Previzualizare foto – fotografie originală aici

Modern Rezidence
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Dumitru Brătianu 24, cartier Tancodrom, Pitești

Mai detaliat despre blocuri

str. Dumitru Brătianu 24, cartier Tancodrom, Pitești (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
str. Dumitru Brătianu 24, cartier Tancodrom, Pitești (Bloc 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Modern Rezidence pe hartă Pitești

str. Dumitru Brătianu 24, cartier Tancodrom, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica de apartament
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente12
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare24 de locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+2E+Pod
🟧 Securitatebarieră
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe101–110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare exclusivistă

Ansamblul locativ „Modern Residence” se află localizat în vecinătate de pădure și de o mulțime de puncte de interes comercial și social. Locuințele noi se găsesc pe strada Dumitru Brătianu, la numărul 24 în cartierul Tancodrom din orașul Pitești. La o distanță de 1,1 km de la case este Grădinița „Universul Copilăriei” și sunt 1,6 km – 1,8 km până la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”, până la Școala Gimnazială „Negru Vodă” și până la Liceul Tehnologic „Astra”, iar la 2,5 km se află Grădinița „Motanul Încălțat”. Pe o rază de aproximativ 2 km funcționează sucursale bancare, este supermarketul LIDL, Spitalul de Pediatrie, se află Sala Sporturilor Pitești și este Stadionul „Nicolae Dobrin”.

În proximitatea blocurilor locative sunt stații de autobuze și sunt de parcurs nu mai mult de 4 km până în centrul orașului Pitești și 5 km până la Gara de Nord.

Prezentarea complexului de locuințe

Proiectul locativ „Modern Residence” conține 2 blocuri rezidențiale de un grad înalt de seismicitate și cu un mic regim de înălțime, fiecare având câte un Parter plus 2 Etaje și plus Pod. Structura constructivă a imobilelor constă din cadre din beton armat cu toți pereții exteriori și cu toate compartimentările interioare realizate din cărămidă eficientă termic și fonic de tip Porotherm. Blocurile locative sunt calitativ izolate termic cu polistiren de 100 mm Grafitat și toate blocurile sanitare dispun de hidroizolare. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este de producere germană cu geam termopan tripan de tip „patru anotimpuri”. Acoperite sunt clădirile cu tablă cutată cu grosimea de 5 mm de marca Bilka.

Curtea ansamblului locativ „Modern Residence” este de tip închis, unde se află organizate 24 locuri de parcare supraterane, iar accesul în incita complexului locativ se face prin barieră de acces BFT instalată la intrare și pusă în funcțiune prin telecomandă.

Apartamente finisate și complet utilate

În incinta blocului locativ „Modern Residence” sunt proiectate 12 unități locative structurate a câte 6 apartamente în fiecare bloc și poziționate câte două locuințe pe fiecare etaj. În vânzare disponibile sunt apartamente cu 3 camere, cu suprafețele cuprinse între 101 mp și 110 mp. Apartamentele beneficiază de balcoane/terase cu bare de siguranțe cu înălțimea de un metru confecționate din fier forjat vopsite electrostatic și toate balcoanele /terasele sunt finisate cu granit, ce este rezistent la temperaturi joase. La cererea beneficiarilor balconul apartamentului achiziționat poate fi închis cu ferestre temopane. Se livrează locuințele complet finisate cu materiale de clasă Premium, ce pot fi alese pe parcursul perioadei de finisare. Plăcile de gresie și faianță placate sunt alese cu modele moderne din gama anului 2020, de import Spania. Plăcile de parchet au grosimea de 10 mm și sunt prevăzute pentru trafic intensiv. Toate obiectele sanitare instalate sunt de la Villeroy & Boch, iar bateriile sunt de la Grohe. Instalațiile sanitare sunt complet realizate cu materiale de la Romstal și sunt conectate la obiectele sanitare. Câte o centrală termică proprie de tip Bosch 25 Kw este instalată în fiecare apartament, pentru care este oferită o garanție de 7 ani. Ușile instalate la intrare în apartamente sunt din metal și sunt îmbrăcate în MDF, iar ușile interioare sunt din lemn furniruit și au mânere de aluminiu. În apartamente este internet și cablaj TV, toate utilitățile sunt racordate (curent electric, gaze naturale, apă curentă și sistem de canalizare).

Dezvoltatorul complexului locativ „Modern Residence” este compania Marauto Euro Expediții, care are o experiență peste 10 ani în domeniul construcțiilor de imobiliare. Vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Modern Residence” pentru a afla mai multe detalii despre construcția blocurilor locative, despre finisarea locuințelor și despre cum aceste apartamente minunate pot fi ușor și repede achiziționate direct de la Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Modern Residence.

Unde se află Modern Rezidence?

str. Dumitru Brătianu 24, cartier Tancodrom, Pitești.

Termen de finalizare Modern Rezidence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Modern Rezidence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Modern Rezidence din Pitești?

Dezvoltătorul Modern Rezidence este – Marauto Euro Expediții.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC