Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ansamblul Anghel Saligny
în Sebeș

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Anghel Saligny, zona Centru, Alba Iulia

Schițe și prețuri în Ansamblul Anghel Saligny

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Penthouse-uri
de la 209 m2totul e vândut

Ansamblul Anghel Saligny pe hartă Sebeș

str. Anghel Saligny, zona Centru, Alba Iulia

Etape dezvoltare

Faza 1
blocurile A-F, blocurile I-L
dat în exploatare
totul e vândut
vandute
Faza 2
bloc G, bloc H
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinteron
Încălzirecentrală termică individuala
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri12
Parcaresupraterana
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu finisaje la alegere
Număr camere 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente40–86 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare exclusivistă

Ansamblul rezidențial „Anghel Saligny Sebeș” este construit pe strada Anghel Saligny în zona centrală a orașului Alba Iulia. Locuințele noi sunt perfect amplasate pentru a oferi un confort total locatarilor, deoarece în apropiere se află o mulțime de punctele de interes. În apropiere sunt supermarketurile Lidl, Profi City și Dacia, nu departe se află centrele comerciale „Mall Unirea” și „Alba Mall”, iar până la piața agroalimentară se ajunge pe jos în circa 10-12 minute. Și pe o rază de până la un kilometru se află Primăria orașului Alba Iulia, este sector de poliție, sunt bănci, spitale și funcționează farmacii. Pentru copiii rezidenților nu departe de casă sunt parcuri și se află grădinițe, școli și licee, la doar câțiva pași este Liceul Tehnic „Dorin Pavel”, nu departe este Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” și Liceul de Muzică și Arte Plastice.

Locatarii cartierului rezidențial „Anghel Saligny Sebeș” facilită de acces imediat către stațiile mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz, ce se află la porțile de intrare și ieșire ale cartierului și de la blocurile locative până la Gara Feroviară din Alba Iulia sunt de parcurs 2,6 km.

Prezentarea cartierului locativ liniștit și select

Complexul rezidențial „Anghel Saligny Sebeș” este o comunitate locativă formată din 12 clădiri de apartamente, ce au un regim de înălțime cu câte un Demisol plus Parter și plus 5/6 etaje, fiecare. Clădirile locative sunt construite calitativ și au o structura de rezistență formată din cadre din beton armat cu pereți și compartimentări din cărămidă și toate clădirile sunt foarte bine izolate termic cu materiale eficiente și durabile în timp. La casa scării din blocuri sunt instalate ascensoare moderne și sigure, cu funcționare silențioasă, cu capacitatea de transportare a 6 persoane, care circulă inclusiv până la demisol. În incinta complexului sunt prevăzute diverse spații comerciale, iar curțile sunt înverzite și pentru copilași sunt amenajate locuri de joacă. Accesul în incintă este controlat prin sistem cu interfon (video) instalat la fiecare bloc locativ și cartierul rezidențial „Anghel Saligny Sebeș” este video monitorizat, iar locatarii au acces liber 24 din 24 de ore la imaginile camerelor video. Garajele, locurile de parcare subterane și pivnițele amplasate la demisolul clădirii se vând separat de unitățile locative. La intrare în garaj este instalată poartă cu telecomandă și rampa de acces este încălzită în timp de iarnă, iar accesul în garaj este disponibil cu liftul.

Apartamente

În total în blocurile complexului rezidențial „Anghel Saligny Sebeș” sunt construite 275 de unități locative, toate fiind inteligent compartimentate și au 2 sau 3 camere decomandat proiectate, plus sunt și locuințe de tip Penthouse. Suprafața apartamentelor variază între 40 mp și 209 mp și proprietățile locative sunt proiectate în așa mod, că oferă locatarilor posibilitatea de recompartimentare a încăperilor, datorită poziționării logice ale ferestrelor. Locuințele sunt din plin asigurate cu multă lumină naturală pe parcursul zilei întregi datorită ferestrelor mari instalate și poziționării reușite ale blocurilor locative. Se vând apartamentele complet finisate – „la cheie” cu obiecte sanitare dotate și cu modelele materialelor de finisaje prezentate la alegerea cumpărătorilor. Se încălzesc apartamentele autonom și sunt dotate cu câte o centrală termică individuală pentru fiecare unitate în parte. La cartierul locativ sunt racordate toate utilitățile generale și acestea sunt separat contorizate.

Ansamblul rezidențial „Anghel Saligny Sebeș” este dezvoltat de compania de construcții S. C. Alba Cons S. A., care are o vastă experiență în domeniul dezvoltării de imobiliare de peste 45 de ani și oferă spre vânzare apartamente confortabile în municipiul Alba Iulia. Pentru alte informații despre apartamente, disponibilitate, metode de plată și pentru contactele managerilor de vânzări, vă invităm să accesați pagina web a complexului rezidențial „Anghel Saligny Sebeș”.

Unde se afla Ansamblul Anghel Saligny?

str. Anghel Saligny, zona Centru, Alba Iulia.

Termen de finalizare Ansamblul Anghel Saligny?

Faza 1, Faza 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Ansamblul Anghel Saligny.

Cine este dezvoltatorul Ansamblul Anghel Saligny în Sebeș?

Dezvoltator Ansamblul Anghel Saligny – Alba Cons.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC