Previzualizare foto – fotografie originală aici

GreenVille Residence Alba Iulia
în Sebeș

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Cigas, 1, zona Orizont, Alba Iulia

GreenVille Residence Alba Iulia pe hartă Sebeș

str. Cigas, 1, zona Orizont, Alba Iulia

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc
🟧 Încălzirecentrala termică marca IMMERGAS
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente54 case
🟧 Număr clădiri54
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+P
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe96 – 146 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Complexul de locuințe „GreenVille Residence Alba Iulia” este dezvoltat pe strada Cigaș, la numărul 1, în zona Orizont din municipiul Alba Iulia. În apropiere de complexul de locuințe funcționează câteva cafenele, sunt pizzerii și saloane de înfrumusețare și sunt 3,2 km (cu mașina) de parcurs până la supermarketurile Kaufland, Profi și până la magazinele Pepco, Dedeman și Selgros. Iar la 3 km față de case se află Liceul Sportiv.

În proximitatea imobilelor noi circulă autobuze și distanța de la complexul de locuințe „GreenVille Residence Alba Iulia” până în centrul orașului Alba Iulia este de aproximativ 4,7 – 5,2 km și până la Gară sunt de parcurs circa 6,6 – 7 km.

Despre complexul rezidențial

Proiectul rezidențial „GreenVille Residence Alba Iulia” este dezvoltat în două faze și prezintă case locative concepute cu un regim de înălțime cu Parter plus Un Etaj și Pod, ce sunt structurate în grupuri câte 4-5 unități. La construcția imobilelor au fost aplicate soluții moderne de design și tehnologii inovative cu folosirea materialelor de calitate superioară și casele au o structură constructivă formată din stâlpi, planșee și centuri din beton armat cu zidărie portantă și cu toți pereții exteriori (de 30 cm grosime) și compartimentările (12 cm) realizate din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic de tip Termobloc de la Siceram și peste pereții perimetrali exteriori este placat fiabil un sistem termic cu grosimea de 10 cm format din polistiren EPS80. Acoperișul caselor este realizat cu șarpantă din lemn și cu acoperire cu țigle ceramice Siceram și podul la fel este izolat termic cu vată minerală de 20 cm grosime placat peste planșeul de la Etaj. Astfel, casele dispun de un coeficient termic de clasa „A” și un un coeficient fonic superior. Ferestrele și ușile exterioare, ce sunt instalate la casa sunt din profil PVC, au 5 termocamere și dispun de geam termopan de 24 mm plus au acoperire low-e.

Ansamblul de locuințe are o curte închisă, unde un spațiu de 2500 mp este plantat cu zonă de parc, sunt organizate spații de relaxare și în siguranță amenajate locuri de joacă cu echipamente moderne. Complexul locativ este realizat la cele mai înalte standarde de confort, este dotat cu utilități contemporane și dispune de o stație de pompare proprie pentru evacuarea apelor menajere, sunt hidranți și este instalat sistem de iluminat public, sunt asfaltate toate drumurile interioare și există organizate și parcări pentru vizitatori.

Detalii de finisare a caselor

În total în complexul imobiliar „GreenVille Residence Alba Iulia” sunt prevăzute 54 de proprietăți locative, toate fiind perfect proiectate și au scheme funcționale cu 4 camere spațioase și cu suprafețele de la 96,2 mp până la 146,8 mp (în dependență de tipul locuinței). Locuințele sunt proiectate cu trei modele și la alegerea cumpărătorilor sunt prezentate case de tip – „Optima”, „Integra” și „Armonia”. Casele se vând finisate, utilate și se predau în folosință „la cheie” finisate cu pereți zugrăviți și vopsiți și cu faianță placați în băi și bucătării, pardoselile sunt placate cu parchet și gresie și toate ușile interioare și exterioare sunt dotate. Instalația electrică în case este complet realizată cu prize și întrerupătoare instalate de la Ovivo. Sistemul termic este autonom și dispune de câte o centrală termică proprie de marca Immergas și calorifere. Instalațiile sanitare sunt montate și camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare și baterii de la Kludi. Casele locative sunt alimentate cu apă curentă și sunt racordate la sistemul orășenesc de canalizare, dispun de branșament la țeava de gaze naturale și sunt asigurate cu curent electric. Imobilele au internet și TV.

Persoanele interesate de achiziționarea unei locuințe în credit pot obține gratuit consultanță financiară și susținere pe parcursul întregului proces a tranzacției de achiziționare.

Pentru mult mai multe informații și toate detaliile de construcție și amenajare a caselor, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „GreenVille Residence Alba Iulia”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Green Ville Residence.

Unde se află GreenVille Residence Alba Iulia?

str. Cigas, 1, zona Orizont, Alba Iulia.

Termen de finalizare GreenVille Residence Alba Iulia?

case Optima, case Integra, case Armonia – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în GreenVille Residence Alba Iulia în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul GreenVille Residence Alba Iulia din Sebeș?

Dezvoltătorul GreenVille Residence Alba Iulia este – Vizionar Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC