1, bloc 2
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala termica de apartament
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente12
Număr clădiri2
Parcare24 de locuri de parcare supraterane
Regim inalțimeP+2E+Pod
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăbarieră

Despre apartamente

Finisare apartamentecomplet finisate
Număr camere3‑camere
Suprafața apartamente101–110 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare exclusivistă

Ansamblul locativ „Modern Residence” se află localizat în vecinătate de pădure și de o mulțime de puncte de interes comercial și social. Locuințele noi se găsesc pe strada Dumitru Brătianu, la numărul 24 în cartierul Tancodrom din orașul Pitești. La o distanță de 1,1 km de la case este Grădinița „Universul Copilăriei” și sunt 1,6 km – 1,8 km până la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”, până la Școala Gimnazială „Negru Vodă” și până la Liceul Tehnologic „Astra”, iar la 2,5 km se află Grădinița „Motanul Încălțat”. Pe o rază de aproximativ 2 km funcționează sucursale bancare, este supermarketul LIDL, Spitalul de Pediatrie, se află Sala Sporturilor Pitești și este Stadionul „Nicolae Dobrin”.

În proximitatea blocurilor locative sunt stații de autobuze și sunt de parcurs nu mai mult de 4 km până în centrul orașului Pitești și 5 km până la Gara de Nord.

Prezentarea complexului de locuințe

Proiectul locativ „Modern Residence” conține 2 blocuri rezidențiale de un grad înalt de seismicitate și cu un mic regim de înălțime, fiecare având câte un Parter plus 2 Etaje și plus Pod. Structura constructivă a imobilelor constă din cadre din beton armat cu toți pereții exteriori și cu toate compartimentările interioare realizate din cărămidă eficientă termic și fonic de tip Porotherm. Blocurile locative sunt calitativ izolate termic cu polistiren de 100 mm Grafitat și toate blocurile sanitare dispun de hidroizolare. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este de producere germană cu geam termopan tripan de tip „patru anotimpuri”. Acoperite sunt clădirile cu tablă cutată cu grosimea de 5 mm de marca Bilka.

Curtea ansamblului locativ „Modern Residence” este de tip închis, unde se află organizate 24 locuri de parcare supraterane, iar accesul în incita complexului locativ se face prin barieră de acces BFT instalată la intrare și pusă în funcțiune prin telecomandă.

Apartamente finisate și complet utilate

În incinta blocului locativ „Modern Residence” sunt proiectate 12 unități locative structurate a câte 6 apartamente în fiecare bloc și poziționate câte două locuințe pe fiecare etaj. În vânzare disponibile sunt apartamente cu 3 camere, cu suprafețele cuprinse între 101 mp și 110 mp. Apartamentele beneficiază de balcoane/terase cu bare de siguranțe cu înălțimea de un metru confecționate din fier forjat vopsite electrostatic și toate balcoanele /terasele sunt finisate cu granit, ce este rezistent la temperaturi joase. La cererea beneficiarilor balconul apartamentului achiziționat poate fi închis cu ferestre temopane. Se livrează locuințele complet finisate cu materiale de clasă Premium, ce pot fi alese pe parcursul perioadei de finisare. Plăcile de gresie și faianță placate sunt alese cu modele moderne din gama anului 2020, de import Spania. Plăcile de parchet au grosimea de 10 mm și sunt prevăzute pentru trafic intensiv. Toate obiectele sanitare instalate sunt de la Villeroy & Boch, iar bateriile sunt de la Grohe. Instalațiile sanitare sunt complet realizate cu materiale de la Romstal și sunt conectate la obiectele sanitare. Câte o centrală termică proprie de tip Bosch 25 Kw este instalată în fiecare apartament, pentru care este oferită o garanție de 7 ani. Ușile instalate la intrare în apartamente sunt din metal și sunt îmbrăcate în MDF, iar ușile interioare sunt din lemn furniruit și au mânere de aluminiu. În apartamente este internet și cablaj TV, toate utilitățile sunt racordate (curent electric, gaze naturale, apă curentă și sistem de canalizare).

Dezvoltatorul complexului locativ „Modern Residence” este compania Marauto Euro Expediții, care are o experiență peste 10 ani în domeniul construcțiilor de imobiliare. Vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Modern Residence” pentru a afla mai multe detalii despre construcția blocurilor locative, despre finisarea locuințelor și despre cum aceste apartamente minunate pot fi ușor și repede achiziționate direct de la Dezvoltator.

De asemenea Complexul Locativ numesc Modern Residence.

Unde se afla Modern Rezidence?

str. Dumitru Brătianu 24, cartier Tancodrom, Pitești.

Termen de finalizare Modern Rezidence?

Modern Rezidence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Modern Rezidence.

Cine este dezvoltatorul Modern Rezidence în Pitești?

Dezvoltator Modern Rezidence – Marauto Euro Expediții.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC